Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

terciziu

Membru activ
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Profile Fields

 • Location
  Satu Mare/Maramures

Recent Profile Visitors

3,198 profile views

terciziu's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

 1. Daca cineva are disponibil pentru vanzare(si doreste sa-mi vanda), atunci, vor fi necesare 2-3 imagini la o rezolutie decenta. Raspund cu orice fel de detalii despre produse, in mp, aici [email protected] si la telefon. Multumesc (nu-i despre condensatore, ci despre rezistori)
 2. Intr-adevar, Advik are cateva neajunsuri: ofera doar trial de 25 e-mailuri, converteste in PST(pentru mine e mai imbarligat sa deschid documentul, s.a.m.d) Functioneaza insa, variata cu IMAP +Outlook+client e-mail dedicat. Aveam pe laptop Outlook versiune 2007, numa nu m-am gandit ca o sa si fie valabila( la mine mere si versiunea asta) Prima sincronizare sub 5 minute, alealalte aproape instant. Chetia asta muta folder cu 1200 e-mailuri cu atasamente si chiar peste. No, multumesc frumos inca o data!
 3. Am apucat sa descarc Advik Yahoo Backup Tool. M-am dus pana intr-un punct cu el, numa nu prea inteleg ce format ar trebui sa aleg pentru a deschide folderul mutat din yahoo pe desktop(am luat un folder mai mic si mere....cum necum o ajuns pe desktop) Si io am contu de e-mail pe yahoo din 2003 si is peste 12.000 de e-mailuri cu atasamente grupate in 9 foldere. Mai incerc si maine, apoi revin si zic aici. Mersi la toti: yo8tot, validae si cirip...sunteti de treaba, domnilor!
 4. Multumesc frumos! Unde-i aplicatia aia, trebe descarcata de undeva?
 5. Va salut, Se pot muta foldere din yahoo mail pe PC? Cum se poate(daca se poate) cat mai simplu? As dori mai pe babeste daca-i posibil(ca io-s mai tare de cap si la calculatoare) (folderele contin e-mailuri cu atasamente...documente in diverse formate, imagini, etc) Multumesc anticipat!
 6. Nu stiu, n-am insistat pe detalii. Aseara am aflat, mi-a raspuns la un e-mail adresat dansului, sotia. (e-mailul era despre un aparat...adica, nu despre „ce mai faceti, etc” ...nu eram apropiati)
 7. Din pacate s-a stins si dansul (e dus de vreo 10 luni)
 8. Si io am ratat produse de pe topicul asta, dar nu stiu cum sa zic.... fiind intr-o relatie decenta cu esecul, nu ma dau de ceasu mortii, dar si mai important, nici nu improsc cu mizerii catre vanzator ori catre cel care a cumparat(asa-i dupa mintea mea, poate si dupa a altora mai destepti decat mine)
 9. Va salut, Daca mai sunt de actualitate, sunt interesat sa cumpar placile de la punctul 26, toate memoriile de la punctul 35, iar daca mai raman ceva obiecte la punctele 27 si 28....vad si acolo ce si cum... Interesat sa cumpar si toate contactele reed de la punctul 29...stiti cumva producatorul?(e un pic important pentru mine acest detaliu) Multumesc
 10. Nu-i niciun sistem piramidal si nicio bulibasa. Majoritatea se rezuma la comertul cu piese electronice(ma refer acum, specific, la piesele susceptibile de a contine metale pretioase). Combinatul din Baia Mare era autorizat sa-si marcheze propriile produse si, contracost, la terti. Exact atat de autorizat, precum sunt, azi, persoanele autorizate sa marcheze metale pretioase(minim o bucata de persoana/judet) Azi, ieri si si alaltaieri era la fel, ANPC elibereaza (si)astfel de autorizatii(examenele sunt la sange) In condesatorul ala predomina platina, paladiu putin(nu se vede inscriptionarea, insa, stiu modulul)
 11. @validae, primu si singuru vecin, pe defileu in jos, n-are hidrofor(in sus nu mai ii nime) M-o preluat o tanti care avea chef de hlizit...no, o sa vina careva pana la urma. Si io am pus in gand ipoteza cu viscolu si linia aeriana, multumesc si dumneavoastra pentru opinie!
 12. Exact, @one, palpairea e simultana(si uniforma) la toate constructiile. Tabloul electric e comun pentru toate cinci(tabloul ala cu contoru) Da, mai mult am dedus ca prizele n-au nimic, fiindca n-am sesizat nici la TV, nici la plita, etc, ceva intreruperi. Abia amu am facut faza cu veioza(dupa ce ati scris dumneavoastra)...aceeasi palpaire. Rezulta ca si circuitul prizelor e la fel. @Stefan, zic ce ziceti si dumneavoastra...incerc sa dau de dansii. Multumesc frumos!
 13. Va salut, Nu-s electronist si nici electrician, rog o recomandare punctuala daca se poate. De vreo 3 zile palpaie toate becurile la intervale egale de timp de 25 sec.(nici 24 si nici 26...25 fix). Continuu(noapte-zi). Doua palpairi succesive, scurte(probabil o secunda ambele) La toate cinci constructiile din locatie. Toate au panouri cu sigurante automate(fiecare cu panoul ei). La prize nu se remarca nicio variatie(sau cum sa-i zic altfel). Am scos toate aparatele din priza, pe rand, apoi, pe toate(hidrofor, frigider, centrala pe lemne...etc...toate toate)....tot palpaie. N-am vecini( adica sunt... pe la cca. 1 km) Ar fi potrivit sa-i solicit pe cei de la curent?(zapada mare p-aci) Riscuri reale cu aceste palpairi? Multumesc!
 14. Mai greu ca pf pe la Romtehnica. (totusi... poate exista vreun coleg care a cumparat personal si vede topicul...)
 15. Va salut, Mai este de actualitate aparatul? (sunt interesat sa cumpar) Multumesc
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines