Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

sergionel

Membru activ
 • Content Count

  268
 • Joined

 • Last visited

About sergionel

 • Rank
  Membru

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.reparatiitv-decodari.ro. ,www.servicelcd-laptop.ro

Profile Information

 • Locatie
  București

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. se rescrie weltrendul si in 5 minute ii gata.daca esti din București ti l rezolv eu.
 2. pai Florin a adus vorba de beeprog 3. la cite tv repara pe zi acolo la el,numai beeprog 3 ii lipsea. stii treaba cu tichia de margaritar. daca cei care dau faliment au alta alternativa mai buna,atunci ii inteleg. acum depinde si de om ca meserie!
 3. beeprog 3 te baga in faliment cu adaptoare. pt tv cele 3, tnm,rt si easy rezolvi peste 99% din cazuri.
 4. il iert pe Florin, dar sa stie ca are dreptate! jtagul este atit de destept ca merge singur, se leaga singur la emmc, citeste, repara, face totul singur. deci poate sa si ia linistit fara frica.
 5. merge pentru orice display,eventual se modifica din service daca e imaginea intoarsa.am facut atitea placi, la nici unul nu a fost problema asta.
 6. bai Costica ,nu aveai de la mine verificat,citit cu jtag,ce mai vrei altul? ti am spus ce ti trebuie sa cumperi!
 7. are un scurt intr un driver lateral.daca e in sticla se poate incerca prin intreruperi de semnale de clock.
 8. mai bine ma intrebai pe mine direct Daniele si ti spuneam ca e defect ecranul . sau poate nu ai vrut sa ma deranjezi ca stiai ca sint in concediu.
 9. cu rpmbul e tare complicat,nu i asa simplu cum crezi tu. hai s o lasam balta,ca nu ajungem nicaieri! ideea era daca cineva are soft,restul stiu eu ce sa fac.
 10. boot area poate fi oriunde.se poate configura sa booteze de pe oriunde daca softul e pus acolo pe partitia respectiva. ce vrei sa spui ca la RT key este in RPMB? stii ce este rpmbul?
 11. pai tocmai acolo sint key-le in rom 2 si 3. informatia e redundanta. nu am pierdut nimic.daca scrii rom2 si rom3 nu mai vezi sigla la philips. daca nu scriam rom1 nu pornea tvul asa ca asta trebuia scris.
 12. salut, am in service un asemenea tv 55pfs8159 ,qv14.1ela, main cu 055, emmc toshiba. restarta cu sigla philips. am rescris rom1 cu un soft neverificat, tot din acelasi model de tv, dar cu memorie hynix. tvul aprindea sigla, disparea sigla si stingea backlight. am rescris din nou cu un dump de 55pfs8109 ,luat de pe remont, aceeasi placa, aceeasi memorie toshiba. acum tvul merge, cu exceptia aplicatiilor de net.se conecteaza la retea,intru pe aplicatie si zice ca trebuie sa te conectezi la net si tot asa. am resetat tot ce se putea inclusiv din recovery mode cu wipe data cache, la fel.plus update. deci eu cred ca totusi softul nu e ce trebuie. a citit cineva intre timp vreun soft dintr un tv functional acelasi model?
 13. defectul e din selector,trebuie relipite manual bobinele si integratele.riscul e mare sa l distruga daca nu sre scule adecvate. de obicei la placa asta cind nu are led de stby este din procesor care e deslipit.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines