Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

sloop

Membru activ
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About sloop

 • Rank
  Nou venit
 • Birthday January 2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 3-4 bucati tranzistori Sanken 2SC1116A TO-3
 2. Cam ce dimensiune are asta? Este cat de cat silentios ? O perioada am cautat modelul original BEKO, dar din pacate suportul de plastic nu a fost gandit ca piesa detasabila si nu se gaseste nicaieri. In plus motorul e destul de zgomotos elicea originala a cedat pala cu pala fara sa imi dau seama. Efectiv s-a copt plasticul. Ventilatorul original e mai mult de circulatie are 8w si turatie mica, cam 10-11cm diametru initial.
 3. Singura solutie este sa prind cumva ventilatorul de radiator. Din pacate suportul de plastic unde statea motorul original e facut praf.
 4. As avea nevoie de prindere invers... in spate nu mai am in ce suportul s-a spart. Singurul mod de prindere este in fata direct pe radiator.
 5. Nu e util. Cam asa ceva era originalul dar suportul de prindere a cedat si nu am cum sa il mai prind. Imi trebuie ceva gen ventilatoarele de calculator ca sa il pot prinde direct pe radiator.
 6. Cumpar ventilator 220v de 92mm sau 12-14cm cat mai silentios (in zona 2000rpm ar fi ok) de preferat cu grilaj protectie.
 7. Nu va mai agitati! Trebuie sa va ganditi cine ar avea atat de multe laptop uri. Am cumparat in trecut laptop uri de la vanzatori care aveau multe. De fiecare data majoritatea au fost irecuperabile si nici componente bune nu erau in ele. In cele mai multe cazuri sunt ramase de la cineva care chiar repara laptop uri si sunt cele ramase, nereparabile. In multe cazuri desi aveau ram, hard disk ... era puse componente defecte doar ca sa fie atractiva oferta ele fiind defecte. Merita doar daca e nevoie de ceva de genul.. plastice, tastaturi poate un display ... dar de rep
 8. Caut un kit de amplificare mono de minim 100w care sa functioneze cu alimentare simpa de 60V.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines