Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

en

Membru activ
 • Content Count

  456
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 core_reputation_level_3

About en

 • Rank
  core_member_rank_2

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Craiova

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eu cu ani in urma l-am gasit rupt.Am pus atunci prin incercari ale arcuri si vad ca merge bine si acum.
 2. Poate ca te ajuta,carti foarte bune. https://www.olx.ro/oferta/dispozitive-pentru-masini-unelte-proiectare-si-constructie-ID https://www.olx.ro/oferta/probleme-de-mecanica-ID7I71J.html
 3. Posibil,ca cei care au montat ghidajul,pentru a usura procesul de centrare sa fi folosit aceste pene.O alta varianta ar fi compensarea abaterilor de la planeitate ale celor doua suprafete.Nu e un caz singular; si al meu are niste rondele de 5-6mm intre ghidaj si picior.
 4. @Balazs Andras Sa-l stapanesti sanatos si voios pana la adanci batraneti!! Ai facut o investitie buna, ce imi aminteste de 2011,cand si eu am facut acelasi lucru. E un strung bun,nici prost dar nici prea destept,nici frumos dar nici prea urat.E cam ce-i trebuie omului pe langa casa,fara prea mare cheltuiala.
 5. Cand am cumparat strungul(tot un SN320),l-am gasit montat pe niste covorase de cauciuc de 15mm,din banda transportoare. Mi s-a explicat ca fara ele vibratiile intregului,se simteau destul de bine.Dupa montarea covoraselor,vibratiile au devenit imperceptibile.
 6. Sa fii sanatos si sa te bucuri de el!! Din avion nu arata rau strungul. Este o regula nescrisa; daca nu lipseste tabela de avansuri si de viteze,inseamana ca pe strungul respectiv n-au trecut prea multe maini...rele si proaste. Universalul trebuie schimbat si nu carpit.Incet,incet o sa-l aduci la lumina.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.