Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ALVIN

Membru activ
 • Content Count

  235
 • Joined

 • Last visited

About ALVIN

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut, pretul si greutatea autotransfotmatorului de 500W?
 2. Difuzoarele de punctul 10 se foloseau în RR Rapsodia - final cu EL84 (eram copil și țin minte ce dezamăgit am fost când am aflat ca au doar 2,5W).
 3. @Усилитель si @+_Florin_+, multumesc pentru felicitari, l-am curatat nitel, l-am alimentat printr-un traf 230/115V si merge bine, mici probleme la potentiometrele de balans si volum.
 4. Eu cred ca e ieftin... 20 euro.
 5. Funcționează, avea arsa siguranța din primarul traful ui (6 A!).
 6. Dacă e duminica e târg, dacă e târg... pică ceva.
 7. Corect, calitatea nu era cea mai buna si in plus trebuia sa mergi la service sa-ti schimbe bateria. Cum am spus, l-am cumparat pentru ca arata bine pentru anii lui si cred ca-i voi gasi un loc printre alte curiozitati.
 8. @maresaldeflota, a venit omul cu lămpile dar s-a șmecherit, vindea numai cutii întregi (vreo 260 buc. - 400euro). Erau lămpi interesante gen PCL86, ECF802, toate la cutiuță, în stare buna dar prețul... De supărare am cumpărat un traf de ieșire și un aparat foto pentru decor. Roselson T1.webp
 9. Duminica viitoare, dacă nu plouă, dacă omul se tine de cuvânt, dacă nu reintroduc ăștia starea de alarma etc. ma duc la târg și vad ce lămpi aduce nenea. Puteți face o lista cu ce v-ar interesa și o sa caut.
 10. Vânzătorul mi-a zis ca are cutii întregi de lămpi ("multe de alea mari"), mi-a arătat poze cu ele, le aduce duminica viitoare și le da ieftin dacă se cumpără en gross.
 11. Par nefolosite, vin în cutiuța lor cu niște rondele de protecție, sunt marcate RT și RTC (niște filiale franțuzești ale lui Philips/Minwatt).
 12. După o lunga pauză (corona...) s-a redeschis târgul cu de toate aflat la vreo 20km de mine. Ca sa nu ma întorc cu mâna goala am cumpărat câteva lămpi.
 13. Nu știam trucul, o sa încerc.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines