Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

wbg_1000

Membru activ
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

About wbg_1000

 • Rank
  Nou venit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Multumesc mult pentru efort Toni. Am gasit pe ebay la 3.5V cu diametrul bulbului de 8mm, ceea ce e foarte aproape de ce cautam (doar 1mm in minus practic). Sper sa si ajunga.
 2. Trebuie sa stea frumos in locasul acela de pe aripa, ca in poza a doua Toni nu sunt din Cluj dar platesc cat crezi pentru efortul de a'l trimite prin posta. Ai mai multe?
 3. Caut sa cumpar beculete cu soclu E5, care sa functioneze la o tensiune in jur de 3volti si sa aiba bulbul ca cel din poza atasata (cam 10mm diametru). Pentru referintza langa el am pus un E5 comun sa'i zicem si un E10.
 4. Multumesc, deci cumva a urcat apa in panel. Eu ma gandeam la uscatorul de par dar pare idee mai buna in clip.
 5. Ziua buna! Am acest TV care cumva (nu ma intrebati cum ) a fost udat cu apa. Efectul il vedeti in poze. Imi poate explica cineva ce ar putea avea un asemenea efect? Este vreun scurt/componenta arsa sau cumva a urcat apa capilar in panel? Multumesc.
 6. Am lasat-o sa mearga nitel, sunt increzator :p
 7. Ca sa concluzionam un fir pleaca de pe placa de comanda, de langa releu, al doilea este legat la retea, plecand de la un inel ce aduna in el 5 fire (reteaua, motorul, rezistenta de incalzire, sursa in comutatie, placa de comanda - unde este dusa tensiunea doar pentru a aplica doi condensatori pe alimentare). Am asamblat'o la loc (nu a ramas decat un surub ). Daca chiar face paine vedem cand oi avea faina. Multumesc tuturora!
 8. Sunt niste cleme de unde tensiunea de retea e distribuita spre variile placi. Cred ca de acolo e sarit si firul asta, nu era prins cu surub.
 9. Pai papucul vine la rezistenta, celalalt capat (sarma indoita) pe la vreun surub, banuiesc ca ajunge la retea. La carcasa pare a fi prinsa impamantarea.
 10. Tot ce am mai prins a fost o punga cu faina de secara. Si am niste drojdie uscata cumparata acum cateva luni. Treaba e ca nu cred ca pleaca de pe placa asta firul. Era prins cu surub dar nu stiu unde.
 11. Am scos papucii de la rezistenta. Unul din fire pleaca de la releu cum zici (i'am incercuit cu rosu punctul de plecare in poza a doua) si celalalt si eu cred ca de la retea. Dar nu imi dau seama unde era legat mai exact.
 12. Masina pare a fi Moulinex 0W2000. Una din alimentarile rezistentei de incalzire pleaca de langa releul acela (unde am inconjurat cu rosu). Cealalta ma gandesc ca este legata la unul din terminalele de 220 dar nu imi dau seama unde.
 13. Seara buna tuturora. Am desfacut acum vreun an (poate mai mult) masina aceasta de facut paine. Avea sursa dusa, am schimbat mai multe piese de prin ea si am reusit sa o fac sa mearga. Problema este ca nu am facut poze cand am desfacut-o si prin urmare nu stiu exact de unde pleaca unul din firele ce alimenteaza rezistenta de incalzire. Este un fir rosu ce parea a fi prins cu un surub dar nu imi dau seama unde - la prima vedere ar fi fost prins chiar de cuva dar nu sunt deloc sigur (as fi crezut ca se alimenteaza direct la 220 deci nu prea se leaga). A desfacut cineva as
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines