Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

silcos

Membru activ
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About silcos

 • Rank
  Nou venit

Recent Profile Visitors

218 profile views
 1. Dupa seria placii, se pare ca pe traf e codul E22102. Nu am gasit nimic despre el.
 2. buna ziua. Caut pe cineva sa repare placa electronica Aer Conditionat marca Inventor. La o prima vedere, traful de la sursa in comutatie e distrus, un fir s-a frecat de el si a rupt infasurarea externa (cred ca e secundar). Poza atasata, daca reusesc. Locul Bucuresti, pot aduce eu placa. Multumesc.
 3. Nu prea am culturi de irigat, niste fire de rosii prin picurare, iar de stocat apa in bazin n-am unde. Ma omoara sotia de pun un bazin in curte. Cred ca solutia e sa experimentex cu un vas de expansiune nai mare si eventual o pompa mai mica. Cum vi se pare ideea?
 4. Buna ziua. Apelez la ingeniozitatea pe care am vazut-o des pe aici pt ajutor cu o problema. Trecuie sa alimentez niste aspersoare cu 1.8 max 2 atm. Sursa de apa e put cu hidrofor cu bazin de 24 L si pompa de de 650w. Debitul nu conteaza, e sub ce duce putul. Daca setez presostatul la 1.8 minim si 2 max o sa mearga saraca pompa in suturi. Ce solutii as avea? Sa mai pun un bazin in paralel? Sa pun unul mai mare? Pompa cu debit variabil (reglabil) -oare o exista?. Reductor de presiune nu pare o solutie, ca pompa nu duce caderea de presiune pe reductor. Am vazut o pompa in cc dar pretul e de aur, 3000 si ceva de lei. Multumesc anticipat si scuze pt litere lipsa, na greu de pe telefon.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.