Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

yo9gcc

Membru activ
 • Content Count

  457
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Se poate si mai bine

About yo9gcc

 • Rank
  Membru
 • Birthday 08/10/1970

Profile Information

 • Locatie
  Buzau

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. O mufa casti pentru EKD aveam eu, da-mi numarul de telefon in privat si o sa iti trimit o poza cu ea!
 2. Eu sunt mai ,,norocos,, am in jur de 190v nu se ,,prajeste,, nimic, dar nici nu functioneaza bine toate electocasnicele!! Ramane sa mai fac cateva zile masuratorile si daca asa ramane o sa fac o reclamatie la electrica.
 3. Am reusit sa ii schimb rulmentii, dupa cateva spalari a inceput sa troncane rau. Munca multa, demontat toata si taiata cuva, dar sunt multumit de ce a iesit. Referitor la decuplarea si cuplarea alimentarii cand porneste rezistenta, este exact cum a spus si colegul ,, ipotexas ,, tensiunea de retea este cea vinovata, intra in protectie programatorul cand este tensiunea prea mica la retea - am vorbit cu cei de la service si au spus ca sunt multe persoane care se plang de acest simptom si pentru ai convinge le aduc la service acolo merg perfect. Oricum la cum le fac fabricantii nu cred ca o sa ma duca ca cea veche - vreo 10 ani. S-a ajuns ca o conserva de peste sa aiba garantie 3 ani iar o masina de spalat garantie 2 ani!!
 4. Acum am verificat tensiune, masina intamplator acum functioneaza, tensiunea la retea este 200v iar cand este cuplata rezistenta de incalzire scade pe la 194 - 192v, dar cum am spus acum functioneaza corect. O sa fac masuratori cand are simptomele care am spus mai sus, este posibil ca atunci sa fie tensiunea si mai mica decat 192v.
 5. Merci de informatii, o sa le verific. Am observat ca atunci cand se cupleaza releul de la incalzire, merge rezistenta cam 2-3 secunde, (am verificat la contor, am cu disc si incepe sa se invarta nebuneste si se opreste cand se aude un releu ca ar decupla. Cum am spus se opreste si ceasul cand se aude releul.ca ar decupla. Daca in acel timp porneste si motorul cand se opreste ceasul se opreste si motorul. Termistorul este de la vechea rezistenta, cel care era pe rezistenta noua avea alta mufa de conectare.
 6. A iesit din garantie asa ca a inceput sa pice cate ceva. Prima data a inceput rulmentii, zgomot destul de mare dar am zis sa o mai las putin, vad ca joc nu are prea mare. Problema principala este altceva, stand langa ea o perioada mai mare am observat ca atunci cand se cupleaza rezistenta de incalzire merge cam 2-5 secunde dupa care se aude un releu si o decupleaza, in acelasi timp ii taie alimentarea si la motor si timpul de la ceas se opreste. Sta asa cam 6-7 secunde iar cupleaza rezistenta iar decupleaza si tot asa cam 7-10 minute, dupa care isi revine. Daca la programul respectiv dau sa spele cu apa rece, functioneaza corect. Oare asa trebuie sa faca....de urmarit nu prea am urmarit-o sa vad daca face de mult doar ca daca programul este de o ora el se prelungea cu cateva minute. De vreo jumatate de an am schimbat rezistenta de incalzire si inlocuita cu una tot originala de la un service care fac si garantii la aceasta marca de masina de spalat. Precizez ca nu afiseaza nicio eroare.
 7. Poate fi din cauza cartelei, nu suposrta 4G, am un coleg care exact asa a patit , nu stiu ce telefon are dar cu cartela lui nu aparea 4G iar cand punea cartela de la tf sotiei care era mai noua, aparea in setari si 4G. Edit. Acum am vazut ca ai scris si cartela suporta 4G!
×
×
 • Create New...