Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

sorintv

Membru activ
 • Content Count

  601
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 core_reputation_level_4

2 Followers

About sorintv

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Fratautii-Vechi, Jud. SV

Recent Profile Visitors

718 profile views
 1. A Am fost bagat in "ceata" pentru ca era defect senzorul IR, si nu stiam ce cod se potriveste. A mers cu 96572. Multumesc Ionel si Marian pentru ajutor!
 2. https://www.kancloud.cn/ifix_809/rt809h/891766
 3. JVC LT32A60SJ. Modelele de tv-uri la care functioneaza telecomanda sunt trecute in site, putin mai jos. Tv-ul nu este la mine. Am sa-i programez doua Longer sa probeze.
 4. Salut! As vrea sa stiu ce cod Bravo are aceasta telecomanda JVC. http://mandisshop.ie/en/JVC/12453-original-JVC-REM84-RMC1816S2C-remote-control.html
 5. Nu e citit corect din cauza ca imi arata ca, 7 pini nu fac contact. Am setat sa citeasca fara aceasta eroare. Soclul este bun. Alte memorii tsop56 le citeste ok.
 6. Salut! Un cod va rog! Daca se poate dupa serial, daca nu, am sa citesc flash-ul.
 7. Am avut asa ceva la reparat, nu mai retin modelul, cu acelasi simptom, si dupa multe masuratori, am gasit o bobina neagra intrerupta la un pin. Parca cea din stanga jos.
 8. Cu tv-ul pornit tine apasat tasta stand-by de pe tv, 3-5-10sec. Daca nu merge asa, incearca cu tasta Meniu de pe telecomanda.
 9. https://kknews.cc/zh-my/news/x6qmmxg.html
 10. https://sites.google.com/site/lcd4hobby/6-lcd-as-pc-vga-hdmi-av-tv-display-tsumv59
 11. Pe pinul RI. Pe alte scheme este denumit RT.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.