Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

geoky

Membru activ
 • Content Count

  754
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 core_reputation_level_4

About geoky

 • Rank
  Muncitor in electronica
 • Birthday 03/26/1969

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  wild Western-DB

core_pfieldgroups_1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. As fi cautat din prima, daca scria ceva pe el. Fiind un mic capac de tabla peste un chip, am dedus ca este destept si stie, dar ... momentan sunt "in ceata". Intr-un pdf gasit pe net despre respectivul televizor, scrie ca optional, poate fi si DVBC. De aici am tras concluzia ca diferenta o face doar softul ... Originalul este luat dintr-un televizor care receptiona canale DVBC ? Daca da, atunci pun capacul si-l expediez. Am vrut sa fac ceva bun, dar asta e ...
 2. De acord cu tine, dar eu nu am mai facut asa ceva, si cred ca necesita destul timp, mai ales pentru prima data ... De aceea asa prefera sa pun integratele STK, mai ales ca posesorii aparatelor, sunt persoane intelectuale care mi-au confirmat ca le folosesc doar ocazional, si la volum mic. Motivul defectarii, a fost la una dintre ele supravoltarea pe reteaua de c.a. si la cealalta, ca a functionat cu un fir iesit de la boxa, l-a vazut doar cand a verificat de ce intra in PROTECT ... LE: Voiam doar sa-mi confirme cineva daca este mai ok sa montez STK442-130, in locul lui STK-442-110.
 3. Rescrierea binului cu fisierul de la Marian Roman, nu a adus nici-o modificare. Ori tunerul nu stie DVBC, ori ... ori. La compararea fisierului cu cel original, s-au gasit 41 diferente. Daca mai are cineva vre-un bin cu main si panel cat mai apropiate de ale mele, si vrea sa-l dea, il rog sa posteze aici. As vrea sa irosesc cat mai putin timp, daca se poate, sunt supraaglomerat ... Multumesc !
 4. In magazinele online pe care am intrat, am vazut ca STK442-130 este mai ieftin decat STK442-110. Stie cineva de ce ? Am la reparat doua sisteme audio Philips, cu acelasi integrat defect, STK442-110, ce ma sfatuiti sa pun in loc ? In afara de originalul de la Aswo, care nu-l vrea nimeni, la peste 400,00 lei ... As pune STK442-130 ... Multumesc pentru raspunsuri !
 5. O da, scuze, fiind neatent, m-am pacalit ca am vazut ca are numai 5,7 MB, dar de fapt era arhivata, si de aceea ...
 6. Asta este firmware pentru up-date, da ? Si este posibil sa se activeze DVBC cu acesta ? Multumesc !
 7. Am dreptul sa intervin, deoarece este in topicul meu. Adevaratul electronist, pentru mine este o persoana intelectuala, in a carui caracter nu trebuie sa incapa rautatatea sub nici- o forma, (cel putin sa ne straduim). Chiar daca mai gresim, cu intentie sau fara, trebuie sa ne iertam unii pe altii, deoarece suntem o comunitate, repet : de oameni inteligenti., si constructivi, in toate aspectele vietii (sper !). Asa ca va sfatuiesc din toata inima sa va impacati, deoarece ura este o otrava, care nu duce decat la moarte ... si dupa ce va fi citit, rog un moderator, sa stearga off-topic-ul, (chiar si pe al meu). Multumesc !
 8. Poti sa-mi dai te rog, si cand am timp, o sa ma ocup sa le incerc. Nu am inceput de mult cautarea, si intr-adevar, pentru panelul meu nu am vazut decat dumpul original ...
 9. Pai si te iei dupa tot ce zboara pe-aici ?
 10. Dar sa scrii, ai vazut ... si cu ce ocazie te-ai betivit, azi ? ca a venit frigul, sau esti singur acasa ? Am uitat sa mentionez, memoria e GD25Q64.
 11. Televizorul este adus din Italia. A venit la mine cu leduri arse. Dupa rezolvare, am vazut ca este "dotat" doar cu receptie digitala "extraterestra". Am accesat MS cu secventa MENU+1147, sa vad daca pot schimba sa-i dau si receptie DVBC, dar nu am gasit asta in optiunile lui de service. Daca are cineva un soft sa se potriveasca la main TP.SIS231.P83 si panel TH315LK11-ABW4 (LM315TA-T01), si mi-l da si mie, îi mulțumesc și raman dator !
 12. Ce fel de informatii ? Specifica ! Uite binul aici : https://files.fm/u/4gr3rsmp Pentru programare, trebuie sa ai programator pentru memorii SPI, 25x.
 13. Nu le mai arunca pe cele cu peste trei blocuri defecte. Pune-le intr-o punguta, si trimite-le la mine.
 14. Parca mi-amintesc ca am citit undeva, ca cu trei blocuri defecte sunt si de noi.
 15. Nu mai este bun softul, pune altul.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.