Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

sergionel

Membru activ
 • Content Count

  168
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 core_reputation_level_4

About sergionel

 • Rank
  core_member_rank_2

core_pfieldgroups_1

 • core_pfield_3
  http://www.reparatiitv-decodari.ro. ,www.servicelcd-laptop.ro

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  București

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ia uite ce ai scris mai sus: "daca este salvat bin primul atunci merge 100%. ce reiese de aici? incearca si fii mai coerent in exprimare.nu putem ghici ce gindesti tu! si chiar de l ar salva "e2p",tot s ar putea scrie fara probleme.
 2. deci tu spui ca daca jtagul nu salveaza binul mare prima data,asta inseamna ca nu merge,nu? softul merge fara probleme daca rtul il scrie corect. rt. jtag user.bin. =. rom1 boot1. =. rom2 boot2. =. rom3
 3. deci dupa atita munca,rezultat zero. telecomanda o simte ca nu are treaba cu emmcul. eu ma simt depasit a intelege din ce ai scris.
 4. bine,ok.nu am timp sa caut in alte topicuri sa iti arat ce ziceai despre scrierea pe rind,ca din cauza asta nu merge tv ul.
 5. pai Florine acum zici ca le poti scrie pe rind? alta data ziceai ca nu e bine! si ca observatie,eu am luat jtag ,nu ca nu as sti sa folosesc rt ul ci pentru ca este mult mai stabil la partea de emmc. bine ,daca scrii un emmc pe luna,e bun si rt ul,dar sa nu fie tv cu anumite emmcuri la care rt ul" duce piciorul strimb."
 6. ati spus ca ati comparat ce ati scris cu ce ati citit si erau la fel.ne spuneti si noua ce soft ati folosit pentru asa marime de bin? cipul nu este pe 1,4,8 biti ,ca nu stiati sa l selectati asa ati zis. daca folositi doar data0 selectati pe un bit.daca il puneti in soclu atunci este pe 8 biti citirea.
 7. eu zic ca iti pierzi timpul degeaba cu rtul,avind in vedere ca binul mare este peste 5GB.nu o sa reusesti sa scrii corect cu el.
 8. cred ca rt ul imparte binul mare in mai multe parti daca marimea depaseste 4-5GB.problema este cum scrii acele parti? de ex. la sony inainte sa cumpar jtagul ,cu rt ul aveam 3 parti de 4.3GB pt. binul mare.cum poti sa le scrii pe toate?
 9. pai si cum a pornit lvdsul tensiunile cu o banda scoasa? poate ai pus cablaj in locul celei scoase,ca altfel nu vad cum.
 10. difera hard si placile... nu cred ca rezolvi cu schimbarea soft.
 11. m am uitat din nou pe topic si nu stiam de ce am scris ca poate restarta din cauza ecranului.pentru ca topicul era inceput cu seria h apoi s a continuat discutia despre seria ks. deci la h merge fara display placa. la ks este imperecheata cu displayul asa cum zice si Tavi.am facut citeva displaye din astea.drivere impuscate pe margine. nu tine figura cu scosul panglicilor.nu vede displayul si isi da restart. poate sa dea restart,e adevarat si placa. vedem ce zice colegul dupa ce ii vine placa.
 12. din greseala am postat aici mesajul ! era pentru samsungul ks un alt topic. scuze!
 13. evident, display! daca e din seria hc01,02 se poate repara. ce model este tvul?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.