Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tavipop

Membru activ
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

About tavipop

 • Rank
  Membru
 • Birthday 05/19/1971

Recent Profile Visitors

822 profile views
 1. tavipop

  Donatii

  Multumesc pe aceasta cale @deneinvins pentru extraordinara amabilitate de care a dat dovada si de generozitate! O colaborare si un dialog perfect!
 2. Eu nu sunt in toate mintile!!! Am uitat complet de garantie! Multumesc!
 3. Tv de 2 bani, dar se vede foarte bine comparativ cu alte televizoare. Luat prin program rabla , nua re multe ore de functionare (~60 ore)! Intr-o alta ordine de idei , il pot readuce in simtiri acasa sau trebuie tratament de specialitate?
 4. Buna seara! Exemplific un fenomen (pentru mine ciudat): Tv din titlu conectat HDMI3 la un laptop s-a vazut color pana la un moment dat cand a devenit alb-negru, pe celelalte 2 porturi hdmi se vede color. Chiar fara sursa de semnal imaginea de fundal a televizorului este AN pe HDMI3 si color pe celelate surse, Daca sunt pe HDMI3 (A-N) si intru in meniu acesta se vede color. Nu sunt initiat in televizoare si solicit un sfat! Multumesc pentru atentie! Nu am la indemana codul TV - este LED! Televizor LED Diamant, 99 cm, 39HL4300H/A, HD, Clasa A
 5. Buna ziua! Datorita unui accident nefericit telefonul meu a avut un contact dur cu betonul rezultand deteriorarea displayului. Solicit ajutor pentru inlocuire display. Telefonul in cauza: Asus Zenfone 5 ; ZE620KL: 6,2 inchi rezolutie display 2246X1080 Super IPS+. Multumesc pentru atentia acordata acestui anunt si celor care ma pot ajuta!
 6. Este o idee buna, multumesc!
 7. Adaug la solicitari: 2 tweetere , diametrul de 5 cm pentru a reconditiona un sistem Genius SP HF1250X ( pe 4 sau 8 ohmi, nu are importanta la cat de calitative sunt boxele). Multumesc inca odata!
 8. De conversatie. As pune , totusi, si unul de 32 ohmi daca gasesc! Casca nu doresc dpdv calitativ!
 9. Buna seara! Pentru un telefon fix cordless am nevoie de un difuzor subminiatura 150 ohmi, diametrul de 13mm, inaltime 3-4 mm. Poate fi si din recuperari, functional sa fie! Multumesc pentru atentie!
 10. Este vorba de comisionul perceput pentru un anumit interval bancar( pana la 2000 lei, de exemplu), peste acesta suma este un alt comision... Plus ca banca la care am cont ma comisioneaza pentru transfer catre alte banci...
 11. Sa cada pe cant si sa ramana asa...!!!!
 12. Daca mai sunt disponibilitati sunt interesat si eu de o doza pentru acest pick-up!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines