Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

ALVIN

Membru activ
 • Content Count

  222
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

40 Se poate si mai bine

About ALVIN

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Madrid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cred ca asa ceva s-a intamplat, vanzatorul avea o multime de transformatoare de linii, choppere, unitati laser de CD (toate in cutiile originale) plus alte piese mai marunte, probabil de la lichidarea vreunui atelier de reparatii Radio-TV
 2. Niste amplificatoare audio mai rare, gasite azi in targ:
 3. Accept si echivalentele 30A5 si 35W4.
 4. Buna ziua, dupa cum zice titlul cumpar aceste doua tuburi, nefolosite.
 5. Mi-a raspuns belgianul, pretul se mentine, 20 euro pana in Spania (pachet de max. 2kg.).
 6. Salut, acum cativa ani am scris la Electols si transportul pana in Spania era 20 euro+TVA (la toate preturile trebuie adaugat TVA-ul). Azi am trimis un mail sa vad daca se mentine pretul. Sunt interesat de ceva componente, poate iese un grup interesant.
 7. Ma intereseaza subiectul si m-as inscrie la un group-buy, mie imi plac mai mult tuburile "compactron", soclurile pentru ele se gasesc relativ usor si la pret bun. Cunosc si eu un magazin in Belgia dar il las pe colegul @carageae sa puna link-ul. @saptemari, eu am intalnit de multe ori denumirea de "dissimilar triode"
 8. 2 euro, ca sa nu vin cu mana goala.
 9. Am văzut un Sony SQR-6650 in stare bună, 50 euro negociabil, merită?
 10. Se aud cateva posturi FM, nu stiu care este explicatia.
 11. @gauss, aveti dreptate, nu mi-am dat seama. Am cumparat-o, culmea, de la niste romani (50 eurocenti).
 12. SONY ICF-6000W, salvat dintr-un magazin de mobila veche, functioneaza foarte bine, m-a surprins ce bine merge pe AM alimentat cu 3,6V in loc de 4,5.
 13. Cum trece timpul, n-am mai postat de anul trecut! Caldura mare pentru inceput de martie, lume multa si cateva "exponate": Am cumparat doar caseta Sony, sa nu zic c-am venit cu mana goala.
 14. 17-18 grade Celsius la vreo 30km vest de Madrid, nu seamana deloc a februarie, in foto se vede (!) EL Escorial si crucea lui Franco.
 15. Va salut, e prima data cand aud de asa ceva, e posibil sa fie ceva mai din nord? Eu sunt teleormanean si pe vremea aia nici nu prea-mi placeau tariile. Acum m-am schimbat, imi place sa savurez un coniac bun si, in lipsa celui romanesc, sunt nevoit sa ma multumesc cu de-astea: https://www.google.es/search?q=Brandy+de+jerez&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwjZ8paf5u3fAhX5A2MBHZtaDx0QsAR6BAgCEAE&biw=1240&bih=883
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.