Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

bolek

Membru activ
 • Content Count

  1,198
 • Joined

 • Last visited

About bolek

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Din acelasi motiv pt care nu scrie marimea pe nasturi si pe fermoare si pe sireturile de pantofi...nu se comercializeaza separat la bucata , ci cu tot produsul finit?...iar cel de la asamblare in fabrica are scris in hartiile lui si pe cutii ce e inauntru... si deci nu are nevoie sa citeasca pe fiecare difuzor...oricum ii vin toate la fel ?
 2. Astept detalii livrare pe privat message.
 3. Exista vreun moment cand puntea trifazica nu debiteaza pe baterie adica iesirea puntii e in gol ? ...sau de fapt vei masura mereu tensiunea limitata si deci dependenta de sarcina? Eu m-as uita pe riplu...mai ales frecventa si delayul intre varfuri sau treceri prin zero. Acu depinde si cat de rapid poti sa faci sample..nu stiu frecventa maxima generata.
 4. Mad Max nu merge pe vehicule electrice ca pe urma nu se mai pot lupta aia pentru produse din petrol, ar trebui sa se bata pentru baterii.
 5. Verificati daca e supraconsum pe bara de 3.3v. Apoi circuitul de shutdown de langa 431 pe schema a doua.
 6. bolek

  Surse diverse

  Ups APC nu mai este. Restul da , adica : Sursele de 24v +5v sunt doua buc Sursa de 12v 150w MeanWell este o buc Upsurile fara traf unul Rpc 400w si unul Ablerex 1500va.
 7. Mai sunt.Am si piulitele. Nu lucrez cu Posta.Expediez prin curier , 80lei iese pretul total, Plata in cont. Discutii adrese si date personale pe privat ca sa nu facem probleme forumului. Multumesc de intelegere.
 8. "direct de la tablou și pe siguranta separată și la fel face, nu sara siguranta lui ci cea pentru toate prizele" Asta pt toate prizele este diferentiala sigur. Si aia de obicei e de mai multi amperi decat sigurantele pt atelierele auto in RO... ...ramane deci doar o problema de leackage! Ramane de vazut ce anume porneste (sau macar conduce spre carcasa adica popular "da la masa") cand se atinge temperatura setata?. Poate fi ventilatorul ...unul din ele...poate crono/termostatul...poate vreun bec...soneria cu clopotel... Daca exista posibilitatea sa inversati
 9. 10buc 60 lei. Helipot si Bourns https://ibb.co/fNsJn3F https://ibb.co/kXTGF7p
 10. 12. Aug.: -Ne-am cumparat o casă nouă în Canada. Sunt foarte emoţionat. Aici e atât de frumos. Munţii sunt de o splendoare nedescrisă. Abia aştept să îi văd acoperiţi de zăpadă. 14. Oct.: -Canada e cea mai frumoasă ţară de pe Pământ. Frunzele au primit toate acele minunate nuanţe de culoare galbenă şi portocalie. M-am plimbat cu maşina prin natură şi am văzut câţiva cerbi. Sunt atât de graţioşi. Cerbii sunt cele mai frumoase animale. Cred că am ajuns în paradis. Iubesc Canada! 11. Nov.: -Ziua sărbătorii naţionale. În curând începe vânătoarea cerbilor. Nu îmi vine să cre
 11. Ramane de decis unde trebuie intrerupt scurtcircuitul B-E... Eu propun ca mai jos.... ca sa existe si o protectie rudimentara la scurt pe iesire...in rest nimic spectaculos, un etaj diferential , referinta alimentata din tensiunea regulata, care apare abia dupa ce apesi Start si creste incetisor prin R7... inovatie Made in RO ...cu ceva inspiratie de la rasarit. ...Sper ca n am gresit ceva in desen?... https://ibb.co/z4TvhBy
 12. Ampliful asta facea cumva parte dintr-un sistem hifi cand s-a lansat...? Poate ca suna corect cu boxele pe cate cai erau...si cu restul surselor de semnal originale...gen tuner si cassete deck cu multe medii...nu stiu, intreb si eu...poate chiar am si patit-o de cateva ori... cu amplificatoare scoase din sistemul initial.
 13. Ca sa verificam daca tiristorul e bun pt scopul asta scoate C2 din circuit. Si eventual mai pregateste inca un tiristor pt inlocuire...preferabil unul de tensiune mare.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines