Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

yo9gcc

Membru activ
 • Content Count

  462
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Se poate si mai bine

About yo9gcc

 • Rank
  Membru
 • Birthday 08/10/1970

Profile Information

 • Locatie
  Buzau

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Acum am vazut ca nici la mine nu merge, pe telefon ultima sincronizare este la ora 08.58, posibil ca de atunci sa nu mearga!!
 2. Pune locatia, asa poate cineva din zona va poate ajuta|!!
 3. Eu am curatat la o orga Yamaha contactele cu alcool sanitar si a functionat.
 4. Apropo, in ce an se desfasura intamplarea si la ce unitate?? nu de alta dar sunt din comuna respectiva si daca dau de el sa il trag de urechi
 5. Se mai adauga modulul excitator de la r118 Pret 450lei Toate preturile negociabile
 6. Final R1300 - 80lei Statie Maxon PM100 V2 - 100lei Portabila Maxon VHF CP-0510 - cadou la o achizitie Portabila WOXUN KG819 - 60lei Statii PRM 60lei ambele
 7. yo9gcc

  Portabile VHF

  Vand doua portabile FM - 136-174 Mhz, Model Hillman (cred ca model personalizat), dupa codul ID:170RL328V, ar fi REXON RL328V. 7 canale programate, functie scanare canale. Fara incarcator. PRET. 80 /buc, negociabil
 8. Am cumparat deseori de pe ebay, fara probleme. Am dat limita de transfer fara autorizare de pe card putin mai mult decat costa produsul si valabilitatea doar in ziua cand cumparam. Cand am facut cumparaturi si nu a ajuns produsul, am dat disputa si am primit banii si absolut niciodata nu am avut retrageri de bani de pe card fara sa stiu despre ce este vorba.
 9. Din start exclus mixer dj, ca si canale 2-3 microfon, 2-3 intrare linie stereo, si sa aiba si efecte, buget alocat - mai putin decat pretul unuia nou din magazin. Daca nu gasesc aici ma indrept catre un Xenyx 1002FX la pretul de 330 cu garantie, 2 ani, cu toate ca as prefera si egalizator pe partea de linie.
 10. Cumpar mixer audio, de preferat cu efecte. Oferte insotite de poza aici sau pm. Multumesc.
 11. O mufa casti pentru EKD aveam eu, da-mi numarul de telefon in privat si o sa iti trimit o poza cu ea!
 12. Eu sunt mai ,,norocos,, am in jur de 190v nu se ,,prajeste,, nimic, dar nici nu functioneaza bine toate electocasnicele!! Ramane sa mai fac cateva zile masuratorile si daca asa ramane o sa fac o reclamatie la electrica.
 13. Am reusit sa ii schimb rulmentii, dupa cateva spalari a inceput sa troncane rau. Munca multa, demontat toata si taiata cuva, dar sunt multumit de ce a iesit. Referitor la decuplarea si cuplarea alimentarii cand porneste rezistenta, este exact cum a spus si colegul ,, ipotexas ,, tensiunea de retea este cea vinovata, intra in protectie programatorul cand este tensiunea prea mica la retea - am vorbit cu cei de la service si au spus ca sunt multe persoane care se plang de acest simptom si pentru ai convinge le aduc la service acolo merg perfect. Oricum la cum le fac fabricantii nu cred ca o sa ma duca ca cea veche - vreo 10 ani. S-a ajuns ca o conserva de peste sa aiba garantie 3 ani iar o masina de spalat garantie 2 ani!!
 14. Acum am verificat tensiune, masina intamplator acum functioneaza, tensiunea la retea este 200v iar cand este cuplata rezistenta de incalzire scade pe la 194 - 192v, dar cum am spus acum functioneaza corect. O sa fac masuratori cand are simptomele care am spus mai sus, este posibil ca atunci sa fie tensiunea si mai mica decat 192v.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.