Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

tiptronic

Membru activ
 • Content Count

  229
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About tiptronic

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Servus, am cumparat si eu kitul, l-am asamblat, functioneaza perfect. Pe mine ma intriga faptul ca cifrele 6 si 9 nu au liniuta de sus, respectiv de jos, si apar ca un "b" si ca un "b intors" (n-am simbol echivalent). Se poate remedia problema?
 2. Conteaza si cum proiectezi, executia urmeaza proiectul: ce bagi, aia scoti. Stim cu totii ca multe firme proiecteaza in USA, Japonia, Germania, Italia, Spania etc. si executa in China, Taiwan, Malaysia etc. Oricum, am ramas pe Intel (forever!), am mai scris deja. Nu ca as fi facut deja upgrade, intre timp, nu-i vorba despre cost, m-ar costa salariul pe o luna (MB, procesor, RAM, placa video), dar nu asta e problema... Nevasta e! Cica nu-mi trebuie, asta (pe care il am acum) functioneaza foarte bine, draga! Nu recomand nimanui sa se insoare...
 3. Servus, mai ai radiatorul?
 4. Servus, vreau si eu un kit complet. Daca e cazul, pentru achizitii de materiale, pot achita un avans. Multumesc!
 5. Servus, vreau eu 9212 si 2 buc. 8310. Te rog sa-mi dai pm cu nr. de telefon. Multumesc!
 6. Vreau sa fac un minicircular de masa. L-am alimenatat din sursa reglabila, care da 3A. La pornire "trage 3A" si limiteaza sursa, la mers in gol are 1A, iar cand franez cu un lemn pe ax, scade turatia si limiteaza sursa pe la 3,5A. Daca zici ca cere 6A, imi trebuie un traf baban.
 7. Multumesc pentru raspuns! Esti sigur ca "trage" 6A?
 8. Servus, aveti idee ce turatie are motorul asta? E de la un ventilator de Dacia 1310, de prin anii '90. Multumesc! Ventilatorul era ca asta:
 9. Ce situatie se schimba total? Va schimbati parerea daca sunteti cu Intel sau cu AMD? Asta era ideea topicului si cred ca nu se intoarce nimeni de la Intel la AMD.
 10. Raman pe configuratia Intel + Nvidia, mi se pare cea mai de incredere, din experienta proprie si din auzite. Nu ma grabesc, inca e sezon de bicla si alergare, mai e pana la iarna, mai sap pe forumuri dupa informatii, pentru ca o simpla cifra sau litera in denumirea produsului face diferenta. Multumesc!
 11. @killpacient Multumesc, dar vreau sa-l fac eu. Caut doar PIC-ul.
 12. @DjLeco Multumesc pentru sugestii!
 13. Am PC din '96, am inceput cu 486DX luat de la un prieten, ridicat imediat la 586 de 100MHz care rula, de fapt, la 133MHz, dup'aia Duron 700, 1300... Una dintre cele mai bune combinatii a fost AMD Barton 2600+ + Asus GeForce 6600GT Black Edition, pe o MB Epox 8RDA3I, fenomenala combinatia! A trebuit sa schimb placa video din cauza Dx, dupa care a urmat tot sistemul. Dar ansamblul mentionat inca ruleaza, fara probleme, dar si fara pretentii. Si, placi de baza ca alea, nu se mai fac, frate!... D'aia zic ca se poate si mix si nu toate AMD au fost pocnitori. Parerea mea! N-am avut, insa, niciodata Radeon, d'aia stau in cumpana. Am incredere in AMD, din experienta, dar nu stiu ce sa zic despre Radeon... Ultima configuratie, de 10 ani, Intel + Nvidia, pe Asus P5Q, chipset Intel, fara nicio problema hardware, ma indreapta tot catre Intel. Faza e ca, dupa alegerea componentelor, pretul e acelasi. AMD e mai ieftin decat Intel, dar am ales Radeon pe 256 bit si 8GB, mai scumpa decat Nvidia pe 192 bit si 6GB. Dati-va, un pic, cu parerea:
 14. Exista, totusi, si exemple de componente optimizate, si enumar doar cateva: amorsa + vopsea, grund + vopsea, diluant + vopsea, motor + cutie de viteze, arma + munitie, vegetatie + animale, echipa nationala de fotbal (degeaba ai Ronaldo daca n-ai echipa), etc... Eu nu as pune niciodata, in acelasi jug, un AMD cu o Nvidia, dar, viceversa, ma gandesc, ca un Intel ar da bine cu Radeon pe 256 bit. Ce ziceti?
 15. Ies din ceata, usor, usor. Se pare ca ideea mixului nu da roade... Asa ma gandeam si eu, procesor optimizat cu placa video, fara corcituri. E valabil si la combinatia placa de baza + procesor + placa video, cel putin atat stiu si eu. Mai mult decat ata, placa de baza e fundatia, ea e forta care le aduna pe toate, si trebuie sa le impace pe toate. Chipsetul e foarte important. Ok, pana aici! N-am feedback legat de importanta BUS-ului de memorie al placii video. Cat de important stiti, din experienta!, ca este, in scorul final al sistemului, ca ansamblu? E simplu marketing, sa ai 256 bit fata de 128 bit, sau chiar conteaza?
×
×
 • Create New...