Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

deneinvins

Membru activ
 • Content Count

  205
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

423 Excellent

About deneinvins

 • Rank
  Lampi ...
 • Birthday 08/02/1965

Profile Information

 • Locatie
  Piatra Neamt

Recent Profile Visitors

1,816 profile views
 1. Cumpăr circuitele integrate SAS560S și SAS570S, una sau două perechi. Sau echivalente, asemănătoare, compatibile, etc. Cea mai convenabilă ofertă. Mulțumesc !
 2. A ajuns și pachetul cu a doua comandă, în bune condiții. Mulțumesc pentru bonus ! User de încredere. Recomand !
 3. Dacă mai este valabil, vă rog să adăugați la pachetul meu următorul reper : Montaj amplificator de audiofrecvență recuperat din pick-up Unitra, construit cu componente Telefunken. Este construit cu 2 integrate TBA810A, are corector de ton Baxandall. Partea de alimentare, inclusiv transformatorul sunt parte integranta din montaj. Preț 35 lei. Foto : https://ibb.co/bdysy8f - https://ibb.co/gZYxRR8 - https://ibb.co/Jvj8VN1 Mulțumesc !
 4. ”Cînd urci pe scara vieții, spune fiecăruia bună ziua, ca să aibă cine-ți răspunde atunci cînd vei coborî.” Nu știu cine a spus.
 5. Un motor de doar 20 x 11 x 7 mm și foarte puternic pentru mărimea lui.
 6. Ion : Fă Marie, ție ți-ar plăcea să fii bărbat ? Maria : Da măi Ioane, dar ție ?
 7. Am găsit un prospect de la un film A/N Azomureș și bonul de cumpărare a unui aparat de mărit UPA 510, un pachet de hîrtie foto, două filme A/N și accesorii foto. Am și aparatul undeva la țară. Cînd ajung, o să fac o fotografie și o voi posta.
 8. În cartea ”Hiperboloidul inginerului Garin”, scrisă de Alexei Tolstoi, se vorbește de mult aur. Foarte mult aur. Nu-i de mirare că prin unele cărți aurul este purtat de tancuri prin mlaștini.
 9. Ion : Fă Marie, vrei să mergem cu o mașină mare, cu motor puternic, cu geamuri mari, cu șofer ... Maria : Da Ioane, de cînd aștept eu așa ceva ! Ion : Atunci îmbracă-te mai repede, că pierdem autobuzul.
 10. Sînt mulți ani de atunci, este posibil să fac vreo confuzie .... Prin anii 85 - 88, am primit la reparat un aparat care măsura umiditatea din bobine (mosoare) cu ață sau din țesături. Acest aparat avea în componență 3 sau 4 lămpi cu încălzire directă, din seria DFxx și funcționa cu baterii. Vreo 20 sau 25 de baterii R20. Avea un buton cu reținere pentru pornire și un buton fără reținere pentru măsurare. La acționarea butonului pornire se alimentau filamentele. La acționarea butonului măsurare, se conecta anodica. Un instrument indicator cu ac (ca un vu-metru) arăta aproape instantaneu gradul de umiditate. Totuși prezenta o întîrziere de aproape o secundă, cred că din cauza indicatorului.
 11. La proces, judecătorul către martor : - Ați văzut cînd vecinul dumneavoastră își bătea soacra ? - Da, am văzut .... - Și de ce nu ați intervenit ? - Păi, am vrut la început, dar apoi am văzut că se descurcă singur !
 12. Înainte de începerea lucrului, la cafea, ”băieții” discută : - Băi, e bine să ai numai nevastă. Te duci acasă la tine, te așteaptă soția ta, copiii tăi, lucrurile tale, totul este bine ! - Nu băi, este bine să ai numai amantă. Pleci de la serviciu, te duci la ea, armonie, lucruri frumoase, bucurie, etc. ... - Măi băieți, este bine să ai și nevastă și amantă. Fiecare crede că ești la cealaltă, timp în care tu îți termini lucrările de la serviciu !
 13. Două doamne (secretare) fiind la ora de cafea, discută : - Dragă, soțul meu în fiecare dimineață, bea cîte o cană din aia mare de nechezol (cafea de slabă calitate). - Și ? - I s-a făcut (aia) ca la cal ! - Cum tu, așa mare ? - Nu tu. Așa neagră.
 14. Sînt interesat de următoarele CI și dacă mai este valabil vă rog să le rețineți pentru mine : CDB 447 ET (10 BUC) CDB 4192 E (10 BUC) SN 4192 E (20) MMC 4049 (5 buc) Mulțumesc ! Detalii pe MP.
 15. La întrecerile sportive, coechipierii trebuie să aibă aceeași înălțime, greutate, stare fizică și nivel de pregătire. Pentru că : ”Piticii lovesc numai sub centură !” (nu știu cine a spus). sau : Indiferent ce culoare are centura ta, piticii lovesc sub ea !
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.