Jump to content

Depanatoru

Membru activ
 • Content count

  2,976
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

64 Se poate si mai bine

About Depanatoru

 • Rank
  Membru evoluat

Profile Information

 • Locatie
  Tirgu-Mures
 1. E cacat romanesc 100% , daca stati sa judecati limpede parcul auto se inoieste de la sine , normal si natural , prin cresterea nivelului de trai ... nu prin masuri din pix cum s-ar grabi unii sa aplaude . De asta in tarile cu "apa calda " nu umbla nimenea cu rable . Vechea dilema , ce a fost intai , oul sau gaina ?... Ce e contra naturii si realitatii economice va esua , gasindu-se mereu metode de ocolit .
 2. BASCOM

  Si pana la urma ce sa intelegem , zici ca ai scos CALL-urile , ca daca tot copiezi un cod simplu , sa zicem o parte din programul tau , pana se umple flash-ul , da eroare ? Aproape sigur faci ceva gresit in program care intra in contradictie cu Bascomul si limitarile microcontrolerului , greu de zis si daca am vedea codul , d-apoi asa din vorbe . Memoria SRAM , daca acolo e problema , nu e chiar ca RAM-ul de la computer care putem sa-l umplem oricum Daca ar fi fost o problema generala demult s-ar fi observat si discutat .
 3. BASCOM

  Nu se pot pune oricate instructiuni RCALL intr-un program ( sarituri ) , sunt limitari la Stack Size in functie de microcontroler , asa e arhitectura , n-are legatura cu limbajul de programare , Bascom , C , asamblare . http://www.atmel.com/webdoc/avrassembler/avrassembler.wb_RCALL.html Eventual poti incerca sa modifici in Bascom la Options , Compiler , Chip , valoarea de HWStack pusa din oficiu ... daca nu , asta e , faci programul cu mai putine sarituri .
×