Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

zaharia valentin

Membru activ
 • Content Count

  310
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 core_reputation_level_4

About zaharia valentin

 • Rank
  core_member_rank_2
 • Birthday 01/29/1970

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  zaragoza españa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. display-ul original e amoled ...asta e lcd chinezesc...clar ca ai contacte imperfecte intre folie si display...nu te chinui...altul
 2. ci-ul ala se incalzeste cu un motiv....ceva il suprasolicita...
 3. si pe mine ma prostea nevasta-mea ca n-am io gust de la tigari....aromele cu care am crescut nu se sterg din creier
 4. Skreibson model Mini SK 8301 1965
 5. pentru cine e interesat https://www.youtube.com/watch?v=W5XqG2KxUgM
 6. la distanta recomandata de spalare cu lancea(care depende de presiune,duza)40-50cm ingeneral,lacul de deasupra vopselei nu este afectat...pune mana sub jet si-ti dai seama ca este o ceata cu mult aer,asta numai daca se respecta presiunea si duza...pentru curatare cu tot cu lac si vopsea se foloseste lance cu duza turbionara(scumpa) si presiune de 230-250 bari(taie carnea pe porc)
 7. https://www.youtube.com/watch?v=sWrFqvRvC4k
 8. pentru modelul asta in concret,defectul in 90% din cazuri este nec tokin...logo-ul cu Toshiba apare si fara hdd...fara ram in schimb nu o ia(ca orice calculator dealtfel)...ma rog...poate fi si-un ram defect...cel mai bine la un specialist(atelier serios)...bafta
 9. https://www.youtube.com/watch?v=FdHLLSKI-AU
 10. mai taie...... Praga 6.4 milioane anual... aprox. 17000/zi... tot e bine(al 9-lea oras din europa ca vizite) fata de Mizil de exemplu,400 in total(396 intorsi de la munca din Italia,spania,grecia,etc) 4 din greseala(au tinut gps-ul invers)....oricum din astia 17000 doar 10000 sunt turista adevarati,ailalti actori,actrite,pretendenti la un debut fulminant in industria sexy locala(macar aduce bani la bugetul local)....acuma...tu din care categorie ai facut parte? numai bucurii va doresc!!!
 11. schimba nec tokin... https://www.youtube.com/watch?v=qlYIF5yJFOM
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.