Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

sorintv

Membru activ
 • Posts

  772
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About sorintv

 • Birthday 08/02/1970

Profile Fields

 • Location
  Frătăuții-Vechi, SV

Recent Profile Visitors

1,748 profile views

sorintv's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • Reacting Well
 • Conversation Starter
 • Dedicated
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

 1. Am rezolvat! Am lipit placuta cu banda dublu-adeziva 3M transparenta, cu care lipesc baretele cu leduri, si lucreaza prin rama.
 2. se poate sterge. nu am citit de la inceput. scuze!
 3. Din cate imi amintesc, la programele analogice, fara sunet, stiu ca luam fiecare program in parte, schimbam norma de sunet SC1, SC2 etc, si memoram fiecare program in parte. https://www.askmefast.com/How_to_automatically_change_Sound_System_for_all_analog_programs_on_a_Panasonic_Viera_TV_to_be_SC1_instead_of_the_default_SC3-qna4098265.html Daca TV-ul este adus din UK sau Irlanda, se schimba datele problemei (ma refer la norma de sunet UK sau Irlanda, 5.0).
 4. De doua am motat-o cu niste puncte de silicon (barete) topit cu pistol romanessc, pe margine. Proprietarul nu este pretentios, are tetecomanda, bine ca are led rosu, si lucreaza telecomanda. Pot sa-l predau asa. Dilema era a mea, de ce nu se mai receptioneaza " frecventa " degetului? Edit: Posibil cand am dezlipit placuta, cu o surubelnita lata, sa fii torsionat placuta, sau sa-ntrerup vreun traseu.
 5. Salutare! Scurt.Trec peste detalii. Am trebuit sa repar MB-ul separat, si am dezlipit si placuta cu touch-uri de pe rama transparenta. Am reparat MB-ul, si am curatat adezivul de pe placuta si de pe rama. Cu placuta in aer, lucreaza touch-urile, iar in rama deloc. Ce adeziv este ala, sau ce fel de scotch-dublu adeziv ? Am led de stand-by, si teleconda lucreaza (in rama).
 6. RT809H_RT809HSE_20230323_ENG.rar https://disk.yandex.ru/d/9bL-xf4KoGseUw http://doc.ifix.net.cn/@rt809/ENGLISH.html
 7. Am achizitionat un CH341A si niste 25Q64 noi, si am trecut la teste.Am lipit soclu cu fire pe placa, la AMIKO MIRA (fara WiFi) DVB-S2, si AMIKO IMPULSE T2/C. Am reusit sa clonez memoria originala la AMIKO IMPULSE, cu RT809H, TL866CS, si CH314A. La AMIKO MIRA nu am reusit sa clonez memoria originala, cu niciun programator din toate trei (eroare SW...). Deci RT809H are optiunea OTP, TL866CS tot OTP, iar CH314A optiunea Security Register 1, 2, 3, cu Neo Programmer.
 8. Pentru persoane fizice, produsele de la ASWO se gasesc la Telezimex (mai scump, bineinteles).
 9. Ai pus alta memorie, sau ai folosit memoria originala? Mai sus ai spus "am dat spi-ul jos si l.am scris cu rt809h". Deci nu ai pus alta memorie. Ai folosit-o pe cea originala. Noi vorbim aici despre schimbarea memoriei, scrisa cu softul original. Atunci apare eroarea.
 10. @ASiX88796 Mersi pentru informatie. Acum am intetes acum sta treaba. Deci trebuie copiate si security registers 1, 2, 3 in noua memorie. Curios ca, numai la aparatele AMIKO trebuie treaba asta. Mai am aparate AMIKO vandute, si chiar ma gandeam cum rezolv problema, daca se defecteaza memoria fizic, chiar daca am dumpul original, si trebuie schimbata memoria. Am pe ce sa probez, pe AMIKO MIRA, si pe AMIKO IMPULSE, dar am incercat sa salvez security registers, cu TL866CS si RT809H, si nu am reusit. CH341A nu am. Am sa-mi cumpar, si apoi probez.
 11. Esti in IN START. Trebuie sa intri in EZ ADJUST.
 12. Salut! Am patit si eu aceeasi problema la terestru AMIKO_T-60 si la AMIKO IMPULSE T2-C. Nu am incercat cu RS232, doar cu programatorul. Daca se pune alta memorie, oricate dumpuri ai scrie, apare eroare. Daca se pune o alta memorie, din acelasi model de aparat, nu apare nicio eroare (am avut mai multe aparate identice). Ce cod contine memoria, nu stiu, si chiar vroiam sa intreb si eu pe forum. Incearca si cu programul RS232 de la IMPULSE. Si eu as vrea sa stiu solutia. https://files.fm/u/cbjw7p6fy
 13. Salutare! Caut schema la acest amplificator pe 4 canale. Manualul de utilizare l-am gasit, dar schema, nu.
 14. Intentia mea, a fost, doar sa corectez.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines