Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

t-daniel

Membru activ
 • Content count

  187
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Se poate si mai bine

About t-daniel

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Craiova

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. t-daniel

  Viraj la stanga

  In cel mai fericit caz este culpa comuna daca soferul care efectueaza virajul poate dovedi ca a semnalizat corespunzatar intentia. Dar cum la noi nu e preocupat nimeni de asemenea fineturi iar pe garcea nu-l intereseaza decat finalul ramane vinovat doar soferul care nu s-a asigurat.
 2. t-daniel

  Poze haioase

 3. t-daniel

  Poze haioase

  Cum se prelungeste durata de viata a bateriilor. Trist e ca nu e un caz singular.
 4. t-daniel

  Poze haioase

  Conteaza ca nu e electromotor?
 5. t-daniel

  Doar bancuri ...

  – Alo ! Giovanni pizza-service? – Nu! noi suntem Google pizza-service! – Ah scuzati, am gresit numarul. – Nu ati gresit, noi am cumparat numarul. – Ah, atunci as dori…. – Poate ca de obicei? – Cunoasteti preferintele mele? – Conform ultimelor 12 comenzi înregistrate, ati comandat pizza cu rosii, mozzarella si salam. – OK! asta doresc si acum. – Pot sa va recomand de aceasta data pizza cu salata, legume si rosii uscate? – Nu! ….urasc legumele! – Dar valoarea colesterolului la dvs. este foarte ridicata! – De unde stiti asta? – Din fisa dvs. de sanatate. Avem rezultatele probelor de sânge din ultimii 7 ani. – Ok! Dar eu nu doresc aceasta pizza! Si de fapt am luat medicamente pentru scaderea colesterolului! – Nu ati luat permanent medicamentele! Acum 4 luni ati cumparat o cutie cu 30 pastile la o farmacie online. De atunci nimic… – Am mai cumparat si de la o alta farmacie! – Dar pe cartea de credit nu figureaza nicio plata facuta la o farmacie! – Am platit cash! – Conform contului dv. nu ati scos banii necesari! – Am si alte surse de bani ! – Aceasta nu reiese din declaratia dv. de venituri! Înseamna ca aveti venituri nedeclarate! Va trebui sa anuntam fiscul. – M-am saturat de Google, Facebook, Twitter si altii. Am sa ma mut pe o insula fara Internet, fara telefon si unde nu ma poate spiona nimeni!! – Da, va inteleg, dar trebuie sa va reinnoiti pasaportul, caci este expirat de 5 luni.
 6. t-daniel

  UPS AVANSA

  Asa fac cele pe care le am eu la servici cand pica stabilizatorul de -5v dar sunt alta marca. La avansa nu stiu cum e.
 7. t-daniel

  lcd monitor pc

  Un modul cu LM2596 cu pinul 5 modificat.
 8. t-daniel

  senzor sau turbina fluxostat

  Nu stiu la daca la sigma dar au avut o problema cu senzorii aia. Senzorii noi erau alt model si veneau cu cablaj si un mic montaj intercalat pe fire. Asta din auzite pe la colegii care fac service, eu am alte atributii.
 9. t-daniel

  Dacia Sandero HAMSTER Hybrid

  Ai dreptate. Din cate tin minte la mine (Opel) cand mergi in frana de motor opreste pompa de benzina, sau cel putin asa zice Opelscanner.
 10. t-daniel

  Expresor Saeco - Philips - senzor temperatura

  Dupa ceva mestereala am reusit sa-l fac sa functioneze. Principala problema a fost robinetul ceramic care era complet infundat si blocat. Pe cafea totul e ok. In tavita mai scoate extrem de putina apa. Pe aburi nu l-am incercat pana astazi cand am constatat ca nu scoate nimic desi pompa merge in impulsuri.
 11. t-daniel

  Expresor Saeco - Philips - senzor temperatura

  Ca e facut de elvetieni am vazut ca scrie mare pe el swiss made. Prin infoliat de nemti am vrut sa spun ca era asa cum a fost adus din Germania din depozitele lor de fiare vechi. Singura proba facuta la om acasa a fost sa-l bagam in priza sa vedem daca porneste si atat cu intelegerea ca orice piesa gasesc lipsa se rezolva. La prima proba a umplut masa de apa, concluzia electrovalva de pe aburi lipsa si nu vazusem. Mers la om a doua zi luat electrovalva plus un grup aproape intreg dar spart cadou. La a doua proba a scos ceva cafea dar cam tot atata apa in tavita . Urmeaza sa-i caut un kit de garnituri(am vazut ceva pe OLX) si sa le schimb pe toate bineinteles curatat si decalcefiat bucatica cu bucatica. Intrebarea este de unde pot face rost de regulatorul de presiune din capul pompei deoarece e plin de calcar pe exterior si as vrea unul nou. L-am luat ca proiect de weekend dar la cat timp liber am cred ca o sa mai beau ceva timp cafea la ibric. Multumesc pentru atentionarea cu filtrul. PS Bosch-ul era luat tot de la fiare vechi incomplet dar am reusit sa-l pun pe picioare.
 12. t-daniel

  Expresor Saeco - Philips - senzor temperatura

  Tot bantuind sa gasesc placa pentru bosch m-am lipit de un jura s90 asa cum a venit de la nemti infoliat.
 13. t-daniel

  Expresor Saeco - Philips - senzor temperatura

  Nici nu ma gandeam altfel.
 14. t-daniel

  Expresor Saeco - Philips - senzor temperatura

  Multumesc pentru raspuns. In cazul meu este vorba de maxim 150 cafele/luna. Am vazut pe olx cateva Jura in Craiova si desi initial ma gandeam la Saeco o sa le am in vedere. Ce nu-mi place la ele este ca grupul nu se poate scoate ca la Saeco pentru curatare. P.S. Stiu ca SH e o loterie dar unul nou nu-mi permit acum.
 15. t-daniel

  Expresor Saeco - Philips - senzor temperatura

  Cu programator pentru pic. Aveam unul facut pe o placa de teste cu care am scris un pic pentru un l-c metru. Alta placa nu am deoarece nu ma ocup cu reparatiile de expresoare frecvent. Este aparatul meu personal. Daca nu gasesc placa iau altu si gata, oricum e in doliu toata familia. Daca se poate o recomandare de ceva modele care si-au dovedit fiabilitatea in timp? Multumesc.
×