Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

DjLeco

Membru activ
 • Content Count

  8,428
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,712 Excellent

5 Followers

About DjLeco

 • Rank
  Sub 25Hz este GREUL...
 • Birthday 03/05/1971

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

7,251 profile views
 1. Eu nu stiu sa citesc, fac doar copy-paste. Broblem?
 2. De mare k-cat... https://www.podul.ro/articol/statul-ucide-mediul-privat-antreprenorul-stefan-mandachi-a-cedat-am-decis-sa-inchid-un-restaurant-platesc-contributii-si-taxe-in-valoare-de-72-6724.html?fbclid=IwAR19YWqpj-eMZ5O7pVhR4Owg2-Dg7kway_cntxRn9HZp-YLG6za4WNQFqvw
 3. Deci datori "lifetime". Mii de mu(i)ltumiri, milionarilor de carton, politicienilor corupti pina la nivel de ADN, si bineinteles pulimii, care prin neimplicare sint partasi la ce se intimpla. Posibil daca ar fi iesit CVT presedinte, peste 80% din politicienii nostri "cinstiti", infundau puscariile si averile le erau "aduae" la bugetul statului. Romania are o singura salvare: DICTATURA MILITARA!
 4. Regretatul Corneliu Vadim Tudor! C@cau sreagul milionarii de carton actuali daca iesea presedinte... Garantat s-au facut minareli la acele alegeri.
 5. Nu mai am like si nici nu poti primi. Nota 10 din partea mea!
 6. Stiu ca multi ma vor injura, no matter. Sper sa discutam civilizat. https://valentinro.blogspot.com/2015/05/incredibil-cum-se-jefuieste-o-tara-1256.html?m=0 Cei de prin tara, confirmati/infirmati cele insiruite? EDIT, nu are legatura cu "inainte" de conducatorul pre-decembrist, ci de cei de dupa, ce au preluat si unde au dus "the legacy".
 7. Salut, la boxele Heco ai si mastile? Ce pret ar avea daca le vinzi? Lasa-mi un PM, mercic.
 8. DjLeco

  upgrade pc

  Isi face treaba si cu acel procesor. Eu as avea in vedere si un SSD de 120GB pentru sistemul de operare+programe instalate. Iata scalarea in functie de nr cores si frecventa CPU: Am scris la fiecare ce si cum.
 9. Care intrarea in UE, a fost biletul gratuit catre toate furaciunile politicienilor, "sclavii protejati" de coruptia de afara. Romania s-a vrut a fi piata buna de desfacere a porcariilor de afara si mina ieftina de lucru pentru ei. Despre NATO nu ma pronunt. Hai sa mai pun o intrebare: O tot tine Vio, ca pe vremea aia era neproductiv, prost tehnologizat, falimentar, etc. A urmat lovitura de stat din 89, au venit "libertatile" mult adorate de multi dintre Romani. Bun, s-au inceput privatizarile in masa, investitii, tehnologie noua performanta, tot ce vreti voi ca Romania sa duduie precum un motor diesel. Intrebarea: Cum poola mea se face ca dupa 30 de ani de libertate, de privatizari, de democratia piz*ii, ne aflam AZI in 2019, cu intreaga tara PE BUTUCI, in toate domeniile, 101% coruptie generalizata, basca sintem datori pste 100000000000 de euro? Cum dreq, voi desteptii scoliticu facultati, masterate in multe domenii, ati RUINAT COMPLET o tara, iar cizmarul ala prost cu doar 4 clase, a reusit sa faca cite a reusit? A? Cum? I-a furat/footot (investit deampulea) Ceausescu din groapa? Sau cei ce s-au tot perindat pe la putere si aciutii/protejatii lor si-au facut de cap, in voie, footind banii aiurea cu 0 (zero), realizari pentru pulime? Nu mai avem bah nimic, da' nimic, nici macar putinul cu care ne-a lasat Ceausescu, asa bun/proat cum era, ba, nici alea nu mai sint! Curind nici pamintul tarii, zacamintele de aur, de uraniu de alte alea nu vor mai fi ale tarii... Footo-va neamu in gura de nenorociti care v-ati batut ¹poola" de tara asta! Milionari de carton, politicienii pi*dii! Si ca sa fiti cu totii lamuriti, eu discut din 1975 incoace, mai precis din 1977 cind am fost dat la scoala si pina astazi. Ma intereseaza ce a facut Ceausescu penteu cacatu' asta nenorcit de tara si ce au facut mizeriile astea de politicieni din 1990 incoace.
 10. Nu ma cred niciun baietas de niciun cartier. Pe voi va roade ca pe vremea lui Ceausescu nu va puteati imbogati peste noapte, nu scoteati capu din tzarina, ca v-o luati imediat peste bot! Ar fi terminat cu constructia de locuinte si umplea terenul nisipos de la mare cu puscarii in care ati fi zacut., voi astia "jmecherasii" de dupa lovitura de stat din 1989. Biovio, nu ai raspuns colegu' la asta: Spuneti-mi voi dragi colegi de forum O SINGURA REALIZARE MAREATA PENTRU POPULATIE, care s-a infaptuit din 1990 pina in 2019, UNA SINGURA facuta pentru PULIME! Hai, una macar, pliiiiz....
 11. iPai nici pe vremea lui Ceausescu daca erai "curat" si iti vedeai de treaba, nu avea nimeni nimic cu tine! Imi aduc aminte, era sectoristul cu ajutorul dupa el dupa el; ne mai plimbam si noi ca baietii seara tirziu 11-12 noaptea, deh, vara, cald, 2-3-4 insi in "grup". Ne opreau, ne legitimau, ne intrebau ce si cum si ne lasau in pace. Daca de 3 ori pe seara ne intilneam cu acelasi sectorist si ajutoruul lui, de 3 ori aceleasi proceduri ca la carte, chiar daca mai spuneam mai in gluma, mai in serios, stati tovaresu' ne-am intilnit acum 15 minute, ne-ati mai legitimat o data... In momentul in care m-am angajat si am aratat buletinul si legitimatia de serviciu, nici nu s-a mai uitat la buletin, a facut o remarca, a, lucrezi deja, bine! Ma rugam de ei sa ne legitimze, deja stiau, Claudiu din OD-u lucreaza, nici nu voiau sa vada actele. Asta era atunci, versus acum si fac o paranteza si mai completez cu un punct in favoritele mele din regimul Ceausescu: 6-Siguranta cetateanului si linistea zilei de miine, care astazi NU mai exista, dragi colegi de forum!!! Ca dovada, Alexandra, Caracal... Eeeee...
 12. Pe mine excludeti-ma din subiect, eu am spus ce am avut de spus. Mai repet insa o data, esenta. Pe vremurile alea, asa cum se faceau, se faceau mult mai multe pentru popor. Marchez chestiile care mie mi se par cele mai IMPORTANTE realizari sub regimul Ceausescu: 1- Cea mai importanta, METROUL MAGISTRALA 1, inceput in 1975 septembrie parca si dat in functiune, 4 ani mai tirziu in noiembrie 1979. In zilele noastre ar fi indispensabil Bucurestiului, fara el ar fi un haos general pe arterele de circulatie capitalei. Daca mai era Ceausescu, mai ales cu tehnologia actuala, metroul magistrala Riul Doamnei-Eroilor, era gata demult, probabil era deja in profit! Pe timpul "democratilor actuali" nu e gata dupa circa 8-10 ani (am si uitat cind s-au appucat de el), basca sintem datori la Italieni peste 100 milioane de euro si mai sint procese pe rol care si ele vor fi si ele piedute, evident alti bani de dat despagubiti pentru nerespectari de contracte... Deci si foototi in coor si cu banii luati! Bravo democratie de stat mafiot! 2- Urmatoarea pe lista ar fi amenajarea complexa a riului Dimbovita, care vara, putea a stirv/mort/cacat, era imposibil de mers pe linga el pe timp de vara fara batista la nas, am trait si confirm asta. Toata apa menajera, reziduuri, dejectii, etc sint intr-o alta albie, casetata sub actuala Dimbovita pe care o vedem astazi, dedesubt circula cacatul pe deasupra riul asa cum este el. Prin anii 50, tot Dimbovita a iesit din matca si Bucurestiul a fost sub ape, foarte multe pagube materiale, imbolnaviri, etc. 3- Constructia de blocuri de locuinta, asa cum sint ele, gri, comuniste, cum vreti voi, de bine de rau, oamenii au unde sa stea si uite ca cei care au primit de la stat locuinta (evident nu moca), pentru ca plateai chirie lunara+intretinerea separat, nu sint SCLAVI PE VIATA la CAMATARII LEGALI denumiti popular BANCI, cum se intimpla acum cu cei ce vor sa-si ia o locuinta prin programul prima casa, in rate sau cum o mai fi. 4- Canalul Dunare-Marea Neagra, care daca mai era Ceausescu, ar fi facut legatura intre Dimbovita si Dunare, port in Bucuresti, etc. Restul daca va face placere si va mai aduceti aminte, puteti insirui voi. Spuneti-mi voi dragi colegi de forum O SINGURA REALIZARE MAREATA PENTRU POPULATIE, care s-a infaptuit din 1990 pina in 2019, UNA SINGURA facuta pentru PULIME!
 13. Este LOGIC ca integratul odata alimentat, va da impulsuri la iesire (evident cu piesele aferente functionarii, montate). Altfel nu vad cum ar PORNI si functiona un montaj de gen.
 14. Sint unele scheme care pentru a mentine integratul PWM in stare de functionare, folosesc tensiune de alimentare recuperata din infasurare auxiliara pe traf sau chiar de la una din iesirile de forta. Pornirea se face cu ajutorul unei rezistente serie din 230Vac+dioda si capacitor sau din +320Vcc ori +385-420Vcc cit sa dea setul de pulsuri pentru pornire, apoi cind "all ok" pe partea de forta, alimentarea CI PWM este mentinuta automat pina la power off. Posibil la asta se refera Sesebe. Si eu am intilnit situatie ca o sursa sa nu lucreze, avea din +320Vcc o 56kOhmi la 3W pentru pornire (oficiala), pina nu am mai pus o 47K/3W paralel pe ea, nu voia sa plece. Automentinerea era din o infasurare auxiliara redresare monoalternanta. Reteaua avea 221Vac la momentul modificarii. Sursa functioneaza si astazi, cu acea modificare
 15. Genalex nu era firma englezeasca? Am citeva miezuri pulbere metalica Genalex, made in Gngland...
×
×
 • Create New...