Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

deneinvins

Membru activ
 • Posts

  278
 • Joined

 • Last visited

About deneinvins

 • Birthday 08/02/1965

Profile Fields

 • Location
  Neamț

Recent Profile Visitors

3,150 profile views

deneinvins's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Reacting Well
 • Dedicated Rare

Recent Badges

 1. deneinvins

  Donatii

  ZK120 va pleca la userul @RKJ !
 2. deneinvins

  Donatii

  Donez șasiul unui magnetofon ZK120. Din aparat lipsesc lămpile, motorul și transformatorul de ieșire. În rest complet. Are mînerul, capacul superior, curelele, idlerele, carcasa întreagă, etc. Este estetic. Numai cu ridicare din Piatra Neamț, Iași sau împrejurimi. Nu pot expedia. Doritorul să se anunțe aici.
 3. Pachetul a ajuns în condiții perfecte. Ambalaj solid. Mulțumesc foarte mult ambilor useri ! Recomand userii !
 4. Și de această dată, pachetul cu materialele solicitate a ajuns în bune condiții. Ambalaj solid, antitanc. Mult (și mare) bonus. Colaborare excelentă. User de încredere și de cuvînt ! Recomand !
 5. În cel mai frumos mod posibil, mulțumesc userilor @JEO și @PKP89 ! Voi reveni cu mesaj după primirea coletului. Deocamdată să nu închideți topicul.
 6. Din gama Dacia, de departe recomand modelul Duster, apoi modelul Logan. Trebuie să vă orientați la motorizare. Sînt posesorul a două mașini Logan (1.2 din 2012 și 1.0 din 2019). Ambele merg excelent, nu am avut probleme deosebite de service. La nici una nu am probleme cu rugina. Toate reviziile le-am făcut numai în centrul zonal Dacia. La ambele consumul total este cam 5.7 - 5.8 l/100 cu tot cu AC. Între 2015 și 2018 am avut Duster (la serviciu, numai în utilizarea mea). Motor 1.6 benzină. Consumul total era cam de 10.5 l/100. De aceea : atenție la motorizare. În schimb era foarte stabilă, chiar și la 120 - 130 km/h, cu greutate pe cupolă. Patronul a vîndut-o foarte greu. Din 2018 conduc la serviciu un Sandero. Pînă pe la 90 km/h nu am nimic de reproșat. Cu greutate pe portbagajul de pe cupolă, este cam instabilă după 90 km/h. Consum sub 6 l/100. Despre rezistența sau siguranța la impact, nu știu ce să spun. Interesați-vă în mai multe locuri (competente), ca să luați decizia corectă. Succes !
 7. Sînt interesat și dacă mai este valabil, vă rog să rețineți pentru mine lămpile prezentate. Contra cost, evident.
 8. Dacă mai este valabil, vă rog să rețineți pentru mine punctele 10, 11 și 13. Relații prin MP. Mulțumesc !
 9. @tiovidiu, dați-mi prin MP date de contact, adresă de expediere sau orice altă cale de comunicare.
 10. Da. Cîteva sute, gratis.
 11. Trimiteți prin MP un număr de telefon.
 12. Sînt interesat de : Indicator de acord recuperat de la un radiocasetofon Grundig C4500. Perfect funcțional. Pret 3 lei. Disponibile 2 bucati. Foto : https://ibb.co/xGrGY59 https://ibb.co/FHWD5Hrr Dacă mai este valabil, vă rog să le rezervați pe ambele. De asemenea sînt interesat de vu-metre și indicatoare de acord, cu ac, cu led-uri sau cu lampă. Mulțumesc !
 13. Dacă puteți măsura, care sînt dimensiunile la sol ale mașinii ? Mulțumesc ! Și într-adevăr, o imagine face cît 1000 de cuvinte. Succes !
 14. Caut schema sau orice informație despre aparatul : Continental Edison CR1497. Este un pick-up și radio (UL, UM, US, UUS 88-108). Cu antene adecvate, are recepție bună pe toate benzile și e sensibil. Are o problemă la decodorul stereo, iar pe integrat nu se cunoaște nimic. Uneori decodează și se aude stereo, uneori aprinde sau stinge indicatorul, uneori se aude doar un canal și de cele mai multe ori se aude doar mono. Iluminat puternic, pe integrat se vede un semn grafic ca o frunză și (probabil ?) ”uPC”. Nu sînt sigur de aceste semne. Mulțumesc anticipat pentru orice informație !
 15. Vă recomand să cumpărați o sursă nouă de la o reprezentanță a mărcii (pentru garanție) sau una compatibilă. Pe cutia sursei este înscris un cod. Căutați una compatibilă după acel cod. Tot pe cutia sursei sînt înscrise tensiunile și curenții. Căutați una care are aceiași parametri. La sursa compatibilă acordați atenție la conector sau adaptați conectorul. După cum se prezintă placa dvs. estre dificil să o puteți repara, mai ales că a sărit de pe integrat, chiar parte unde e marcat codul/denumirea. Cu siguranță, mai sînt și alte componente defecte sau compromise. Uneori, fabricantul produce surse cu aceeași parametri, dar cu alte componente. Puteți solicita fabricantului schema sursei, după codul de fabricație. Numai dacă va vrea să v-o dea. Nu vă descurajați. Căutați cu atenție și veți găsi o soluție optimă. Succes !
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines