Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

nicolae57

Membru activ
 • Content Count

  769
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 Se poate si mai bine

About nicolae57

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  La margine de Bucuresti.....

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Scuze pentru gresala de editare.Diametrul exterior este 116mm.
 2. Aduceti-l de la tara,n-am nici o graba.Nu trebuie sa-l livrati prin posta,sunt din Bucuresti.Dati-mi de stire cand l-ati adus.
 3. Iau eu sasiul.Lasati-mi un numar de telefon pe mesagerie.
 4. Le am eu.Cand ajung la atelier fac masuratorile si le postez.
 5. Pret special de weekend 50/buc
 6. Ce model de Hallicrafters este,cumva S-38?
 7. Foarte simplu,trenul regal si-a reluat denumirea de tren regal dupa 1989,inainte de galagia din decembrie se numea tren prezidential si l-a folosit si Dej si taica Ceasca pana in 1981 cand a fost parcat in remiza si conservat.Dupa 1981 s-a circulat cu noul tren prezidential, care exista si in ziua de astazi ,este la dispozitia sefului statului si a fost folsit cu brio inclusiv de Ion Iliescu.
 8. Din fotografie ,tubul colegului Constantin nu cred ca are mai mult de 1mm grosime.Merita incercat.
 9. Metoda 2 sau 3 din filmuletul atasat.Dupa ce ati zgariat cu diamantul sticla tubului turnati apa fierbinte pe tubul de sticla si apoi introduceti-l in apa rece.Am taiat asa zeci de sticle fara probleme.
 10. In mintea romanului indoctrinat de regimul anilor 50, cuvantul chiabur era echivalat cu dusman al poporului.In realitate chiaburii erau gospodarii satului,oameni harnici cu agoniseala.Din pacate agoniseala chiaburilor a ajuns la CAP unde s-a ales prafu'.Scuze de off topic.
 11. Multumesc,asteptam cu interes
 12. Cumpar difuzor Philips varianta magnet permanent cu diametrul 200mm,echipeaza receptoarele Philips din perioada WW2.
 13. E posibil nici sa nu-l gasesti.Probabil un sasiu asemanator cu cel din link plantat intr-o cutie hand-made.Seria tuburilor si o fotografie de interior ar fi edificatoare. https://www.radiomuseum.org/r/zenith_7d222_cube_ch5710.html
×
×
 • Create New...