Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Victor

Membru activ
 • Content count

  9,956
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,518 Excellent

About Victor

 • Rank
  Audiosaurus Rex

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

5,767 profile views
 1. Zombie style ... Am vazut si ascultat postprocesarea lui Cezar , de ziua Alexander VLF ... E cumva OK petarda asta in varianta buzoiana de WAXIBA , dar viata bate filmul . Auditii placute , DX 73 & 88 !
 2. Victor

  Poze haioase

  Jandarmeria cauta instigatorii din 10.08.2018 I-a gasit instantaneu . Prima ordonanta de guvern : desfiintarea postului de propaganda antiromâneasca realitatea tv .
 3. Victor

  De ce suntem dobitoci?

  Exact ! Acest fenomen este inspirat din europa bruxelleza , deci tot raul vine de la UE .
 4. Victor

  Inca unul ... partea a doua

  Oare despre ce ciordeala o sa ne dezvaluie persanii in curand ? Oare pasaroiul lor va trebui sa fie in reticolul unui F22 , F35 , F15 sau chiar si a amaratului de F16 ? Sau este o alta momeala ideologica servita poporului iranian " avem cu ce " ... Oare astia chiar se pregatesc de confruntarea WW3 ? Ei nu au auzit de metoda romaneasca denumita sugestiv " 23August " si gata , ai scapat de distrugeri materiale ? https://www.nytimes.com/reuters/2018/08/18/world/middleeast/18reuters-iran-military-fighter.html
 5. Victor

  De ce suntem dobitoci?

  Cum de ce ? Pai unii au inca mentalitatea daunatoare de urmasi ai iobagilor ...
 6. Victor

  De ce suntem dobitoci?

  Mda , faci parte din categoria celor ce stiu mai bine decat mine ce-mi place si ce nu ... Diagnosticul pentru cei ca tine este evident . Cu socialismul tau de tip european sorosist , cu manipulare online , tot nu veti pacali poporul cu USR si cu dacian soros . Stii de ce ? Pentru ca amaratii care ati vrea sa va fie votanti captivi nu au internet si nu schimba postul tv . Asa ca lupta asta cu troleala in favoarea USR merge doar online , in viata reala ar trebui sa dati banii inapoi lui soros . Cat despre mine , pe bune , imi doresc acel liberalism american , dar aplicat corect . Nu muncesti , #uie . De asta urasc PSD , pentru ca tolereaza evaziunea fiscala pentru jigodiile de patroni si multinationale . Iar frimiturile fiscale ajung la parazitii societatii .
 7. Victor

  De ce suntem dobitoci?

  Daca tu mai vrei socialism , mars in europa lui soros ! Eu vreau liberalismul real american , in care statul nu iti da nimic . Muncesti , ai , nu muncesti , #uie . Uite aici amintiri din socialism :
 8. Victor

  De ce suntem dobitoci?

  Uuie MSR si dacian soros !
 9. Victor

  Doar bancuri ...

  Din declaratia unui protestatar participant la mitingul pasnic si neautorizat din 10.08.2018 : " Jandarmii s-au purtat atat de frumos cu noi , ca mi-au dat lacrimile "
 10. Victor

  De ce suntem dobitoci?

  Uite un reprezentant de varf al speciei dobitocilor : http://www.flux24.ro/de-balaceanca-malin-bot-halucinant-dragnea-imbracat-in-jandarm-la-volanul-tunului-cu-apa/
 11. Victor

  De ce suntem dobitoci?

  Cei ce se cred dobitoci trebuie sa gaseasca un raspuns logic : https://greatnews.ro/mai-ambitios-decat-guvernul-dancila-presedintele-venezuelei-mareste-salariul-minim-de-34-de-ori/
 12. Victor

  Doar bancuri ...

  O batrana vede un jandarm in fata bisericii si il intreaba " Maica , bateti si duminica ? "
 13. Victor

  De ce suntem dobitoci?

  Teapa , posturile de la bodega nu se contorizeaza !
 14. Puteti avea opinii proprii despre politica , dar nu trebuie sa le expuneti pe Elforum . Regulamentul interzice ...
 15. Victor

  De ce suntem dobitoci?

  Da da ! Aroma de pulane pe spatele celor care nu vor sa accepte din prima secunda dictatura minoritatii . Pana la urma se vor lasa convinsi de duhul blandetii obiectelor contodente . Bataia e rupta din rai , si cum toata lumea cauta mantuirea sufletului , drum bun !
×