Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

geoky

Membru activ
 • Posts

  788
 • Joined

 • Last visited

About geoky

 • Birthday 03/26/1969

Profile Fields

 • Location
  WildWest_DB

Recent Profile Visitors

2,266 profile views

geoky's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Reacting Well

Recent Badges

 1. Ghinion. A venit clientul si a ridicat aparatul din service. Si tocmai cand mi se sugerase o idee salvatoare. Asa e' pe planeta asta ...
 2. Da, sunt de acord. Poate cine stie, sa fie printre ele si ceva sa-i placa din prima ...
 3. Multumesc mult, pentru interventie ! Te rog sa ma crezi ca am "stufarit" meniul de service cap-coada, si am incercat tot felul de combinatii, dar alta setare care sa scoata imaginea din acea solarizare nu am gasit. Aceiasi situatie o obtin cu orice soft as pune, din cele care merg, bineinteles. Orice modificare se salveaza, in afara de cele trei setari RGB. Ce nu-i place, nu pot sa inteleg ...
 4. O idee ceva, va rog, nu mai are nimeni ? Dupa atat timp consumat cu acest tv, parca nu as renunta la el, dupa ce am vazut ca poate receptiona si DVB-C. Dar nu mai stiu ce sa-i fac. Multumesc !
 5. Foarte ciudat. Orice alte schimbari de valori fac in meniul de service, raman memorate, numai primele trei valori RGB din Setari Panel, nu raman. Cred ca undeva trebuie pus o picatura de "Superglue" sa se fixeze, dar nu stiu unde.
 6. https://postimg.cc/xcQQmkNv Valorile incercuite sunt cele corecte pentru a avea o imagine nesolarizata Cum se iese de aici, si acestea sa se salveze? pentru ca dupa oprirea din telecomanda sau scoaterea din priza, aceste setari revin la alte valori, default.
 7. Am efectuat ce ai spus, degeaba, revine la setarile default. Am cautat informatii despre procedura de salvare, nu am gasit nimic. De fapt cred ca este ceva incompatibil in sw si nu poate fi facuta salvarea datelor modificate, nu am decat sa renunt la asta si sa incerc alte binuri in continuare. Multumesc ! LE Mi s-a luat de cate softuri am testat la tv asta. Toate cate reusesc sa porneasca tv si sa apara imaginea, o au solarizata, se rezolva din sm, dar la niciunul nu se salveaza. La cele care au optiunea de FLIP si este activa, fac o rotire H sau V, la iesirea din sm ma intreaba daca vreau sa salvez, se salveaza doar rotirea, nici-o alta modificare. Ori gresesc eu undeva, ori este un ecran foarte ciudat.
 8. Mi-am mai facut timp, si am pus din nou pe masa acest tv. Am mai testat pe el softul pentru V236BJ1-P01, se vede corect, dar rotit la 180 grd, si in sm nu are optiunea de flip. Insa cu LC315TU3A, cu imagine solarizata am putut corecta din setari panou, optiunile RGB pana imaginea a devenit corecta, dar nu se salveaza. Stie cineva cum se face salvarea setarilor din sm, pentru acest al doilea ecran ? Multumesc !
 9. Pentru RCTL Longer, codul este "00801 / 02623", dar nu sunt operationale decat tastele de on/off, menu, sageti, ok, av, mute si cam atat. Deci nu pot accesa menu service din cauza nefunctionalitatii tastelor numerice. Am mai cautat si cu Teleident 02, si nu am mai gasit nimic. Televizorul a scanat si memorat programele ATV corect, si avem imagine (solarizata) si sunet. Mai cautam. Multe multumiri ! LE Am gasit codul Longer corect "04879", pentru ca tlc sa functioneze total, dar service menu nu poate fi accesat. Secventa de taste cred ca este alta.
 10. Da, aveti dreptate. Tv a pornit de la buton si ecranul s-a aprins cu un menu cu caractere arabesti, backlight-ul se pare ca este foarte slab si imaginea solarizata. Acum daca binevoiti sa-mi dati un cod Longer pentru o tlc pentru el si o secventa pentru accesarea meniului de service, ca la mine nu am gasit. Va multumesc !
 11. Multumesc Florinel, dar sunt foarte sarac, dupa ce mi-am cheltuit foarte multe puncte tot asa pe testari ... Sa vedem ce este de facut, poate mai gasesc ce sa incarc, sa mai acumulez ceva acolo. Am sperat sa mai primesc de la colegi ...
 12. Pai nu am decat doua binuri in baza de date, pentru aceeasi placa dar ecrane diferite. Le-am probat, cu primul nici nu se aprinde ledul de stby, cu al doi-lea se aprinde rosu, se face verde doar de la buton panou tv, dar nu se aprinde backlight sau ecran. Altceva nu am.
 13. Cu parere de rau, cred ca va trebui sa renunt si la repararea acestui aparat.
 14. Fratilor, sariti cu binuri, ca am pus soclu pe placa, si pot proba multe ! Nu am nici-un soft cu acest ecran, chiar daca sunt nevoit sa-i schimb si telecomanda, nu-i problema, numa' sa scap de el ...
 15. Am corectat. Scuze de neatentie. Multumesc Iulian, incerc si spun rezultatul LE Binul nu este compatibil, ledul de stby sta rosu.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines