Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ady2006

Membru activ
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

About ady2006

 • Rank
  Nou venit
 • Birthday 05/08/1970

Profile Fields

 • Location
  Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

285 profile views
 1. ID3-ul ala are recuperare activa a energiei. Care nu se face prin motor ci in tamburii de pe rotile spate. In cazurile anterioare de probleme la sistemul de recuperare, managementul motorului intra in avarie. Si apropo, ai vazut masina aia la nivel de comenzi ? Ai facut diagnoza pe vreuna ? Sau pe alta similara, nu renault Zoe ? Ce simplu e sa zici ca se poate face si ca nici nu-i complicat. Daca mai insista omul o sa-ti cer nr de telefon sa i-l dau. Plateste bine. Doar tu sa poti.
 2. Ideea colegului cu deturnarea daciei de la destinatia initiala nu este singulara. Am avut o cerere similara de a evalua sansele de transformare ale unui vw ID3 intr-un grup propulsor electric pentru un ponton. Atunci am zis ca nu-i normal omul. Vazand acum estimarile de pret pentru acumulatori + etc imi dau seama ca m-am pripit. Garantat in viitorul apropiat vor aparea si astfel de conversii ale automobilelor electrice.
 3. ASUS PRIME H310M-R R2.0 Asta mi-a venit prima la indemana. Sa mai caut vre-o 200 ? Ca n-ai vazut pana acum nu-i vina nimanui .... poate doar dioptriile dar n-asi crede ... ca nu-i asa "ascuns" conectorul ala si mai e si destul de mare.
 4. Daca pc-ul pe care vreti sa-l folositi este desktop si nu laptop, sunt multe placi de baza care au lpt doar ca nu este scos conectorul in spate. In cel mai defavorabil caz puteti cauta o alta placa de baza cu acelasi socket pe care aveti procesorul dar care sa aiba lpt. Sh, investitia nu depaseste 250 ron chiar pentru placi generatie noua.
 5. @Angel39 fa topic separat si-ti dau eu pinout ca sa te poti juca cu ceasurile alea.
 6. In majoritatea cazurilor este touchscreenul defect. In rest, panglici sau controller de touchscreen. Pentru touchscreen n-ai nevoie de modelul aparatului. Scrie de obicei codul pe folia lui. Oricum se cumpara dupa tip, dimensiune si pozitionarea panglicii. Nu-s atatea modele cum ai putea crede. Se gasesc si in Romania cateva modele dar pe china gasesti sigur. Desfa fata si fa o poza la touch.
 7. Imi sustin afirmatia ca focus 1 este o masina depasita din toate puctele de vedere. Uzata moral si fizic cu mult mai mult decat alte masini de 20 de ani. Cu aspect de masina cu adevarat veche. Performante notabile si optionale care sa o transforme in ceva aparte nu a avut niciodata. Incercati sa vindeti masina aia la dezmembrari ! Veti avea surpriza sa nu primiti pe ea nici contravaloarea fierului vechi. Ca sa primiti hartia de radiere trebuie sa o dati gratis. Daca-i bine dispus vine sa o ia; daca nu, ptatiti platforma pana la dezmembrari. Cu toate astea, posesorii celor care se mai misc
 8. Presupunand ca @Imreare tipul de pompa despre care se vorbeste in topic, montata pe un candidat remat focus 1, nu sta nimeni sa-i inlocuiasca pompa cu alta. Nici ultimul ticalos nu pierde vremea cu asa ceva. Incompetenti in activitate sunt insa destui. Cea mai mare probabilitatea o are montarea gresita a distributiei.
 9. Cum ti-am zis, se mai practica metoda inteparii in conducta unui vecin cu care te intelegi mai bine. Neoficiala, tre sa vrea ala. Sa nu inceapa cu texte ca eu platesc canal, tu nu; daca arunci gunoaie si se infunda imi refuleaza mie si eu trebuie sa desfund, etc. Toata treaba e sa se desfasoare operatiunea pe teren privat. Ai iesit in domeniul public, incepe tevatura. Sa nu-ti treaca prin cap sa sapi singur pe domeniul public chiar daca esti in afara partii carosabile ca e caz penal.
 10. Da. Dar atunci s-a sapat strada si s-a extins si modernizat reteaua din bani publici. Acum, o faci la cerere. Pe banii tai. Tot ce se face, proiect, avize, autorizatii, oprirea circulatiei, sapatul drumului, bransament, readucerea drumului la starea initiala, se face pe banii tai. Detalii concrete le poti obtine doar local de la compania de apa.
 11. Nu se face asa. Pentru a functiona ai nevoie de fisiere pereche pentru serialul interfetei tale. Firmware-le trebuie sa fie al celui care asigura softul. Fisierul de activare la fel, in plus este generat dupa serialul interfetei. Softul, atat cel de baza cat si pentru fiecare marca in parte trebuie sa fie corelate cu firmware din interfata. N-ai nici o sansa cu fisiere de pe net. Nu exista solutie free. Nu pentru easydiag 3.0. Cel care ti-a rescris interfata a cumparat fisierele, nu exista nimeni in Ro care sa genereze activari.
 12. Cu asta trebuia sa incepi. Nu este bransament la canalizare. Trebuie sa vorbesti cu o firma de instalatii agreata de compania de apa-canal locala pentru bransament. Trebuie proiect si autorizatie. Depinde foarte mult de tipul de drum unde se afla canalizarea la care vrei sa te legi. Daca ai ghinionul sa fie drum national sau european eu zic sa gasesti o solutie sa te legi la vre-un vecin ca nu o scoti la capat rezonabil nici in bani si nici in formalitati.
 13. Sunteti 2-in-1 @daniel595 si @dan, de va completati unul pe altul ? Nu cred ca te poate ajuta cineva daca tu stii asa de bine ca activarea, brand-urile si shell-ul sunt ok. Atat prodiag cat si xdiag necesita rescriere firmware. Care presupune desfacerea interfetei. Din formularea ta, n-ai facut tu aia. Dar stii ca s-a facut totul ca la carte. A mai ramas doar interfata in sine care sa impiedice functionarea corecta. Nu cred ca te poate ajuta cineva inafara celor 3 la care ai platit. Vanzator interfata, vanzator activare, executant flashuire. Uite, eu nici macar nu stiu cine e in spat
 14. Easydiag 3.0 de felul lui nu are absolut nici o problema cu diagnoza pe linia K. La cine ai platit activarea ? S-a desfacut interfata pentru rescris firmware ? Sa nu fi patit atunci ceva.
 15. Daca avea atata apa in baia de ulei incat sa-i creasca nivelul afla repede intr-un mod dureros financiar. Are motorina in ulei, cel mai probabil de la regenerari dpf prea frecvente.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines