Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

deneinvins

Membru activ
 • Content Count

  203
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

386 core_reputation_level_5

About deneinvins

 • Rank
  Lampi ...
 • Birthday 08/02/1965

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Piatra Neamt

Recent Profile Visitors

1,316 profile views
 1. Dacă există pe undeva, cumpăr ecran (display, panel, afișor sau cum s-o chema) pentru monitorul Eizo FlexScan L680. La al meu (după cca 12 ani de funcționare continuă) s-a exfoliat și deformat în partea de sus, folia polarizată de pe ecran. Cu excepția părții de sus (cam 30%), care apare pătată, este funcțional. Cea mai convenabilă ofertă. Mulțumesc !
 2. Bicicletă Pegas cumpărată în anul 1981. Folosită în permanență pînă în prezent. Cu excepția apărătorii de lanț, este completă și funcțională pe toate funcțiunile. Balamaua de pe cadru (pentru a fi pusă în portbagaj), este perfect funcțională. Vopseaua originală de culoare verde s-a depreciat și în 2000 am vopsit-o negru.
 3. Sînt interesat de unele componente de la aparatura cu lămpi (lămpi, socluri, transformatoare ... etc.), indiferent de stare. Pentru piese de Kashtan, putem discuta.
 4. Vînătorul : - Băi, eram la vînătoare în pădure și deodată iese un mistreț. Pun pușca la ochi și trag. Mistrețul cade, dar mai iese unul. Trag iară și cade și ăsta. Mai iese unul, trag și cade. Mai iese unul, bum și cade. Apoi mai iese unul și iar trag și cade. Mai iese unul și trag ..... Prietenul : - Bine băi, dar cînd mai încărcai ? Vînătorul : - Dar ce, mai aveam timp !
 5. Domnule @Ovidanie, nu pot ghici ce este în tavă, dar pentru preparatele care le-ați postat mai sus, în cel mai sigur mod, mă grăbesc să vă vizitez. Și am să aduc o triodă (sau pentodă) cu anod de plută !
 6. Și eu am cumpărat de la userul @fluffy37, în mai multe rînduri și de sume mari. Am primit și bonusuri. Toate lucrurile au corespuns descrierii și imaginilor, au fost împachetate corespunzător și trimise la timp.
 7. deneinvins

  Donatii

  Anvelopele au fost ridicate.
 8. deneinvins

  Donatii

  Donez 4 anvelope de vară, 185-65R15 (Logan), rulate cam 35.000-40.000 km în 5 ani, în stare bună și 4 capace de roată. Numai cu ridicare personală din Piatra Neamț sau împrejurimi.
 9. Printre alte componente am găsit lampa din imaginea alăturată. Se prezintă sub forma unui tub din sticlă, vopsit alb prin interior, transparent la capete, in zona din care ies două borne. Bornele sînt din sîrmă de cupru, lițate, cu secțiunea de cca 1mmp. În interior se observă o structură metalică, care ocupă întreg spațiul tubului. L-am alimentat cu tensiune alternativă de la 50 la 300 V. Curentul nul. Nu s-a manifestat în nici un fel. La 310Vca am constatat un curent de 17 uA (microamperi), iar la 540Vca un curent de 23 uA (microamperi). Acest curent s-a menținut cca 20 minute și nu am constatat alte manifestări. Scrisul este parțial șters - neinteligibil. Ați mai întîlnit ? Știți ceva ?
 10. Pozițiile : 1, 2, 6, 10, 11, 12, 13, 14 nu mai sînt valabile. Poziția 3 se retrage, poziția 15 s-a dat în afara forumului. Restul valabil și prețuri noi (cu transport) : 4. Aparat sportiv (coardă) cu afișor și calculator - 40 lei. 5. Casetofon deck Lehnert - 70 lei. 7. Album foto București - 100 lei. 8. Pick-up cu lămpi Iunosti - 80 lei. 9. Casetofon Universum - 50 lei. 16. Placă ele3ctronică centrală - 40 lei 17. Orgă Silver Star - 200 lei 18. - Albume CD - 75 lei 19. - Albume CD - 35 lei 20. - Albume CD - 20 lei Negociabile, variante. Sau schimb cu lămpi din audio, indiferent de stare. Prefer E/PL36, E/PL500/504, E/PL81/82/84, 6P13, 6P31 sau lămpi cu anodul separat. Sau ECCxx, 6Nxx, sau indicatoare de acord. Sau transformatoare sau pachete de tole mai mari de E16.
 11. Două prietene : Prima : - Dragă, tu te-ai uitat vreodată în ochii iubitului tău în timp ce făceai sex ? A doua : - Da. Prima : - Și el ce făcea ? A doua : - Stătea și privea din ușă ca prostul.
 12. La telefon : El : - Alo ? Ce faci iubita mea ? Ea : - Sînt acasă. Mă doare capul, mă doare burta, îmi este rău, am stare de amețeală ... Dar tu ce faci ? El : - Păi ... eu sînt la intrarea în restaurant, în spatele tău !
 13. Vreau eu tuburile arătate în imagini. Aveți MP. Mulțumesc !
 14. ... și la acest pariu a cîștigat doar 7 dolari.
 15. Dacă mai este valabil, sînt interesat de : Placa electronica, amplificator 2 x 4 W provenita de la un pick-up Music Sound produs in RDG. Perfect functionala, potentiometrele sunt si ele in stare foarte buna, nu au zgomote. Are inclusic partea de alimentare cu transformatorul de retea. Pret 22 lei. Foto: http://www.99poze.ro/music_sound/ Mulțumesc !
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.