Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

sandocan75

Membru activ
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About sandocan75

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Locatie
  bz

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vă pot ajuta cu decodarea dacă veniți la Buzău.
 2. initial , am crezut e de la banda de led defecta de nu porneste dar dupa ce-am schimbat-o tot asa face .
 3. E rece , nu cred ca lucreaza
 4. Buna ziua Un continut nand pt acest tv (sasiu LD67B ; EAX66826106(1.0) are cineva ? Am incercat cu rescriere flash si eeprom , fara succes. A mai ramas nand-ul de rescris , dar n-am gasit. Tv-ul nu porneste , are led-ul de st-by aprins . Multe multumiri .
 5. buna seara acelasi tv cu acelasi defect . cod placa : eax66826106(1.0) cod ecran : hc320dxn-abvs2-5112 se poate rezolva prin scrierea flash-ului sau a nand-ului ? multe multumiri. ps. una dintre benzi a avut un led defect . initial am crezut ca asta e cauza pt care nu porneste dar dupa inlocuire banda aceeasi situatie
 6. buna seara poza de acolo estr luata dar problema este aceeasi. am gasit pe digitala un eeprom marcat t02 ,l-am citit ,salvat , rescris cu FF , pus inapoi dar fara rezultat. poze reale cu tv-ul . https://s347.photobucket.com/user/sandocan75/library/?view=recent&page=1
 7. asa arata ecranul (scuze pt greselile din primul post )
 8. android nu stiu daca are dar sigur are EMMC (l-am vazut )
 9. Buna ziua Acest tv porneste Sony kdl-40hx755 timp de 2 secunde cu ''pureci'' dupa care trece pe imagine verde si afiseaza in coltul din stanga sus TEMP = 18 (care creste intruna ) si TIME = 0. Singura comanda pe care o ia este cea de st-by de pe tastatura locala . Un sfat va rog .
 10. daca veti mai avea vreo pereche de pantofi de lucru tot nr 45 va rog sa-mi spuneti.

  1. GOOD-Q

   GOOD-Q

   daca mai aduc ,va anunt 

 11. Pai update-ul nu se face , zice ca e gata dar defapt ramane tot soft-ul original , nu se scrie nand-ul.
 12. Buna dimineata Revin cu amanunte . Am rescris nand-ul iar pe display a aparut mesajul CI+ FAIL . Am pus pe stick ultima varianta de firmware 2.180 (originalul este 2.09) , tv-ul detecteaza noul soft , il instaleaza cu succes dar la repornire constat ca e tot soft-ul original 2.09. Am incercat mai multe stick-uri dar acelasi efect. Poate mai aveti idei ce sa-i mai fac ? Multe multumiri.
 13. M-am uitat in manual service si nu are aceasta functie (DRM WARNING) si nici secventa Meniu-1-9-9-9-Back nu exista pt acest sasiu.
×
×
 • Create New...