Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

t-daniel

Membru activ
 • Content Count

  204
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Se poate si mai bine

About t-daniel

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Craiova

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Doresc si eu un set. Plata deja efectuata. Multumesc.
 2. https://www.google.com/search?q=inchizatoare&client=ms-android-xiaomi-rev1&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=EfnuL8fg71jWbM%3A%2C5_YZmBT2WCWzvM%2C_&usg=AI4_-kRPs8aWajdzsAQ9Z0ttAi4RDrpnzA&sa=X&ved=2ahUKEwjjwcXjttfgAhXDtYsKHc16BuAQ9QEwBnoECAUQEA&biw=1100&bih=1845&dpr=2.75#imgrc=hmvFv5CUiQ5bTM:
 3. Deoarece e primul smart si in specificatii scria compatibil CI+ am crezut ca scot cardul din decodor si-l bag in tv. Acasa am aflat ca-mi trebuie modul CAM si de la rds mi sa zis ca mai sunt 300 de cereri innaintea mea, adica vine cam in 6 luni. Daca nu reusesc sa leg decodorul vechi sa se vada cat de cat acceptabil ma bate gandul sa renunt la pachetul cu HBO si Digifilm ca n-am de gand sa le platesc 6 luni degeaba.
 4. Tocmai l-am ridicat. Este un Sony 49XF8505, pretul final 3150. Despre Philips, am unul de 80 non smart si intotdeauna albul a avut o nuanta albastruie imdiferent de setari. Aceeasi senzatie am avut-o si in showroom unde erau puse langa alte marci.
 5. Tocmai ce am comandat un tv sony la aia cu reducerea de 17 ani. La 3500 lei au mai scazut inca 350. Modelul il urmaresc de ceva timp si stiu preturile si de la noi si de afara.
 6. Schimba bateria si probabil va functiona. Oricum astea nu incarca decat cu 2-300mA deoarece sunt gandite pt baterii interne de 7Ah.
 7. Modelul asta nu porneste daca bateria nu are 10.5-11V nu mai stiu exact.
 8. OK multumesc . Momentan il pot folosi pe cel de la servici cand am nevoie, da cam vreau sa-l am pe al meu.
 9. Bogdane ai avut probleme cu cei din Germania? Sa stiu si eu sa evit o eventuala situatie neplacuta deoarece pentru mine este o investitie apreciabila avand in vedere ca ceea ce fac acasa e mai mult hoby.
 10. N-am putut sa postez doua poze odata dar puteai sa cauti si tu. Poftim, pret fara TVA.
 11. Ce coincidenta, si eu tot de ala vorbeam.
 12. La Batronix e 58.31E aia care e 109 la siglent.
 13. Daca il folositi mai mult in deplasare este recomandat sa cumparati si o geanta de transport dedicata. Am vazut totusi ca la siglent.eu e aproape dublu fata de altii. Depinde de unde comandati.
 14. Siglent e la reducere si la Batronix. De doua saptamani stau cu ochii pe el da nu ma hotarasc.
×
×
 • Create New...