Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

geoky

Membru activ
 • Content Count

  780
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Se poate si mai bine

About geoky

 • Rank
  Muncitor in electronica
 • Birthday 03/26/1969

Profile Information

 • Locatie
  wild Western-DB

Contact Methods

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cred ca trebuie sa mearga deslipit cu aer cald, scule din plastic, si foarte multa atentie.
 2. De unde cumperi tresa siliconica ?
 3. Mda, este posibil sa se fi creat o rezistenta interna intre straturile PCB. Si asta poate fi rezolvat intr-adevar numai cu o cuva cu ultrasunete ...
 4. Posibil, dar daca nu am o idee care dintre condensatoare sunt pe circuitul respectiv, imi ia "100 de ani" , ca sa depistez ... d-aia era super o schema a zonei respective. Multumesc !
 5. Astazi am gasit timp liber, si am pus aceasta placa (MS-7680 VER : 5.1) din nou pe masa. Am dat chip-ul de bios (F71869AD) jos, crezand ca el provoaca consumul exagerat al bateriei. Dar simptomul a ramas, curentul absorbit este tot in jurul a 600-700 uA, si oscileaza destul de ciudat in jurul acestei valori. Revin cu rugamintea pentru o schema electrica a acestei placi sau ceva asemanator, pentru cei care se ocupa numai de calculatoare, dintre care multi le cunosc ca pe buzunarele lor. Cineva mi-a sugerat sa pun placa pentru curatare, intr-o cuva cu ultrasunete. Eu nu am, iar in zona mea nu am gasit sa pot incerca si aceasta metoda. Multumesc !
 6. Am mai incercat si cu alte softuri, nu am gasit unul compatibil 100%, de fapt nu am gasit unul cu care televizorul sa porneasca si sa se aprinda ecranul, in afara de cel de mai sus, care este incompatibil la tuner. Rog pe cine are unul original, sa facem schimb cu ce are si el nevoie, daca gasim. Multumesc !
 7. Nu "se pupa", incompatibilitate de ecran. Multumesc Costica !
 8. Acelasi Mivar 26LED1, MSD309 v3.0-C, LTA260AP10, care a venit cu imagine desincronizata pe H, si facea continuu doar scanare, nu asculta nici-o comanda externa. Cu softul de la "cmj0791", televizorul a inceput sa functioneze corect, dar fara a receptiona vre-un canal. Am intrat in service, dar nu cred ca este de acolo. Daca vrea cineva care are softul original, sau macar unul care stie ca este bun, il rog sa mi-l dea si mie. Multumesc !
 9. Nu vreau sa fiu rau, dar sunt destui pe aici care deja aveau softul si stiau ca este compatibil, dar nu au catadicsit sa ajute. Consider ca oricine are programator pentru Nanduri, e musai sa aiba si cont la rusi (nu neaparat sa stie rusa, avem "google translate") si inca pe multe alte site-uri de profil https://wetransfer.com/downloads/fc1cb53a18ec159501dc91526d5422b620200217141910/6142ddfe4af8a9ff6f42544b6762959020200217141910/c934a2 LE Multumesc Costica pentru aprecieri ! Iubirea pentru aceasta nobila profesie, ma face sa fiu perseverent ...
 10. Dupa cateva ore de stres pe langa acest televizor, care se incapataneaza sa ramana indiferent si nepasator la eforturile mele, am reusit de l-am invins. Nu raspundea la nimic din ce mi-ati sugerat mai sus, nici pe USB, nici acces SDM, sau alte gadilaturi ... Si pana la urma a prins viata cu softul de aici : https://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/philips/philips_37pfl8404h60_shassi_main_board_20p4s302e0/239-1-0-66830 Multumesc tuturor pentru ajutor !
 11. Cu softurile de la Tavi, inca nu am incercat, urmeaza ... Printre primele interventii ce le-am facut, am scos mufele de la lampile invertor, si la fel se comporta, sa dezactivez protectia, nu am incercat, deasemenea voi lua in calcul si aceasta varianta. Luni ma ocup sa fac si ce a zis Costica, si va raportez rezultatele. Pana acum nu am incercat decat rescrierea Nandului, dar cu rezultate mai negative. Va multumesc tuturor !
 12. Salut colegi, Am televizorul din titlu, sasiu Q548.1E LA, care la conectarea la retea ia sungur ON, se aprinde 1 sec sigla Philips, apoi intra in regim de avarie semnalizat de ledul frontal. Toate tensiunile pe sursa si mainboard sunt corecte, banuiesc soft defect in Nand flash. Atasez foto cu placa digitala. Poate are cineva salvat softul, si vrea sa mi-l dea sa incerc. Multumesc !
 13. Rog daca are cineva schema electrica a acestei placi de baza. Problema ei este ca in cateva ore, daca este lasata scoasa din priza, consuma bateria de Bios si apoi nu mai vrea sa porneasca. Nu stiu de unde sa incep cu depanarea. Orice informatie pe subiect, este binevenita. Multumesc !
 14. Corect este ca programatorul sa fie conectat la un PC/laptop/notebook, care sa nu faca altceva decat programare, eventual sa fie si o baza de date software. Si atat. Nici macar conectat la internet, nu trebuie sa fie. My opinion. Cu toate programatorul meu lucreaza cu un laptop superincarcat de aplicatii, si mai ascult si muzica pe youtube, continuu cat lucrez, inca nu am avut vre-un fel de problema. Antivirusul isi face treaba cinstit si cu simt de raspundere.
 15. Folosesc Kaspersky cu licenta de mult timp, si nu am avut niciodata probleme, nici cu antivirusul, nici cu programatorul sau aplicatia lui. Probabil ca este vorba despre asa-zisii antivirusi free. Am tot spus mereu : ceva pentru care nu platesti, nu are cum sa fie de calitate !
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.