Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

SHADYYY

Membru activ
 • Posts

  186
 • Joined

 • Last visited

About SHADYYY

 • Birthday 09/01/1953

Recent Profile Visitors

363 profile views

SHADYYY's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Reacting Well
 • Week One Done

Recent Badges

 1. Este de la un modul de controlat temperatura PC410 , în tandem cu proc 90c58 .
 2. Multumesc , mai mult de ,,super,, nu se putea !
 3. Am găsit această componentă arsa . Este o chinezarie cu indicativ 6Y . Menționez ca sunt doua bucați , din care unul scurcircuitat B -E . Dacă poate cineva sa ma lamureasca ce functii face . Mulțumesc .
 4. Dacă m-am laudat că în toamnă demarez acest proiect , cred că este cazul si să demonstrez !
 5. Multumesc ca a fost mutat de la diverse la Pc sofware !
 6. La multi ani . Scuze cred ca am incarcat fisier contrar politicii de la sectiunea ,,Diverse,, a acestui forum . Dar am fost derutat de faptul ca exista buton pt incarcarea fisierelor , iar eu nu am citit ( mia culpa ). Subiectul cred ca intereseaza mai multa lume , rog sa fie mutat la sectiune corecta a acestui forum !
 7. Stiu , initial el era varianta CS , l-am rescris pentru versiunea A , deoarece acesta beneficia și de ICSP . Nu l-am folosit circa un an ( si atunci pe Windows 7 ) mergea brici . Acum vrănd să verific daca mai lucreaza , am constatat erorile amintite .
 8. Salut . Acum la mine este versiunea TL866A la tine TL866CS , tot acelasi sistem Win 10 , al tau este ok al meu nu . Mai am cateva curiozităti : In ce an a fost achizitionat , cu ce versiune de soft initiala ? Multumesc .
 9. Am un astfel de programator care a mers impecabil pana acum . Se stie ca Autoelectrica( acum Geco ) nu mai vine cu update de firm si a incetat productia pentru indicativele A și CS , în schimb au scos pe piață varianta TL866 Plusll . Până aici este ok . Normal este ca cele noi să aibă baza de date mai bogată si proprietăti superioare primei generatii , insă nu vad de ce ar bloca funcționarea celor vechi originale si cumparate cândva cu 400-600ron . Asta am patit eu , lucram cu varianta de firmware v. 6.71 fără probleme , dar ca orice om am dorit ultima actualizare ( v.6.85 ) , deoarece nr. de device era imbogatit ( vechi 13000 , nou peste 14000 ) . La final constat că ,,micuțul,, da mesaj de eroare cod 31 si nu mai vrea să citeasca/scrie nimic . Întrebarea mea este ; - dacă mai sunt utilizatori ce detin una din cele doua variante (A-CS )care după update se confruntă cu aceiași problema ?
 10. Nu mai este de actualitate subiectul , voi aborda in toamna constructia une stati complete , ( mai am de facut carcasa )voi reveni cu clarificari .
 11. Eu l-am introdus ,dar setarile grupului cred ca la omis .
 12. Foarte multi nu gasesc componentele de care au nevoie pentru realizarea unui cablaj in Proteus . Acest program este foarte flexibil si permite realizarea oricarei componente lipsa din librarie. Eu aveam nevoie sa reprezint un BFG 135 care nu era . Pt acest lucru am fost obligat sa configurez acest dispozitiv . Deoarece sunt mai multi pasi , va invit pe canalul meu de youtube unde am un filmulet care poate ajuta pe multi incepatori .Linkul este ........In parea a doua se afla si materialul la care faceam referire .
 13. S-a rezolvat . Tot pe grup am gasit ceva cu atmega 8 .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines