Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

cristronic

Membru activ
 • Content Count

  1,048
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Se poate si mai bine

3 Followers

About cristronic

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Locatie
  Mizil-PH

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cea mai bună băutură este apa de izvor... dacă pui o picătură într-un kil de vinişor! citat celebru din Păstorel Teodoreanu
 2. Pe eticheta din spate,este un cod TFT.......,spuneti codul.Incercati sa-l scoateti din priza ,tineti apasat Power de pe bord si bagati in priza.
 3. Posibil NCP1013.A se vedea foaia de catalog a integratului si comparat cu modul de configurare a decedatului.
 4. Daca pe placa sunt notate tensiunile de iesire si curentul ,se poate adapta usor alta sursa.Poate gasesti NCP1014,este echivalent.
 5. Vine prin Q903 atunci cand este comandat si degeaba sunt cei 5V daca tensiunea de alimentare pentru CI driver PFC este doar 6,5V.Trebuie vazut daca tensiunea este mai mica livrata de sursa cu TNY247 sau este ceva care consuma mai mult pe traseu. Am mai spus,trafo chopper se defecteaza des la sursa asta.
 6. Parca trafo chopper la sursa cu TNY247,cam face probleme la infasurarea care asigura tensiunea de alimentare CI driver PFC.Masurat pe D904 si vazut cat este tensiunea.
 7. Eu cred ca badea Toader,nici nu vedea bine,probabil ca porcii au intrat in gradina la vecina.Altfel cum a vazut el atatea picioare la o gaina.
 8. Sigur nu o sa se mai strice asfaltul.Inspiratie de la Ana lui Manole.
 9. Da,am scris o telecomanda cu codul acesta si este OK.Pe capacul telecomenzii clientului(inutilizabila) se mai distingea codul RC-F3-01,am cautat in catalog dupa codul acesta si am gasit codul specificat.
 10. Am reusit sa-l resuscitez si atasez softul aferent. GUTSCHNEID -LCD32SA310.rar
 11. Va multumesc! Cu softul postat mai sus,iese din st-by,am backlight dar sigur este pentru alt ecran.Se manifesta ca si cum ar fi T-CON defect.
 12. Am verificat de la inceput,nu are decat 24C02.
 13. Buna ziua! Ma intereseaza pentru aparatul din titlu,soft memorie flash 25L320. Sasiu L2M15(04) si ecran LK315GD0001,am scris o memorie noua cu continut memorie veche si acelasi rezultat,nu iese din st-by.Sursa este verificata si este buna.
 14. Se poate monta si traf de la sasiul PT90,adica HR8768,poate este mai usor de gasit.
 15. Ma refer la comenzile facute la Mivarom .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.