Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

cristronic

Membru activ
 • Content Count

  1,127
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About cristronic

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Locatie
  Mizil-PH

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da,da,saua este cu vibromasaj :-)
 2. Cel din mijloc,jos,a uitat umblatorii acasa.Poate avea spor la alergat,descult.
 3. Cu Industarul nu parea asa de interesant aparatul.Am dat un buzunar de bani pe un obiectiv Helios cumparat de pe Covaci si am fost dezamagit,pozele facute afara,nu mai erau la fel de bune.
 4. Incearca sa apesi toate tastele de la telecomanda,poate a gasit un cod cu care functiile sunt aiurea.
 5. Este mai rentabil sa achizitionezi un tv nou.In unele cazuri,pretul unui display, este mai mare decat al tv-ului.
 6. Uite si schema postata de userul ''leoncris'' ,la care am pus niste note cu unele valori ale componentelor din sursa. Akai+AKTV3210+Chassis+TP.S506.PB818.rar
 7. Salut! Uite o poza facuta acum,unei placi noi.CB101 are 100pF.
 8. Cea mai bună băutură este apa de izvor... dacă pui o picătură într-un kil de vinişor! citat celebru din Păstorel Teodoreanu
 9. Pe eticheta din spate,este un cod TFT.......,spuneti codul.Incercati sa-l scoateti din priza ,tineti apasat Power de pe bord si bagati in priza.
 10. Posibil NCP1013.A se vedea foaia de catalog a integratului si comparat cu modul de configurare a decedatului.
 11. Daca pe placa sunt notate tensiunile de iesire si curentul ,se poate adapta usor alta sursa.Poate gasesti NCP1014,este echivalent.
 12. Vine prin Q903 atunci cand este comandat si degeaba sunt cei 5V daca tensiunea de alimentare pentru CI driver PFC este doar 6,5V.Trebuie vazut daca tensiunea este mai mica livrata de sursa cu TNY247 sau este ceva care consuma mai mult pe traseu. Am mai spus,trafo chopper se defecteaza des la sursa asta.
 13. Parca trafo chopper la sursa cu TNY247,cam face probleme la infasurarea care asigura tensiunea de alimentare CI driver PFC.Masurat pe D904 si vazut cat este tensiunea.
 14. Eu cred ca badea Toader,nici nu vedea bine,probabil ca porcii au intrat in gradina la vecina.Altfel cum a vazut el atatea picioare la o gaina.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines