Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

DjLeco

Membru activ
 • Content Count

  8,353
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,646 Excellent

5 Followers

About DjLeco

 • Rank
  Sub 25Hz este GREUL...
 • Birthday 03/05/1971

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

7,004 profile views
 1. O deosebita placere am avut sa ne intilnim la Viorel la electromagnetica! RESPECT!
 2. Treaba este ca precizia (ca deriva termica) a diodei incapsulate in tranzistorul final, pe talpa acestuia, ar trebui sa fie exceptionala. Insa se pare ca a fost prost implementata (din pacate). Tot superdioda clasica face treaba... Eventual daca mai compensezi cu inca o jonctiune montata tot pe radiator sau cu un termistor compensat la rindul lui, (cum am facut eu la lucrarile mele)... Daca ar face cineva rost de schema sa deslusim ce au "complicat" acei proiectanti acolo... Dublet? Triplet deep darlington? Sau sziklay?
 3. Urit din partea lor... Pai daca semireglabilii ce se ocupa cu ajustarea bias la fiecare canal, nu mai fac treaba (plaja de reglaj este depasita), atunci omul ala ce poate sa regleze? Le-as trimite saracina inapoi sa se spele cu ea pe cap...
 4. Nu toate "scumpeturile" sint ceea ce trebuie... Interesanta treaba cu caderea de tensiune mai mare pe dioda interna a unuia dintre finali... "Ei spun ca": Asta inseamna ca aveti schema sau manual service in fata. Postati si poate reusim sa dam un sfat, ceva...
 5. Am primit PM, totusi daca esti din Bucuresti desi in locatie scrie Izvorani, as prefera ridicarea personala de la mine, cu tot cu proba. Oricum am raspuns la PM. Up pentru astazi.
 6. Salutare! Pai astept adresa completa cu nume si nr de tel pe PM si rezolvam. Trimit exclusiv cu Fan Courier cu taxarea la destinatar si ramburs in cont colector, FARA POSTA ROMANA. Daca prezint incredere, pentru a minimaliza costurile pe curier, se pot vira banii in avans in contul meu ING scazind astfel citiva lei la costuri Multumesc de interes.
 7. Pentru cine are boala pe mine si vrea sa ma bata, pun pestele pe el sa-l muste! 2017, vara la Peris. 2010, strandul Dr Taberei.
 8. Probabil colegul care facea transformatoare de foarte buna calitate, DVB. Daca e vorba de Dorin (greierasul) parca are ceva cu skb24pro
 9. Vind condensatori electrolitici de 1500uF/420Vcc Provin ca piese de schimb de la un UPS de 24kW, le aveam la serviciu insa acel UPS a fost vindut si acestea mi-au ramas mie. Blocul de condensatori are 8 buc EPCOS de 1500uF/420Vcc si 4 buc BHC de 1500uF/420Vcc (cei mai mici ca volum). Ideali pentru lampari ca filtraj tensiune anodica, nu vor avea fir de brum amplificatoarele si vor da si foarte frumos la aspect, putind fi prinsi pe exterior cu coliere sau chiar lipiti pe PCB, au 4 pini, 2 electrici (+ si -)si 2 mecanici pentru sustinere. Pret fix 200 lei, nu sint interesat de schimburi.
 10. Vind blocul de filtraj si 2 ventilatoare puternice Mineba NMB. Provin ca piese de schimb de la un UPS de 24kW, le aveam la serviciu insa acel UPS a fost vindut si acestea mi-au ramas mie. Blocul de condensatori are 8 buc EPCOS de 1500uF/420Vcc si 4 buc BHC de 1500uF/420Vcc (cei mai mici ca volum). Ideali pentru lampari ca filtraj tensiune anodica, nu vor avea fir de brum amplificatoarele si vor da si foarte frumos la aspect, putind fi prinsi pe exterior cu coliere sau chiar lipiti pe PCB, au 4 pini, 2 electrici (+ si -)si 2 mecanici. Vind 2 ventilatoare puternice, Mineba NMB. Modelul este exact acesta: https://ro.mouser.com/ProductDetail/NMB-Technologies/4715SL-05W-B60-D00?qs=4W3PNmGdEWFTwjIEMQ1fHw%3D%3D https://ro.mouser.com/datasheet/2/570/4715sl-769089.pdf Sint noi (cel putin asa par), nu au urme de montat sau vreun fir de praf pe ele, erau in niste cutii cu burete cofrat pe interior linga blocul de condensatori. Atentie sint pe 24V insa ruleaza foarte ok si la 12V (testat), si au un CFM foarte mare, chiar si subvoltate. Sint din metal. Pret blocul condensatori 200 lei si ventilatoarele 100 lei ambele. Stiti bine cit ar costa la magazine, numai ventilatoarele sint 178 lei bucata. Nu sint interesat de schimburi.
 11. Identic am patit si eu acum ceva timp, cada veche, din fonta, 0 sanse sa o spargi cu baros de 5 kile. Cind am dat in ea, am realizat ca e ca la biserica cind bate clopotul... Tot cu amatorii de fer am rezolvat. M-au intrebat, cit vrei "sefu" pe ea? Pe atunci nu era cu "boss"... Le-am raspuns scurt, hai sus sa o vedeti si faceti voi oferta. Le-au lucit ochii instant. Mi-au oferit 50 lei. Eu le-am facut oferta "finala": Zic eu: Doar atit? Pai cit vrei, sefu? Sa cistigam si noi ceva , e greu rau, "feru" La care eu: Daca o scoateti in 5 minute fara sa atngeti peretii, e a voastra.! N-au trecut 2-3 minute si erau deja la etajul inferior, de teama sa nu ma razgindesc. "E" si ei buni la ceva, cind "vrea" sa faca treaba...
×
×
 • Create New...