Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

radu72

Membru activ
 • Content Count

  273
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 core_reputation_level_4

About radu72

 • Rank
  core_member_rank_2

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Iasi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nand.uri noi cu 6 sau 7 blocuri defecte am cumparat si eu destule insa dupa inscriere mai ramineau max 3.Cind vezi ca la scriere tot apar blocuri defecte...nu stiu cita baza ai in acel nand!
 2. O legenda spunea ca la peste 3 blocuri defecte...adio nand,eu cel putin incerc sa respect aceasta regula.
 3. Mai ai o problema pe y,ceva.ti scapa.
 4. Schimba din service codul de ecran!
 5. Felicitari!Frumos lucrat!Deocamdata ma bucur de cateva zile de concediu,dupa.....la ataac!
 6. Buna ziua!Aduc in atentia dumneavoastra un defect ciudat pentru mine,poate deja clasic pentru altii.La tv.urile Lg cu sasiu LD03E,mainboard EAX61742605 imaginea apare sacadat,cu frinturi pe ecran,se blocheaza totusi fara un tipar ritmic iar sunetul se aude de parca ar fi o inregistrare veche la o viteza inferioara,parca o banda de magnetofon inregistrata la 19 ar fi ascultata la o viteza mai mica 9.........asta indiferent de surasa de semnal pe care este pus.Parca nu ar incarca in RAM informatia ....zic si eu... Sa mai lovit cineva de asemenea defect?Si daca da....care a fost rezolvarea miraculoasa?Rebaling la proc,ram...?Alt soft in nand?poate nu recunoaste memoriile ,zic si eu o prostie....
 7. Daaa,bubuie de lucru!De intrat intra tv.uri la reparat,in valuri,uneori prea multe alteori pustiu,poate in numar mai mare ca in anii trecuti(cu aceleasi tarife insa) dar degeaba vin daca.ti pierzi energia sa.i explici ce are tv.ul lui ca el este curios(el stie mai bine ca tine ptr ca a citit pe net pe un forum),iar din 10 clienti cel putin 9 negociaza la pret,daca.i prea mult al arunca si.si iau altul.Poate in restul tarii o fi lapte si miere dar in Moldova oamenii sint saraci,fudui,nici nu stii cum sa.i etichetezi iar restul preturilor au explodat!
 8. Schimba bd9897 de pe placa defecta...
 9. Luat astazi 6003 de la Superelectronic,5Ron,foarte bune,ieri comandat-astazi ajuns.Nu stiu daca se merita munca sa incalti,doar daca e super urgent!
 10. Daca tot ai copiat nand.ul fa-ti o pomana acu" de sarbatori si posteaza continutul pe vre.un site ca sa-l avem si noi!
 11. Daca vrei sa prelungesti viata ledurilor sau macar sa te amagesti ca vor tine mai mult...mareste valoarea rezistentelor din pinul 4,la deschidere daca face logo...tot la intensitate maxima va face,apoi abia intra in setarile facute de tine.
 12. Mareste valoarea rezistentelor din pinul 4 al lui MAP3249-ISET si va scadea curentul .
 13. Buna ziua.Am nevoie de un bin pentru acest model de televizor,asta daca are cineva salvat prin calculator.Cu ce am incercat pina acum de la rusi,italieni,arabi,etc.nu se potrivesc,nici reinscrierea softului vechi alterat nu a mers(led verde la pornire si atat).Singura potrivire a fost ceva de la Audiola,nu i.am gasit insa cod de MFY pt el.(alta telecomanda,alt sel-LVDS,alte key-uri). De asta intreb: are cine vre.un bin? mainboard CV9202L-S,panel LTA230AN01,memorie 25Q32(montata sub slotul CI,mai greu de ajuns la ea).Mai sint niste Vortex.uri pe piata facute la fel,cu aceiasi placa,prb aceleasi soft-telecomanda.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.