Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

gheo23

Membru activ
 • Content Count

  784
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

57 Se poate si mai bine

About gheo23

 • Rank
  Membru
 • Birthday 09/23/1958

Profile Information

 • Locatie
  Braila

Contact Methods

 • Yahoo
  gheorghe_chirila

Recent Profile Visitors

430 profile views
 1. Am gustat gluma, e buna asta cu caldura mai ales in aceasta perioada Puterea o puteti desigur estima dvs avand datele pe care le-am furnizat, e marisoara pentru un SE.
 2. Am realizat ceva asemanator acum vre-o doi ani . Sunetul este apropiat de un SE cu lampa dar caldura e naucitoare ! La 42V si un curent de 1,8 A suna bine dar in 2h radiatoarele ajungeau la 68 de grade . Nu l-am mai pornit de-atunci. Ma gandeam la racire fortata dar a ramas in stadiul acela. Frumos lucrat . Felicitari ! Asteptam rezultatele masuratorilor, mai ales acelea ale temperaturilor.
 3. Samsung smart display spart 500 lei sau module . Cu telecomanda originala, functional.
 4. Multumesc dan-a2 ! Ai facut doi oameni fericiti
 5. Nu stiu mai mult decat ceea ce am relatat. Ma gandesc ca difuzorul a suportat un tratament neadecvat , ca sa spun asa! Amicul vrea un meserias in capitala.
 6. Buna seara. Un amic din Bucuresti m-a intrebat cum poate rezolva o problema la un difuzor SEAS care, din descrierea lui, are spire desprinse. Mai precis se aude un zgomot la anumite frecvente. La randul meu va adresez aceeasi intrebare : cine poate rezolva aceasta problema in Bucuresti ? Multumesc anticipat !
 7. Fiti rezonabili domnilor! Puterea disipata este diferenta dintre puterea consumata si puterea utila INDIFERENT de dispozitivul activ utilizat .Nu va certati pe banalitati
 8. Conform datelor oferite de producator se obtin 16,2Veff pentru 20W la iesire.Rezulta ca impedanta este de 13ohmi ! Deci alf are dreptate
 9. Curatare s-a facut iar reballing nu face nimeni in Braila.Am la serviciu un microscop si statie de lipit profesionala .Mai trebuie sita, pasta si muuult curaj. Ar fi pacat sa stric telefonul
 10. Raspunsul este simplu. Se corecteaza capetele benzii , acolo unde “sufera” mai toate amplificatoarele.
 11. George a spus clar ca e vorba de rezistenta si nu de impedanta !
 12. Cainii latra, caravana trece...Nu trebuie luati in serios ! Toata aparatura electronica comercializata trece prin faza de simulare asa ca evidenta nu poate fi contestata iar ,,pertractorii" trebuie ignorati.Eu folosesc multisim si ma gandesc ca Texas Instruments nu a creat degeaba asa o unealta minunata si complexa doar sa se afle in treaba.Stima !
 13. Cu cat ai priza mai spre anod cu atat te apropii de modul trioda cu avantajele si dezavantajele sale. Punand g2 la plus prin rezistenta vei avea putere mai mare de iesire dar cu ceva distorsiuni in plus.
 14. Merge perfect ! Si la o eventuala supravoltare din acei condensatori se vor ridica ...niste norisori desigur albastri
×
×
 • Create New...