Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Haralambie

Membru activ
 • Content Count

  809
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 Se poate si mai bine

About Haralambie

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  pe Pamant

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Consider ca membrana nu are o limita de excursie. Ea nefiind un component elastic, ci este un element sustinut mecanic de suspensie si inelul de centrare. Limita de excursie este data de alti factori, dar se masoara la nivelul membranei. De aici sa inteleg ca pana la aceasta maxima, difuzorul are randament 1?
 2. Haralambie

  Bass box pro 6 vs winisd

  Aplicatiile alea sunt cam jucarie.
 3. Haralambie

  Bass box pro 6 vs winisd

  Da
 4. Adica @Sharky e greu de cap?
 5. Eu am intrebat doar care este o traducere corecta a termenului.
 6. Cred ca suna mai bine tensiunea la iesire. Am totusi o curiozitate, ca tot s-a pomenit. Cum s-ar traduce corect tehnic, notiunea de true RMS? Sa fie oare corect medie patratica efectiva? Curios si aici se pomeneste de dansa:
 7. Haralambie

  Boxe cu difuzoare Heco

  Trebuie sa stabilesti volumul interior, minus volumul aproximativ ocupat de toate accesoriile de la interior, inclusiv difuzoarele. In orice caz, nu stiu daca proiectul merita doua cutii, intrucat frecventa e data de regula la -10dB. Cea mai buna cale de atac este folosirea celor doua in aceeasi incinta. Daca se doreste un pseudo-subwoofer, recomand taierea la maximum 140Hz.
 8. Haralambie

  Invitatii Filelist

  Eu nu stiu daca acest topic ar trebui sa fie public Eventual vizibil membrilor cu ceva vechime.
 9. iar o mica aberatie. Marea Britanie nu are sistem de termoficare pus la punct. Majoritatea este pe sistemul centrala de apartament
 10. Eu as zice ca se abereaza. Nu ma mai incumet sa explic si ce. Cum adica raport intre BST fi-ul fier-betonului, si densitatea firelor? BST este traducere otel beton, din germana. Si parca si un tip de ob in acelasi timp. Poate traduceti din turceste, ca nu prea stiu limba. Cat de raportul dintre otel beton si beton monolit, m-am lamurit. Cea mai anevoioasa explicatie posibila.
 11. Ca s-a pomenit si de termoficare si de plimbari dese. Marea majoritate a tarilor nordice foloseste acest sistem. Nu-si atarna fiecare centrala de bloc in peretele de la bucatarie. Ca doar el vrea independenta. Altfel, recomand scoaterea de buletin suveran.
 12. Poate explicati ce legatura are densitatea cu grosimea otelului beton. Ca fierul exista doar in forma naturala.
 13. Nu stiu de unde a pornit idiotenia asta. halal nu are un sens peiorativ ci e total opus
 14. Asta cu blocurile noi, m-a terminat. 75% din ele sunt niste mizerii arhitecturale. Toate niste prisme patrulatere, desenate de un copil trepanat. Doua ferestre, usa pe mijloc si gata. Sa nu mai zic si de izolatia de polistiren de 10, un miracol al tehnologiei. Asta vrea romanurile, blocuri noi, gresie si parchet laminat. Si centrala proprie, daca nu e proprie de ce mai munceste. Trebuie sa aiba tot in posesie. Daca n-are lift Schindler si hidrofor, n-a atins culmile realizarii, ala e apogeul. Orice rahat pansat care a prins niste bani si/sau teren, e constructor/dezvoltator/arhitect de face apartamente "LUX si Super LUX". Full de full. Nu se mai fac saormerii acum. Livin la vida loca
 15. Te las cu calculele si culorile tale. Sanataturi Maine facem bastonase
×