Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

ALVIN

Membru activ
 • Content Count

  218
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 Se poate si mai bine

About ALVIN

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Madrid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 2 euro, ca sa nu vin cu mana goala.
 2. Am văzut un Sony SQR-6650 in stare bună, 50 euro negociabil, merită?
 3. Se aud cateva posturi FM, nu stiu care este explicatia.
 4. @gauss, aveti dreptate, nu mi-am dat seama. Am cumparat-o, culmea, de la niste romani (50 eurocenti).
 5. SONY ICF-6000W, salvat dintr-un magazin de mobila veche, functioneaza foarte bine, m-a surprins ce bine merge pe AM alimentat cu 3,6V in loc de 4,5.
 6. Cum trece timpul, n-am mai postat de anul trecut! Caldura mare pentru inceput de martie, lume multa si cateva "exponate": Am cumparat doar caseta Sony, sa nu zic c-am venit cu mana goala.
 7. 17-18 grade Celsius la vreo 30km vest de Madrid, nu seamana deloc a februarie, in foto se vede (!) EL Escorial si crucea lui Franco.
 8. Va salut, e prima data cand aud de asa ceva, e posibil sa fie ceva mai din nord? Eu sunt teleormanean si pe vremea aia nici nu prea-mi placeau tariile. Acum m-am schimbat, imi place sa savurez un coniac bun si, in lipsa celui romanesc, sunt nevoit sa ma multumesc cu de-astea: https://www.google.es/search?q=Brandy+de+jerez&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwjZ8paf5u3fAhX5A2MBHZtaDx0QsAR6BAgCEAE&biw=1240&bih=883
 9. "Jumatate de Atlantic, toata Mediterana si o buna bucata din Marea Rosie - Antena Satelor e prezenta" Inteleg ca erati in mijlocul Atlanticului, ce legatura are Marea Rosie? Nu critic nimic, pur si simplu nu inteleg. In rest felicitari pentru receptie si pentru efortul de a pune filmuletele pentru noi toti.
 10. Arata foarte bine, o s-o incerc curand.
 11. Un aparat care sper sa se incadreze in spiritul topicului: BARKERS-- 8-track player auto, n-am gasit nimic pe net despre el. Ii trebuie curea si o caseta pentru proba.
 12. Dragi prieteni, ma despart de voi urandu-va un an nou fericit, cu multe impliniri, sanatate si multe realizari in domeniul electronicii! LA MULTI ANI! Bonus- doua imagini luate din balconul casei, 13 grade in Galapagar, soare si liniste:
 13. Daca-mi aduc bine aminte era "emitatorul" iar cel de langa el era "receptorul". Nu stiu insa ce emite sau receptioneaza fiecare. Edit: am gasit o fotografie de acum cateva luni, este un IF/RR TRANSMITER:
×
×
 • Create New...