Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

anddy

Membru activ
 • Content Count

  313
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 core_reputation_level_3

About anddy

 • Rank
  core_member_rank_2
 • Birthday 07/28/1984

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Bucuresti

core_pfieldgroups_1

 • core_pfield_10
  xf1ref

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Caut sa cumpar amplificatorul din titlu. Contact aici sau 0745714175
 2. Aparatul nu a cazut, pur si simplu cred ca s-a incins prea tare desi termostatul functioneaza bine. Am pus piesa de plastic in alta pozitie sa tina lamelele unite si fierul merge. Problema este ca garniturile de cauciuc prin care trece apa sunt crapate si vor scoate mai devreme la pensie fierul. Deja ma uit dupa alta marca, 3 ani mi se pare cam putin pentru un fier.
 3. Fierul are 2800W, voi masura rezistenta cand ajung acasa de la munca si revin. Multumesc!
 4. Pentru oprirea automata are in maner o placa electronica cu un releu. Cele doua lamele care vin in serie cu termostatul nu erau in contact cand am desfacut fierul. Una din lamele statea presata pe cealalta prin intermediul unuei tije de plastic care e bagata in talpa fierului. Tija aia de plastic pare topita si automat a intrerupt circuitul. Ma gandeam ca daca a intrerupt circuitul inseamna ca s-a incins prea tare rezistenta si s-a ars. Cati ohmi ar trebui sa aiba aproximativ rezistenta fierului?
 5. Salut tuturor, Aseara fierul de calcat Tefal nu a mai pornit, cu o zi inainte a cam mirosit a ars dar parca mergea sau cel putin asa mi s-a parut mie. Fierul e cu oprire automata si are 2 leduri, unul pentru termostat si altul pentru circuitul de oprire automata, in caz ca il uiti in priza. Acum ledul de la termostat nu se aprinde deloc. Am reusit sa desfac fierul, am ajuns la termostat si l-am curata cu hartie abraziva apoi l-am masurat si este ok. Ce mi s-a parut ciudat este ca termostatul mai are un contact in serie, o piesa ca de plastic tinea in contact 2 lamele. Acum pare ca acele lamele sunt departate si degeaba cupleaza termostatul ca circuitul e intrerupt. Cumva este o protectie si indica ca rezistenta fierului a decedat?
 6. Nu pretind performante audiofile indiferent ca ascult cd, caseta, vinil sau radio. Sistemul fiind din '97 ma gandeam ca electroliticii sa nu fie imbatraniti si ca ar merge schimbati cu niste MKP for Audio, dar nu ceva foarte scump.
 7. Nu a fost umblat deloc in boxe, eu le-am desfacut primul. Am un prieten cu sistem similar si tot asa am gasit doar condensatori Tesla pe inalte. Documentatia nu ma ajuta pentru ca nu zice nimic de filtre. sony_ss-xb6v_xb8av_xb8v (1).pdf
 8. Salut tuturor, Detin un sistem Sony XB8AV iar boxele sunt echipate cu 2 difuzoare de inalte, un tweeter si un supertweeter (cum ii zic ei) filtrate fiecare astfel: Tweeterul are inseriat un condensator electrolitic TESLA TF202 1,5 uf 50V iar supertweeterul un electrolitic TESLA TF202 1uf 50V. Boxele merg, condensatorii nu sunt umflati, i-am masurat si cei de 1 uf au aproape 1.5 uf iar cei de 1.5uf au aproape 2 uf. Banuiesc ca au asa valori datorita tolerantelor mari. As fi vrut sa-i inlocuiesc cu Mundorf MCap EVO Oil cu ideea ca mai prelungesc viata difuzoarelor de inalte. Nu as vrea sa se arda inaltele din cauza vreunui electrolitic. Orice parere este binevenita cu privirea la marca condensatoarelor sau daca ideea de inlocuire este buna sau rea.
 9. Am rezolvat, se poate inchide. Multumesc!
 10. Colet primit, totul impachetat foarte bine, difuzoarele in stare ireprosabila. Multumesc tudoraudio! Se poate inchide.
 11. Incearca de la CDImage result for cd-rom-romurile vechi care aveau reglaj de volum pe ele

  1. anddy

   anddy

   Multumesc de idee!

 12. Caut potentiometrul din poza, provine de la radio sony srf-m35, daca il are cineva din Bucuresti ar fi ideal. Pe strada Maica Domnului am fost la toate magazinele si nici unul nu are asa ceva. Contact aici sau 0745714175
 13. Caut sa cumpar 2 difuzoare de inalte care echipeaza boxele de la sistemele Sony RX88, RX99, GRX8. Accept si alte serii care echipeaza boxele de la RXD5, RXD7, XB6AV, XB8AV....conditia este sa nu fie arse sau cu membrana rupta. Contact aici pe PM sau 0745714175 sau Whatsapp. Link informativ: https://www.qservice.tv/vpasp/shopexd.asp?id=12352&bc=no
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.