Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

ALVIN

Membru activ
 • Content Count

  203
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Se poate si mai bine

About ALVIN

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Madrid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ALVIN

  eBook Reader

  Eu am Kindle si sunt foarte multumit.
 2. Va salut, poate sa-mi spuna cineva ce tranzistoare sunt cele din imagine? Aparatul este un Telefunken Studio 1 si, conform schemei ar trebui sa fie BD897-898 sau TIP130-135. Celalalt canal are BDX34-35, sunt arsi si se vede ca au mai fost schimbati.
 3. ALVIN

  Statii de lipit

  Nu s-a verificat
 4. ALVIN

  Statii de lipit

  Va salut, postez aici pentru ca se pare este singurul loc unde se discuta despre statii de lipit. Deci: un prieten are o statie ATTEN (cea din foto) si, de cand i s-a ars letconul original, afiseeaza "Err". Fara letcon sau cu unul nou face la fel. Stie cineva care ar fi problema? Cineva (pe net) , referindu-se la o statie asemanatoare, zicea ca e ars mosfetul (elementul regulator). Multumesc.
 5. @gauss, multumesc pentru materialele postate.
 6. Cred ca Point Bleu= Blaupunkt= Punto Azul (in Spania) . Vedeti daca asta e schema, la exterior sunt identice: W846E (2).pdf
 7. ALVIN

  REBUS

  http://romania-inedit.3xforum.ro/post/491966/1/B_Revista_REBUS/
 8. ALVIN

  Azi prin targ

  @gauss, multumesc pentru explicatie.
 9. ALVIN

  Azi prin targ

  In definitiv, ce face "pegelmesser" ?
 10. ALVIN

  Azi prin targ

  Vazute azi:
 11. ALVIN

  Azi prin targ

  Ieri am fost iar prin tag si pentru ca n-am vazut nimic interesant de electronica am traversat strada pana in Piata Mare unde se aduna (in prima duminica din luna) iubitorii de masini vechi: Cel mai mult mi-a placut un Jeep perfect restaurat:
 12. Cauta si descarca Philipsul asta, cica are acelesi integrate in punte: https://elektrotanya.com/philips_22ap120-00-15_booster_equalizer_sm.pdf/download.html Edit_ Am gasit-o in alta parte, sper sa-ti fie de folos. Philips_22AP120.pdf
 13. ALVIN

  Merita sa cumperi Diesel?

  Mie mi se pare exagerat pretul la piesa respectiva.
 14. ALVIN

  Doar bancuri ...

  Apropo de albanezi: nu e banc dar e de ras - o imagine cu Tartan Prancer, top-ul industriei automobilistice albaneze. Reclama albaneza (presupun): Comparatie intre honda si Tartan (atentie la minutele 1:22 si 4:20).
 15. ALVIN

  Azi prin targ

  Am stat un pic de vorba cu vanzatorul, zicea ca a "cumparat" vreo 20 buc. aparate asemanatoare cu cele din poze dar ca nu le poate cara dupa el pe toate. Am batut apropoul daca le pot vedea dar omul a zis ca nu-mi poate arata depozitul unde-si tine marfa (si eu as face la fel). Ma gandeam sa-i cer sa-mi trimita fotografii ale aparatelor dar deja cred ca era prea mult. Oricum, jupanul e nelipsit din targ, daca mai apare ceva interesant (si daca prezinta interes) o sa mai postez.
×