Jump to content

ALVIN

Membru activ
 • Content count

  193
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Se poate si mai bine

About ALVIN

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Madrid
 1. Amplificator necunoscut

  Tocmai am facut-o!
 2. Amplificator necunoscut

  Ai dreptate, este un kit european (cel putin conceptia):https://www.todoelectronica.com/es/19-adokit
 3. Amplificator necunoscut

  M-ai convins, pana si "data fabricatiei" coincide cu ce am eu pe placa.
 4. Amplificator necunoscut

  De exemplu daca cineva ar fi postat schema asta as fi zis: Multumesc pentru ajutor, ma apuc sa le compar, vad ca exista ceva similitudini.
 5. Amplificator necunoscut

  "as fi recunoscator daca cineva ar posta o schema asemanatoare" deci nici vorba sa scoata schema dupa cablaj. Schema asemanatoare = una cu operational la intrare, niste TIPXX ca prefinali, alt tranzistor de medie putere ca superdioda si doi tranzistori in paralel pe fiecare ramura.
 6. Amplificator necunoscut

  Inclin sa-ti dau dreptate cu MJ-urile. Simpla curiozitate: trz. asta e original?
 7. Amplificator necunoscut

  Ai punctat bine, validae, faptul ca tranzistorii sunt "preistorici" ma face sa cred ca ar putea fi originali tocmai pentru ca, in acele vremuri, chinezii nu se omorau cu copiatul ca in zilele noastre. Chiar , stie cineva de cand copiaza asiaticii tot ce misca in materie de electronica? Victor, nu cer nimanui sa scoata schema pentru mine, doar daca cuiva i-a trecut prin fata o schema care ar putea sa semene cu asta este rugat sa urce documentul respectiv.
 8. Amplificator necunoscut

  Va salut, de curind mi-a cazut in mana acest amplificator si as fi recunoscator daca cineva ar posta o schema asemanatoare, cu elementele mentionate in fotografie. Codul ADO-036 ma face sa cred ca s-ar putea sa fie vorba de un kit de montaj pentru amatori. Alte imagini: https://s7.postimg.cc/ylc4egcvv/SAM_6425.jpg https://s7.postimg.cc/hxkmbz59n/SAM_6428.jpg https://s7.postimg.cc/566g5gg23/SAM_6429.jpg https://s7.postimg.cc/jpdl6vgwr/SAM_6430.jpg
 9. Ce aparate de masura vechi(deosebite)aveti

  Pai da, plus ca se vede foarte bine intretinut.
 10. Ce aparate de masura vechi(deosebite)aveti

  @dan cod, zic unii pe net ca aparatul tau ar fi identic cu Marconi TF 2951. Din pacate si manualul acestuia e la fel de greu de gasit.
 11. Ce aparate de masura vechi(deosebite)aveti

  Achizitionat astazi, la o rapida cautare cu Google n-am gasit mare lucru, are cineva schema lui? Multumesc. https://s7.postimg.cc/hk2kxxzob/SAM_6408.jpg https://s7.postimg.cc/bj4w0w7x7/SAM_6409.jpg https://s7.postimg.cc/w39pzdfyj/SAM_6410.jpg https://s7.postimg.cc/6x8rsju3v/SAM_6411.jpg
 12. Push-Pull cu EL86

  O mica paranteza, ce amplituner e cel de dedesupt?
 13. Scuze pentru off-topic: Marian, a ajuns osciloscopul?
 14. Ce fac romanii de ''afara''?

  Cred ca deviem un pic de la tema topicului...
 15. Ce fac romanii de ''afara''?

  Cazul meu: aproape 20 ani in Spania, vreo 17 cotizati, de putin timp in somaj, pentru a-mi ocupa timpul sunt la al treilea curs ( electricitate, retele de date, energie solara) subventionat de stat, niciodata nu m-am simtit discriminat, intotdeauna am avut acelasi salariu si drepturi ca si ceilalti angajati, am incercat sa ma adaptez stilului de viata si obiceiurilor de aici fara a pierde specificul romanesc. Am calatorit mult si sper s-o pot face si mai mult de acum incolo. Intentionez sa raman aici pana la pensie apoi vom vedea. N-am regretat niciodata alegerea facuta.
×