Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Herr Gigelaizer

Membru activ
 • Content Count

  648
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

56 Se poate si mai bine

About Herr Gigelaizer

 • Rank
  Membru
 • Birthday 01/10/1975

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/watch?v=3FJiSksBRY4
 • Yahoo
  dj_italo2001

Profile Information

 • Locatie
  Sibiu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Herr Gigelaizer

  @1gb firmware tv led lcd...toate la gramada...moka !

  Pai cum sa zic eu, aci la Sighie treaba-i cam naspa...mai sunt vreo 5 care repara teleuri, ceilalti s-au angajat la "ferma" cum zicem noi. "Piata" este atipica in aceasta zona, cei care mai repara vor servicii instant, dar sa nu prea coste...cam greu la ce k k t-uri s-au vandut in ultimii 10 ani. Cu siguranta in alte zone ale tarii lucrurile nu stau la fel, pe cei ramasi in bransa ii ajuta acest pachet informational. De schimbat meseria nu stiu, deocamdata relochez toate "fierataniile" pe care le-am strans in cca 20 ani, la vanzari am pus doar o foarte mica parte din acestea, cele mai multe vor avea de-a face cunostiinta cu "Gigel" al meu si apoi >>> reciclari DE-uri. N-am mai avut timp sa le structurez pe marci, tip, le-am arhivat toate asa cum le-am gasit in folderul pe care am dorit sa-l eliberez de pe HDD. Mai am inca 4 colegi depanatori (si nu-s din categoriia carpacil) care nici acum nu si-au cumparat macar un EZP2013 clona din ala de 20 euro...din pacate 2 dintre acestia vor schimba macazul in curand si ei.
 2. In cazul ca a baut niste "zama" sa vezi ce distractiv e sa ai conturnari intre straturi mai ales in zona mufelor, sau a ic final audio. Nu mai vorbesc iarasi ce distractie e sa demontezi armatura aia din tabla de conserva care este in spate in zona finalului. Dar poate are noroc doar cu o dioda strapunsa...
 3. Herr Gigelaizer

  Diverse pachete @ 100 lei + transport, componente electro si nu numai...

  Disponibile inca: Pachet # 31 Amplituner vintigi WINTEC MODEL 333, din pacate si acesta tot ca defect i-l dau, l-am cumparat cu ceva vreme in urma in ideea ca fac un amplificator pe tuburi folosindu-ma de sasiu si carcasa. Intre timp am renuntat la tuburi si am decis sa-l vand asa cum se vede in pozele de mai jos pentru suma de 50 euro sau lei la cursul zilei, PRET FIX, cu transport inclus posta ro, plata prin transfer bancar pe card. Etajul final are tranzistoarele originale si acestea la masurat sunt ok.Lipsesc doua sigurante, conectat la retea nu "croncone" nimic pe goarna.  Pachet # 32: Amplificator vintigi TECHNICS SU-7600 Initial am dorit sa-l transform intr-un amplificator cu tuburi dar am renuntat in cele din urma la proiect, asadar i-l vand asa cum se vede in poze: incomplet si defect. Conectat la boxe si retea nu "croncane" nimic pe goarna. Etajul final are lipsa doua dintre tanzistoarele de putere. Se vinde ca DEFECT pentru piese de schimb sau in vederea reparatiei eventual ca donator de organe pentru colectionari sau pasionati de retro/vintage audio. Pretul cerut este de 50 euro sau lei la cursul zile si include si transportul prin posta ro, plata in avans prin transfer bancar in cont. Pachet # 33 DOUA (!) tunere defecte pe partea de decodor stereo: Pretul cerut cu transport inclus este FIX 135 lei si include transportul prin posta ro doar pe teritoriul Romaniei. Este posibila si ridicarea personala din Sibiu. Un tuner TELEFUNKEN RT100 in stare estetica buna, dar cu functionare limitata: pe FM functioneaza doar mono. suspectez ca fiind defect circuitul integrat LA3350 care are functia de decodor stereo. In mod mono este ok atat pe FM cat si pe AM. Nu s-a incercat depanarea acestui aparat, cu mai bine de 10 ani in urma l-am pus la colectie in perfecta stare de functionare. A stat doar in apartament, nu a suferit socuri termice si nici electrice.Se pare ca mama chimie nu iarta ! Si cel de-al dolea tuner: AKAI AT-M5L, format midi cu aspect optic acceptabil dar cu aceiasi buba: intra si iasa din modul stereo cum ii vine "chefu": Pachet # 34 O cutie cu 7 aparate de masura, unul este functional , celelalte defecte. Doar toate la pachet pentru 115 lei PRET FIX cu transport inclus posta ro, plata prin transfer bancar pe card. Fara testere, doar ce se vede in poze. 
 4. Pentru cei care mai au nevoie, poate au cautat si n-au gasit inca, pun la dispozitie pe moka tot ce-am folosit si poate sa ajute. Sunt luate si de la rusi, altele primite ca ajutor, in curand nu vor mai avea la ce ma ajuta, asa ca le-am urcat pe wetransfer: Download link https://wetransfer.com/downloads/58c2a35632b782e9694c1aaeb5c00e8d20181018163611/09b664078af7b5c4dcd8e8d40a2cefd220181018163611/29e16e
 5. Herr Gigelaizer

  Diverse pachete @ 100 lei + transport, componente electro si nu numai...

  Au mai ramas: Pachet # 31 Amplituner vintigi WINTEC MODEL 333, din pacate si acesta tot ca defect i-l dau, l-am cumparat cu ceva vreme in urma in ideea ca fac un amplificator pe tuburi folosindu-ma de sasiu si carcasa. Intre timp am renuntat la tuburi si am decis sa-l vand asa cum se vede in pozele de mai jos pentru suma de 50 euro sau lei la cursul zilei, PRET FIX, cu transport inclus posta ro, plata prin transfer bancar pe card. Etajul final are tranzistoarele originale si acestea la masurat sunt ok.Lipsesc doua sigurante, conectat la retea nu "croncone" nimic pe goarna.  Pachet # 32: Amplificator vintigi TECHNICS SU-7600 Initial am dorit sa-l transform intr-un amplificator cu tuburi dar am renuntat in cele din urma la proiect, asadar i-l vand asa cum se vede in poze: incomplet si defect. Conectat la boxe si retea nu "croncane" nimic pe goarna. Etajul final are lipsa doua dintre tanzistoarele de putere. Se vinde ca DEFECT pentru piese de schimb sau in vederea reparatiei eventual ca donator de organe pentru colectionari sau pasionati de retro/vintage audio. Pretul cerut este de 50 euro sau lei la cursul zile si include si transportul prin posta ro, plata in avans prin transfer bancar in cont. Pachet # 33 DOUA (!) tunere defecte pe partea de decodor stereo: Pretul cerut cu transport inclus este FIX 135 lei si include transportul prin posta ro doar pe teritoriul Romaniei. Este posibila si ridicarea personala din Sibiu. Un tuner TELEFUNKEN RT100 in stare estetica buna, dar cu functionare limitata: pe FM functioneaza doar mono. suspectez ca fiind defect circuitul integrat LA3350 care are functia de decodor stereo. In mod mono este ok atat pe FM cat si pe AM. Nu s-a incercat depanarea acestui aparat, cu mai bine de 10 ani in urma l-am pus la colectie in perfecta stare de functionare. A stat doar in apartament, nu a suferit socuri termice si nici electrice.Se pare ca mama chimie nu iarta ! Si cel de-al dolea tuner: AKAI AT-M5L, format midi cu aspect optic acceptabil dar cu aceiasi buba: intra si iasa din modul stereo cum ii vine "chefu": Pachet # 34 O cutie cu 7 aparate de masura, unul este functional , celelalte defecte. Doar toate la pachet pentru 115 lei PRET FIX cu transport inclus posta ro, plata prin transfer bancar pe card. Fara testere, doar ce se vede in poze. 
 6. Herr Gigelaizer

  Momentan...nimic :)

  Se mai adauga aceste "fieratanii": Doua sasie rezultate din dezmembrarea unor aparate mai vechi anii '60, se vand ca DEFECTE asa cum se vad in poze. Pret FIX 101 lei NUMAI CU RIDICARE PERSONALA din Sibiu (risc mare de deteriorare prin posta ) pretul este pentru tot ce se vede in poze. + Bonus cateva tuburi pentru sasiul de Loewe.
 7. Herr Gigelaizer

  Diverse pachete @ 100 lei + transport, componente electro si nu numai...

  Se mai adauga: Pachet # 35 Doua sasie rezultate din dezmembrarea unor aparate mai vechi anii '60, se vand ca DEFECTE asa cum se vad in poze. Pret FIX 101 lei NUMAI CU RIDICARE PERSONALA din Sibiu (risc mare de deteriorare prin posta ) pretul este pentru tot ce se vede in poze. + Bonus cateva tuburi pentru sasiul de Loewe.
 8. Herr Gigelaizer

  Diverse pachete @ 100 lei + transport, componente electro si nu numai...

  Au mai ramas: Pachet # 31 Amplituner vintigi WINTEC MODEL 333, din pacate si acesta tot ca defect i-l dau, l-am cumparat cu ceva vreme in urma in ideea ca fac un amplificator pe tuburi folosindu-ma de sasiu si carcasa. Intre timp am renuntat la tuburi si am decis sa-l vand asa cum se vede in pozele de mai jos pentru suma de 50 euro sau lei la cursul zilei, PRET FIX, cu transport inclus posta ro, plata prin transfer bancar pe card. Etajul final are tranzistoarele originale si acestea la masurat sunt ok.Lipsesc doua sigurante, conectat la retea nu "croncone" nimic pe goarna.  Pachet # 32: Amplificator vintigi TECHNICS SU-7600 Initial am dorit sa-l transform intr-un amplificator cu tuburi dar am renuntat in cele din urma la proiect, asadar i-l vand asa cum se vede in poze: incomplet si defect. Conectat la boxe si retea nu "croncane" nimic pe goarna. Etajul final are lipsa doua dintre tanzistoarele de putere. Se vinde ca DEFECT pentru piese de schimb sau in vederea reparatiei eventual ca donator de organe pentru colectionari sau pasionati de retro/vintage audio. Pretul cerut este de 50 euro sau lei la cursul zile si include si transportul prin posta ro, plata in avans prin transfer bancar in cont. Pachet # 33 DOUA (!) tunere defecte pe partea de decodor stereo: Pretul cerut cu transport inclus este FIX 135 lei si include transportul prin posta ro doar pe teritoriul Romaniei. Este posibila si ridicarea personala din Sibiu. Un tuner TELEFUNKEN RT100 in stare estetica buna, dar cu functionare limitata: pe FM functioneaza doar mono. suspectez ca fiind defect circuitul integrat LA3350 care are functia de decodor stereo. In mod mono este ok atat pe FM cat si pe AM. Nu s-a incercat depanarea acestui aparat, cu mai bine de 10 ani in urma l-am pus la colectie in perfecta stare de functionare. A stat doar in apartament, nu a suferit socuri termice si nici electrice.Se pare ca mama chimie nu iarta ! Si cel de-al dolea tuner: AKAI AT-M5L, format midi cu aspect optic acceptabil dar cu aceiasi buba: intra si iasa din modul stereo cum ii vine "chefu": Pachet # 34 O cutie cu 7 aparate de masura, unul este functional , celelalte defecte. Doar toate la pachet pentru 115 lei PRET FIX cu transport inclus posta ro, plata prin transfer bancar pe card. Fara testere, doar ce se vede in poze.
 9. Herr Gigelaizer

  Merita sa cumperi Diesel?

  Asa cum am zis, din punctul de vedere al producatorui de masini si al consumatorului angajat la o multimationala afiliat automotive este "normal" ca sa NU mai existe piata de second hand. Ori esti in acelasi "rahat" cu noi ori fara ! Nu mai este cale de mijloc 'Tomobilu' nu se mai schimba ca ne-am saturat de el ci pentru ca deja este ceva "normal" sa-ti fie frica sa-l mai utilizezi dupa perioada de garantie +/- 1 an....si din aceasta cauza ii dai vant la un fraier care crede ca gasit un "chilipir". O masina noua mai buna inseamna si mai FIABILA nu doar mai economica ca si cost/km parcurs. Si daca e sa analizam, de 10 ani incoace cu cat a scazut in medie consumul/km echivalent la msinile noi ? Au aparut la clasa family ceva minuni tehnologice care sa pape doar 2-3l/100km ? Din contra, eu vad ca pe langa un consum tot ca acum 10 ani mai apar probleme GRAVE legate de fiabilitate. SINGURA riposta pe care o putem da noi consumatorii este o "greva" a cumpararii de 'tomobile noi, eu as da lege in aceasta tara (stiu ca este impotriva conventiilor uie) sa nu se vanda masini noi cu garantie SUB 10 ani, GARANTIE INTEGRALA ! Si taxe ZERO pentru second hand ! Prea multe troace/cap de vita furajata ? Se poate rezolva la impozit, ai depasit X cmc/familie ii arzi la buget in mod exponential,
 10. Herr Gigelaizer

  Merita sa cumperi Diesel?

  Acum e ok dar cand o avea peste 400 000 km oare tot consumul acesta o sa-l aibe ? Ce vreu sa subliniez e alceva: in momentul in care diesel-ul va fi istorie in tarile cu apa calda care va fi nivelul de calitate al motorizarilor pe benzina ? 100 000 km si apoi la fer vechi ? Lipsa unui concurent viabil va face atat electricul cat si benzinarul sa fie "acceptat" cu si mai mari lipsuri in ceea ce priveste FIABILITATEA ! Motiv pentru care le recomand tuturor care au nevoie medie de km pe an (20-30.000) sa ia un diesel ieftin in detrimentul unui benzinar (in cele mai multe din cazuri cam la fel de mult rulat) macar si din motiv strict "concurential" ca sa zic asa, sa le aratam ca aceasta tehnologie inca nu trebuie ingropata doar ca asa se doreste de cativa "licurici". Dar poate oare o piata de second hand sa atraga atentia asupra acestui aspect (fiabilitatea) avand in vedere ca "ora exacta" e data de "licurici" ?
 11. Herr Gigelaizer

  Diverse pachete @ 100 lei + transport, componente electro si nu numai...

  Au mai ramas: Pachet # 31 Amplituner vintigi WINTEC MODEL 333, din pacate si acesta tot ca defect i-l dau, l-am cumparat cu ceva vreme in urma in ideea ca fac un amplificator pe tuburi folosindu-ma de sasiu si carcasa. Intre timp am renuntat la tuburi si am decis sa-l vand asa cum se vede in pozele de mai jos pentru suma de 50 euro sau lei la cursul zilei, PRET FIX, cu transport inclus posta ro, plata prin transfer bancar pe card. Etajul final are tranzistoarele originale si acestea la masurat sunt ok.Lipsesc doua sigurante, conectat la retea nu "croncone" nimic pe goarna.  Pachet # 32: Amplificator vintigi TECHNICS SU-7600 Initial am dorit sa-l transform intr-un amplificator cu tuburi dar am renuntat in cele din urma la proiect, asadar i-l vand asa cum se vede in poze: incomplet si defect. Conectat la boxe si retea nu "croncane" nimic pe goarna. Etajul final are lipsa doua dintre tanzistoarele de putere. Se vinde ca DEFECT pentru piese de schimb sau in vederea reparatiei eventual ca donator de organe pentru colectionari sau pasionati de retro/vintage audio. Pretul cerut este de 50 euro sau lei la cursul zile si include si transportul prin posta ro, plata in avans prin transfer bancar in cont. Pachet # 33 DOUA (!) tunere defecte pe partea de decodor stereo: Pretul cerut cu transport inclus este FIX 135 lei si include transportul prin posta ro doar pe teritoriul Romaniei. Este posibila si ridicarea personala din Sibiu. Un tuner TELEFUNKEN RT100 in stare estetica buna, dar cu functionare limitata: pe FM functioneaza doar mono. suspectez ca fiind defect circuitul integrat LA3350 care are functia de decodor stereo. In mod mono este ok atat pe FM cat si pe AM. Nu s-a incercat depanarea acestui aparat, cu mai bine de 10 ani in urma l-am pus la colectie in perfecta stare de functionare. A stat doar in apartament, nu a suferit socuri termice si nici electrice.Se pare ca mama chimie nu iarta ! Si cel de-al dolea tuner: AKAI AT-M5L, format midi cu aspect optic acceptabil dar cu aceiasi buba: intra si iasa din modul stereo cum ii vine "chefu": Pachet # 34 O cutie cu 7 aparate de masura, unul este functional , celelalte defecte. Doar toate la pachet pentru 115 lei PRET FIX cu transport inclus posta ro, plata prin transfer bancar pe card. Fara testere, doar ce se vede in poze.
 12. Herr Gigelaizer

  Diverse pachete @ 100 lei + transport, componente electro si nu numai...

  Pachetele # 1. 4. 5 si 6 se vand numai toate la un loc pentru 450 lei pret cu transport inclus, stiu ca sunt sanse mici sa le dau motiv pentru care le-am comasat toate intr-un singur pachet. Prefer sa le tin in pod pana devin inutilizabile fiind astfel nevoit sa le duc la un centru de reciclari DE-uri decat sa le dau pe bani de nimic. Pachet # 31 Amplituner vintigi WINTEC MODEL 333, din pacate si acesta tot ca defect i-l dau, l-am cumparat cu ceva vreme in urma in ideea ca fac un amplificator pe tuburi folosindu-ma de sasiu si carcasa. Intre timp am renuntat la tuburi si am decis sa-l vand asa cum se vede in pozele de mai jos pentru suma de 50 euro sau lei la cursul zilei, PRET FIX, cu transport inclus posta ro, plata prin transfer bancar pe card. Etajul final are tranzistoarele originale si acestea la masurat sunt ok.Lipsesc doua sigurante, conectat la retea nu "croncone" nimic pe goarna.  Pachet # 32: Amplificator vintigi TECHNICS SU-7600 Initial am dorit sa-l transform intr-un amplificator cu tuburi dar am renuntat in cele din urma la proiect, asadar i-l vand asa cum se vede in poze: incomplet si defect. Conectat la boxe si retea nu "croncane" nimic pe goarna. Etajul final are lipsa doua dintre tanzistoarele de putere. Se vinde ca DEFECT pentru piese de schimb sau in vederea reparatiei eventual ca donator de organe pentru colectionari sau pasionati de retro/vintage audio. Pretul cerut este de 50 euro sau lei la cursul zile si include si transportul prin posta ro, plata in avans prin transfer bancar in cont. Pachet # 33 Un tuner TELEFUNKEN RT100 in stare estetica buna, dar cu functionare limitata: pe FM functioneaza doar mono. suspectez ca fiind defect circuitul integrat LA3350 care are functia de decodor stereo. In mod mono este ok atat pe FM cat si pe AM. Nu s-a incercat depanarea acestui aparat, cu mai bine de 10 ani in urma l-am pus la colectie in perfecta stare de functionare. A stat doar in apartament, nu a suferit socuri termice si nici electrice.Se pare ca mama chimie nu iarta ! Pretul cerut cu transport inclus este FIX 135 lei si include transportul prin posta ro doar pe teritoriul Romaniei. Este posibila si ridicarea personala din Sibiu. Pachet # 34 O cutie cu 7 aparate de masura, unul este functional , celelalte defecte. Doar toate la pachet pentru 115 lei PRET FIX cu transport inclus posta ro, plata prin transfer bancar pe card. Fara testere, doar ce se vede in poze.
 13. Herr Gigelaizer

  Diverse pachete @ 100 lei + transport, componente electro si nu numai...

  Au mai ramas: Pachet # 1: NIDEC BETA V TA600DC A33068-33 12v 6w 0.5A Made by NIDEC {firma japoneza) in U.S.A. ! NU CHINA ! Ventilatoare de foarte buna calitate in stare foarte buna la un pret de supermokangeala: 110lei pret FIX cu transport inclus posta ro, plata avans prin transfer bancar pe card. Cand am zis supermokangeala am zis dupa ce-am cautat pe net un pret pentru aceasta familie de ventilatoare. Corpul este din metal (aluminiu). Pachet # 4 Conzi babani (in ulei de sarpe) CORNELL DUBLIER de 50uF @440v AC numai buni pentru chestii cu tuburi sau filtre de boxe de mare putere. Se vand doar impreuna, la pretul FIX de 110 lei cu transport inclus posta ro, plata in avans prin transfer bancar pe card. Pachet # 5 Conzi electrolitici SPRAGUE 34000uF@40v numai buni pentru diverse aplicatii ce folosesc curenti mari.Se vand numai la pereche pentru suma de 110 lei pret FIX cu transport inclus posta ro, plata in avans prin transfer pe card. Pachet # 6 Conzi electrolitici MALLORY 34000uF@50v numai buni pentru diverse aplicatii ce folosesc curenti mari.Se vand numai la pereche pentru suma de 110 lei pret FIX cu transport inclus posta ro, plata in avans prin transfer pe card. Pentru cine doreste pachetele # 5 si/sau # 6 mai ofer bonus acesti 4 cond sprague primului interesat: Pachet # 31 Amplituner vintigi WINTEC MODEL 333, din pacate si acesta tot ca defect i-l dau, l-am cumparat cu ceva vreme in urma in ideea ca fac un amplificator pe tuburi folosindu-ma de sasiu si carcasa. Intre timp am renuntat la tuburi si am decis sa-l vand asa cum se vede in pozele de mai jos pentru suma de 50 euro sau lei la cursul zilei, PRET FIX, cu transport inclus posta ro, plata prin transfer bancar pe card. Etajul final are tranzistoarele originale si acestea la masurat sunt ok.Lipsesc doua sigurante, conectat la retea nu "croncone" nimic pe goarna.  Pachet # 32: Amplificator vintigi TECHNICS SU-7600 Initial am dorit sa-l transform intr-un amplificator cu tuburi dar am renuntat in cele din urma la proiect, asadar i-l vand asa cum se vede in poze: incomplet si defect. Conectat la boxe si retea nu "croncane" nimic pe goarna. Etajul final are lipsa doua dintre tanzistoarele de putere. Se vinde ca DEFECT pentru piese de schimb sau in vederea reparatiei eventual ca donator de organe pentru colectionari sau pasionati de retro/vintage audio. Pretul cerut este de 50 euro sau lei la cursul zile si include si transportul prin posta ro, plata in avans prin transfer bancar in cont. Pachet # 33 Un tuner TELEFUNKEN RT100 in stare estetica buna, dar cu functionare limitata: pe FM functioneaza doar mono. suspectez ca fiind defect circuitul integrat LA3350 care are functia de decodor stereo. In mod mono este ok atat pe FM cat si pe AM. Nu s-a incercat depanarea acestui aparat, cu mai bine de 10 ani in urma l-am pus la colectie in perfecta stare de functionare. A stat doar in apartament, nu a suferit socuri termice si nici electrice.Se pare ca mama chimie nu iarta ! Pretul cerut cu transport inclus este FIX 135 lei si include transportul prin posta ro doar pe teritoriul Romaniei. Este posibila si ridicarea personala din Sibiu. Pachet # 34 O cutie cu 7 aparate de masura, unul este functional , celelalte defecte. Doar toate la pachet pentru 115 lei PRET FIX cu transport inclus posta ro, plata prin transfer bancar pe card. Fara testere, doar ce se vede in poze.
 14. Herr Gigelaizer

  Diverse pachete @ 100 lei + transport, componente electro si nu numai...

  Tot ce se vede in poze inca disponibile...
×