Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

DjLeco

Membru activ
 • Content count

  8,161
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,309 Excellent

2 Followers

About DjLeco

 • Rank
  Sub 25Hz este GREUL...
 • Birthday 03/05/1971

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

6,222 profile views
 1. DjLeco

  De ce suntem dobitoci?

  Who are you? Treci la tintari! Gluma, realitate, doesn't matter
 2. DjLeco

  De ce suntem dobitoci?

  Urmez si eu, o sa va fie dor...
 3. DjLeco

  De ce suntem dobitoci?

  Cautati si restul, la ultimul link YT care este primul, aveti seria completa.
 4. DjLeco

  Poze haioase

  Hmm, part 2
 5. DjLeco

  SMPS Full Bridge proiect comun

  Comparatorul de precizie, cea mai precisa si eficienta solutie. O referinta cu TL431 si asta e, nu te intereseaza de nicio variatie termica in carcasa.
 6. DjLeco

  Doar bancuri ...

  Unul de la un sanatoriu scrie o scrisoare prietenilor: Dragii mei , aici e frumos, ni se da mincare buna, avem aer conditionat, e curat, avem si piscina cu trambulina de la 7 metri, sarim in cap, pe piept si au spus, daca si saptamina asta sintem linistiti, ne baga si apa in piscina!
 7. DjLeco

  SMPS Full Bridge proiect comun

  Traductor... Diode BAT 85.
 8. DjLeco

  Limiter audio

  In toate proiectele mele am specificat CLAR ca am platit pentru proiectarea PCB si realizarea fizica a PCB-urilor. Se subintelege ca acestea nu le-am facut eu, nu?
 9. DjLeco

  Doar bancuri ...

  Nu este banc dar merge. Ghici cine-i autorul ? PRIMAVARA .... S-a deschis un bobocel Rosu la culoare Ca o putza de catel Care sta la soare Iar o floare de salcam A cazut saraca Intr-o balega din drum Ce-o c@case vaca Un berbec arunca'n jur Cate-o cacareaza I-a intrat un vierme-n cur Si-l cam deranjeaza Sta Grivei pe ganduri dus Singur cuc bastardul Si-a saltat un crac in sus Si stropeste gardul Buni prieteni doi pisoi Neavand vreo treaba Stau pe prispa amandoi Si si-o iau la laba Un muscoi la rendez-vous Cu o musca sluta Ii explica cum ca nu Poate s-o mai foota Pentru ca zburand pe cer Intr-o zi cu ploaie Veni un helicopter Si-l lovi la coaie Un tzantzar suit in pom Plange cu suspine S-a c@cat pe el in somn Si ii e rusine Doi cocosi se cearta iar Pentru o gaina Si magaru-i tot magar Trage o basina Coana Manda in pridvor Plange amar si-i trista De Ionica-i este dor Si-o mananca-n pi*da PUTINI STIU CA A FOST SCRISA DE... GEORGE COSBUC. Dar, nu inseamna ca ai lipsit de la scoala, ci ca nu este in programa scolara..
 10. DjLeco

  Limiter audio

  Vali, unii pe aici (se stiu ei care), nu merita nimic, nici macar un flit intre ochi. Colegului elektronu85, i-am dat o schema exceptionala (dar complexa) din care sa se inspire si sa faca limiterul mult dorit. Omul este de o calitate deosebita, ca atare merita ajutorul meu. Stilul unora de pe forum, unii chiar moderatori si fosti moderatori, dar IN SPECIAL unii useri, prin comportamentul lor (si stilul de moderare, cind este vorba despre moderatori sau ex moderatori) cel putin pe mine m-au determinat sa fiu secretos. Nu ca as fi eu de mare importanta pe acest forum, dar totusi inclin sa cred ca am un cuvint de spus, asa, la general...
 11. DjLeco

  Limiter audio

  Asta este unul dintre motivele pentru care eu am ales ca toate proiectele mele sa le fac singur, nimic comun. Eu centrez, eu dau cu capul, eu dau gol.
 12. DjLeco

  Dumitru Farcas

  Usor usor raminem cu Andra, Smiley si multe alte personalitati muzicale. Fie-i odihna usoara!
 13. DjLeco

  Sursa semipunte--condensatorul serie

  Cine ar fi invidios? De ce? Pe cine? Pe ce?
 14. DjLeco

  Sursa semipunte--condensatorul serie

  Invidie la ce? Si din partea cui? Fata de cine? Crezi ca pe mine ma intereaeaza/afecteaza/roade ce fac alti colegi? Si ca le ieae sau nu?!? Wrong! No matter 4 me.
×