Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

deejay2k1

Membru Activ
 • Posts

  160
 • Joined

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

deejay2k1's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Dedicated
 • Week One Done

Recent Badges

 1. Combina Sony, netestata, 120 lei Ai PM
 2. deejay2k1

  Donaţii

  La fel ca și până acum, livrare la metrou Gorjului, fără rezervări, primul înscris și venit, primul servit. Eventual aș fi interesat de transformatorul pentru Felix CE125 (cel cu tuburi separate) https://imgur.io/uBpMCOx
 3. deejay2k1

  Donaţii

  A plecat învârtindu-se ;)
 4. deejay2k1

  Donaţii

  Lipsă capac, are ceva zerlingi pe la mecanica, nu se mai oprește. Alimentare 220V, fără preamp, fără capac, strobo functional, direct drive ,predare personala la metrou Gorjului seara. Anunț valabil 7 zile, fără rezervări. Contact via PM. Primul venit, primul servit.
 5. Valabil încă o săptămână. Nu că ar conta Pentru eventuali curiosi (a se considera free up): placa asta de dezvoltare face parte dintr-un kit didactic de la Electronica Venneta si venea la pachet cu mai multe statii de lucru, inclusiv o centrala telefonica cu 4 posturi care tipa strict la comenzi AT, yax. S-ar putea sa se mai gaseasca ceva informatie utila despre ele ori pe bitsavers ori cu ajutorul archive.org (firma constructoare a dat faliment de ceva ani si din ce stiu cei care au mostenit brandul nu au mai intretinut datele despre machetele astea).
 6. Pentru masochiști Testată, în stare de funcționare. Model Z3/EV, uz didactic. Ce-am găsit pe net, o foaie de catalog și o parte dintr-un curs. Alimentare 5V, afișează pe LCD meniul softului intern de debug. În mare, are în componență un Intel 386EX, port serial și paralel, convertor A/D și D/A, 8 + 3 probe nivel logic, LCD, tastatura meniu. Dimensiuni aproximative cam cât o coală A4. Adică mare. Atenție: nu mă întrebați cum sau cu ce programezi un x86. Nici eu nu știu și nici răbdare nu am pentru așa ceva. Nu este arduino. Prețurile sunt următoarele: 100 Ron: salutare, vin și o iau săptămâna asta. 150 Ron: Da' sigur e bună? Dai și documentația în limba română? Hai să mai negociem. 300 Ron: Poți să o rezervi pentru Paște? S-ar putea să ajungă o rudă a unei cunoștințe de-a soției în București. Trebuie doar să ajungi în partea opusă a orașului, de preferat în timpul programului. Oricum ar fi, contact via PM, livrare loco în București. Distracție plăcută!
 7. Primit coletul, totul în regulă, mulțumesc!
 8. deejay2k1

  Donaţii

  modem 3G pentru laptopuri, expresscard, plus adaptor pcmcia pentru laptopuri mai vechi modem 3G cu WiFi, TpLink ceva carcase de protectie pentru telefoane xiaomi (1-nu mai stiu, 2-poco M3, 3-Poco F3) Metrou Gorjului, dupa-amiaza, primul inscris si venit, primul servit. Fara rezervari.
 9. Din cauza condițiilor meteo vânzarea se suspendă. Se poate închide topicul, mulțumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines