Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

yo9gcc

Membru Activ
 • Posts

  526
 • Joined

 • Last visited

Profile Fields

 • Location
  BUZAU

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

yo9gcc's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • Conversation Starter
 • Reacting Well
 • Dedicated
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

 1. Buna ziua! Nu se poate programa cu cablul de usb cu care se incarca, are cablu de programare identic cu cel de la Baofeng(prin mufele de microfon si casti). Merge programat cu Chirp.
 2. Sa nu pari surprins daca chemi o firma privata, sa vina tot aceleași persoane.
 3. Vreau eu - Samsung Galaxy J5 model SM-J530F fara urme de uzura dar defect, -90 lei. daca defectul este doar difuzorul ! - Termostat programabil FLUOREON C17 GH3, 2 bucati - 90 lei ambele. Detalii adresa trimit pe pm
 4. Vreau si eu o rezistenta de 50 ohm, daca sunt vorbim detalii pe pm.
 5. Nu recomand nici eu construirea unui cos din caramida cu gaura rotunda, am avut si eu si nu a tinut decat cativa ani. Acum am facut din teava de fier cam 180mm diametru si am izolat o cu vata minerala si apoi cu tabla zincata peste vata. Tiraj mult mai bun si curatatul foarte usor- cateva ciocane si pica tot de pe el, jos o usita unde scot tot ce se depune pe interior. Teava este cumparata de la fier vechi, a fost folosita la reteaua de apa din oras.
 6. Cred că Zelenski cam baga bățul prin gard, vrea sa implice și NATO în acest război. Și dacă au trecut e mai bine să nege acest lucru. Oricum până la urmă rușii ii cam ocupa ușor, ușor. Este posibil că și rușii sa aibă dreptate privind drepturile minorităților ruse. Politicienilor le este ușor să spună ,,mergem la război,, dar ei fug care cum apuca, in prima linie sunt oameni care mor nevinovați. Poate ar trebui sa se gândească mai mult la oameni, decât la teritoriu.
 7. As dorii eu lampa UV, De unde sunteți?
 8. Sfatul meu este că prima data să faceți o reclamație la distribuitorul de energie electrică. Am fost și eu în aceiași situație și așa am rezolvat. Aveam chiar 180v la prize, nu functiona mașina de spalat când începea să încălzească apa...... Oricum în câteva zile au venit, au măsurat și s au convins. Am fost mutat pe altă fază și de atunci nu mai am probleme.
 9. La acea ora eram in masina deci telefonul meu nu avea cum sa foloseasca vreun senzor al lui, am primit mesaj dar nu l-am citit decat atunci cand am fost sunat de sotie sa imi spuna de cutremur. Acum am cautat in telefon la setari si am gasit la locatie - alerte de cutremur - unde se poate activa sau dezactiva.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines