Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

danieltnokia2000

Membru activ
 • Content Count

  168
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About danieltnokia2000

 • Rank
  Daniel
 • Birthday 04/27/1983

Profile Information

 • Locatie
  Milisau/Suceava

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aha. Am vreo 3 pompier din astea. Folosesc și la strung și în service. Nu mi-a venit în minte. Credeam că vaselina se pune. Ms!
 2. Pana la urma am comandat un vfd. Cred ca e cea mai neinvaziva rezolvare. Acum mai am o intrebare, Freza are multe gresoare ca in poze. Cum folosesc aceste gresoare ca nu am mai vazut si nici nu am un astfel de cap la gresorul meu.
 3. Am cautat un motor si nu am gasit cu flansa de 160 si ax de 14 si cu 2 viteze. Cred ca iau un vfd. Ma uitam la asta: https://www.ebay.co.uk/itm/ECO-Single-Phase-input-to-220V-3-Phase-Output-Frequency-Converter-VFD-VSD-0-75kw/332708349641?epid=4025428079&hash=item4d76f686c9:g:CZUAAOSwHLNZWf0P oare e ceva de capul lui?
 4. Am vb cu 2 bobinatori si mi-au spus sa imi caut alt motor.
 5. Știu unul și merg sa vorbesc sa vedem ce spune. Ms!
 6. Îmi rămân 2 variante. 1. Găsesc un traf sau poate îmi face cineva unul. 2 cumpăr un vfd. Sa schimb motorul este mai complicat. Dacă știți pe cineva care poate face un traf din acesta aș merge pe varianta asta pt că-i ușor de pus și vor merge comenzile electrice din dotare.
 7. Nu stiucum sa rezolv problema.Daca cineva poate sa ma ajute cu piesa/piesel contra cost atunci e ok.
 8. m-am uitat dupa un transformator si nu gasesc nicaieri. Sa iau alt motor ar fi o varianta insa sigur trebuie facute niste adaptari. Cred ca o sa merg pe varianta cu VFD. 1.5kw VFD credeti ca ajunge?
 9. Pai atunci cum or fi gândit ăștia mașină din moment ce la frezare motorul are și 380 iar asta de avans doar 220.
 10. Asta este motorul frezei și trebuie să mearga însă nu înțeleg ce-i legat rău.
 11. Cum poate fi legat altfel sa se incalzeasca si sa imi dea siguranta afara?
 12. in viteza 1 sus am punte si jos rst iar in viteza 2 am doar sus rst. pare ok. de ce s-ar incalzi oare?
 13. Am legat asa si functioneaza. Insa cred ca aceeasi problema o am si cu motorul de avans. Merge dar dupa 1 min se incalzeste prea tare si imi arunca siguranta afara. Treaba este mai complicata acolo deoarece are 2 viteze. Pe treapta mare nu am probat insa pe cea mica se intampla cum am zis. O sa mai studiez maine dupa amiaza sa vad cum este acolo. Multumesc de ajutor.
 14. În ultima poza cel de frezare. Cel cu rezistențe de 4 ohm.
 15. Revin. Pe motorul de avans măsurat la ieșirea din contactor am 33 ohm între faze treapta 1 și 28ohm treapta 2. Ok. Pe motorul de frezare am 4.2ohm între faze, iar la a pompa de apa am 25 ohm. Vad o diferență mare fata de celelalte la motorul de frezare. E ok?
×
×
 • Create New...