Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

sergionel

Membru activ
 • Content Count

  215
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 core_reputation_level_4

About sergionel

 • Rank
  core_member_rank_2

core_pfieldgroups_1

 • core_pfield_3
  http://www.reparatiitv-decodari.ro. ,www.servicelcd-laptop.ro

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  București

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. trebuie rase pastilele 1 si 2 si puse rezistentele la loc.trebuie sa studiezi putin schema si iti dai seama.este migalos dar nu imposibil.exista si riscul sa nu mearga nici dupa.
 2. or merge si unele rt uri pe hynix. al meu e unul din cele care nu merg. acum citeva zile am scris un nand de d5500 cu rtul cum le scriu de obicei,am pus nand si restart.am scris aceeasi memorie cu tnm5000 si a mers.are toane in functie de soft.cu 2 3 zile inainte pusesem un alt soft.
 3. multumesc,am inteles asta, dar nu am inteles de ce nu mai apare mesajul lui alex tv? a postat, a editat apoi mesajul a disparut complet.sau poate gresesc eu si l a sters el.
 4. doar sergiu ma cheama,ionel s a tras concluzia ca ar veni de la sergionel.asa imi spuneau colegii de facultate,Sergione. ps.alextv,ai editat mesajul dar cred ca nu l ai mai trimis sau a fost sters.
 5. pentru ca nu vor sa se faca reclama! eu am masina de lipit profesionala. cine are nevoie sa ma caute.
 6. e ok fara card si netflix deocamdata.
 7. legat de ufpi, am vorbit cu rusul care il vinde si mi a zis ca nu se poate clona partitia rpmb fara sa stii keyul de securitate. deci ceva nu se pupa cu info data de Dixon despre clonarea emmcului cu ufpi.poate foloseste alt jtag,dar de ufpi sint sigur ca nu poate scrie rpmb fara key.au confirmat mai multi. eram gata sa dau cda!
 8. eu il foloseam la rescris vct uri si citit scris weltrenduri. sa spuna taxdoru cine i-a zis sa faca postalul si sa l vinda. nu prea cred ca ar merge corect la emmcuri, dar de la rusi te astepti la orice.
 9. pai eu vorbeam de sonyul de acum citeva zile de care ziceai ca ai dat placa... dar nu a montat o.. merge sau nu merge?
 10. omul si a luat jtag,nu intelegi? daca pui o poza cu tvul functional si tu linga tv ,te cred,altfel nu!
 11. merge dar e cu varianta,operatia a reusit dar pacientul e mort!
 12. nu poti sterge rpmbul. este otp , one time programming.doar daca se face update la firmware controler emmc,atunci se sterge tot. keya este unica si din cite am citit nici cei de la elnec nu stiu sa o extraga.
 13. a pus dixon link,dar cred ca nu ai vazut.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.