Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

gymy

Membru Activ
 • Posts

  821
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gymy's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • Dedicated
 • Conversation Starter
 • Reacting Well
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

 1. Mulțumesc dar exact ăsta a fost scopul întrebării : să găsesc mai aproape. La Farnell îmi arată că nu e pe stoc. Protehno sau cum îi spune dacă nu are indexare google poate să tragă oblonul. Nu ii găsește nimeni.
 2. 30$ + taxe vamale deci nici nu mă gândesc să comand de acolo. Nu plătesc 40$ pe un integrat de 5$. Nu mai e nevoie. Am comandat de pe aliexpress cu 5 $ transportul inclus. Mai bine aștept o lună.
 3. Caut integratul sursa pentru o placa de mașină de spălat Panasonic. Știe cineva unde as putea să-l găsesc? Am încercat cu gogu dar îmi da doar o firma digikey parca unde e 30 $ transportul.
 4. Mulțumesc de ajutor. O să le comand de pe eBay.
 5. Pe eBay nu am găsit nimic. De printat cam greu fără un model...
 6. Am mecanica de la deck-ul asta unde sau dezintegrat cele doua rotite cauciucate galbene. Se mai pot găsi ceva piese de schimb?
 7. Cauta pe aliexpress bms 18v makita. E vreo 30 de Ron.
 8. Vezi ca e posibil să-ți fi vândut detergent pulbere în loc de sare. Dacă e ca o lesie scoate-o imediat afara ca se face bulgare și ai probleme după. Pe punga scrie sare, salz, etc?
 9. Poate fi și presiunea prea mare la alimentarea cu apa. Sar stropi de apa din compartimentul alăturat și de umple compartimentul de balsam.
 10. Bună. Dețin un uscător wirlpool model FT M22 9X2B Eu care arată eroarea F3E4 după circa un minut pe orice program. Am controlat pompa de evacuare, motorul principal, ventilatorul frontal. Totul pare ok. Observ ca nu pornește compresorul. Știe cineva ce inseamna eroarea asta? Nu corespunde cu vechile erori de la uscătoarele wirlpool. Condensator-ul a fost aspirat deoarece e fix, nu se poate demonta.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines