Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

niculae

Membru activ
 • Content Count

  262
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About niculae

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

218 profile views
 1. Salut. Felicitari pt realizare, un ceas slim, destul de frumos si cu un minim de componente. Intrebare, pt ca in video nu se observa, ceasul afisaza cumva si calendarul? ( data, luna, anul ). Multumesc.
 2. Multumesc de idee, voi incerca si asa. Toate cele bune!
 3. Salutare si La multi ani! Pt ca tot se vb de acest subiect, nu mai deschid un alt topic si fac si eu cunoscuta o problema de conectare a dvr-ului din spatele unui router: In locatie este internet cu IP fix, un router si un DVR, incerc sa mai conectez un al doilea DVR insa, ma lovesc de urmatoarea problema: Primul dvr are deschise porturile Tcp port 34567, Http port 81, ( Upnp Http81, Tcp port 34567, Port Mob 34600 ) Al doilea dvr are deschise porturile Tcp port 34568, Http port 88, ( Upnp Http 88, Tcp port 34568, Port mob 34599 ). Dvr-urile sunt aceeiasi marca si ambele se folosesc de portul 34567 si din aceasta caua nu pot fi vazute ambele din internet, daca la unul i se schimba portul 34567, celalalt poate fi vazut din internet. Daca Tcp port este 34568 acest dvr nu poate fi vazut din internet ci doar din Lan. Am icercat sa schimb N porturi si nimic, spre ex pe tel mobil apare Buffering si oricat ai astepta imaginea nu se incarca. Orice sfat este bine venit!
 4. Salut,

  Daca tot nu o folosesti, nu o vinzi? Am comandat si eu astazi, dar cine stie peste cate lui va veni :) 

  Tu cat ai asteptat?

   

  Multumesc.

 5. Salut, Nu am stiut ca sunt si astfel de mansoane protectoare pt banda led, asta este un lucru bun ! Referitor la charactere, sunt ok cele de la ceasul prezentat de tine. Chiar daca digitul meu este format din 8x8 puncte, noi vom folosi 7x5 characterele, pt 8x8 nu prea am gasit o grafica placuta insa, pana maine dupa amiaza voi confirma. Toate cele bune!
 6. Salut, Din punct de vedere al alimentarii 12V este mai ok, si asa la 1000 de leduri sursa va trebui sa fie bine ventilata. Faptul ca sunt comandate in grup este deavantajos daca vor fi privite de aproape! Din cate am vazut ledurile astea se cam strica, daca banda va fi siliconica nu prea poti schimba ledul defect.
 7. Salut, multumesc pt program, culoarea portocaliu nu o voi folosi, ramane doar pt rosu si verde sa masor. 1000 de leduri WS2812, cam costa ceva ! si eu am vrut sa inlocuiesc proiectul lumini de craciun la care m-ai ajutat insa, cam scumpe ledurile astea adresabile, pt comanda as fi folosit un T-1000S, poate la anul le mai scad pretul !
 8. Salutare, Ma poate ajuta cineva cu indentificarea acestei matrice? As vrea sa o comand insa nu stiu cum! Cateva sfaturi legate de aprinderea ei sunt bine venite Din cate am reusit sa vad pana acum, matricea ar avea doua culori, rosu si verde . Multumesc. .
×
×
 • Create New...