Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nelu F

Membru activ
 • Număr conținut

  536
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Profile Fields

 • Locatie
  Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

nelu F's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • Dedicated
 • Conversation Starter
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

 1. nelu F

  Donaţii

  D-le Dumitru, din pacate nu prea se inghesuie lumea. In final totul se transforma. Ce-mi doream asa ceva inainte de anii "90.
 2. nelu F

  Controale rutiere?

  Care e treaba cu valabilitatea la trusa medicala? Ca nu faci operatii pe marginea santului. Am avut trusa cu termen de valabilitate si la alcoolul sanitar (nu stiu de ce cumpara unii vin cu vechime si de peste 100 ani ).
 3. nelu F

  Live war

  Am citat ca sa ramana postarea initiala in cazul in care aceasta va fi editata. Nu pot sa cred ca s-a scris (si copiat aici) asa ceva. Chiar daca mama prostilor e mereu gravida.
 4. Olandezii se lauda ca trenurile lor folosesc 100% energie verde (eolian) din 2017. https://www.theguardian.com/world/2017/jan/10/dutch-trains-100-percent-wind-powered-ns https://www.businessinsider.com/wind-power-trains-in-netherlands-2017-6 Pentru autobuze, automobile sursa verde poate fi alt procent, dar stau bine la transportul public urban https://www.transportenvironment.org/discover/netherlands-leads-the-way-on-new-electric-buses-analysis/
 5. EPROM-ul era din magazia IIRUC (si programat acolo), dar cablajul parca se facea la FCE (fabrica de calculatoare electronice).
 6. nelu F

  Azi prin targ

  Gresit. Scoate fumul din ea.
 7. Acu am priceput. Sunt la prima categorie.
 8. Nu am contestat legalitatea, dovada ca semnul de ocolire permite aceasta, dar nu m-am prins (cum spune validae) de necesitate. De ce sa circuli (in situatia din videoclip) pe banda 3 cand 1 si 2 sunt libere?
 9. Eu nu inteleg de ce trebuia sa circule pe linia de tramvai cand cele doua benzi erau libere, chiar daca semnul de ocolire a refugiului permite ca aceasta sa se faca atat prin dreapta cat si prin stanga acestuia.
 10. Sper ca nu acesta a fost argumentul care a dus si duce la inchiderea centralelor nucleare in Germania.
 11. E posibil sa nu fie nevoie sa rebobineze transformatorul. Poate ca din cauza decapantilor folositi, de-a lungul timpului, e posibil sa se fi corodat conductorul in zona "capsei" pentru conexiune. Trebuie sa se extraga cu o pompa tot fludorul de pe capsele primarului si sa se traga de fiecare capat al conductorului cu o penseta pentru a se verifica integritatea mecanica.
 12. Facuti din mamaliga rece? Cubulete prajite? Eu asa stiu.
 13. Eu cred ca energia nucleara este chiar verde si este singura care ne face independenti de soare (de la care avem "regenerabilele" si combustibilii fosili). Din pacate are o reputatie mediatica proasta, similar cu transporturile aeriene vs. cele rutiere. De ex. daca intr-o tara mor anual mii de oameni in accidente rutiere, impactul mediatic este mult mai mic decat cel provocat de prabusirea unui avion cu 300 de oameni la bord. Totul tine de cum poti promova un produs. "Ambalajul" vinde marfa.
×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări