Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

ahegyes

Membru activ
 • Content Count

  1,354
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

47 Se poate si mai bine

1 Follower

About ahegyes

 • Rank
  Membru avansat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ahegyes

  Parere circular cu masa bosch pts-10

  Salut, Eu momentan am doua circulare de masa printre care si PTS 10, dar modelul mai vechi care e un pic diferit. Dimensiunea maxima ce poate fi taiata este undeva la 52cm. Cu mici artificii precizia este buna. Discul circular care vine inclus nu este grozav, recomand achizitionarea unui\unor discuri speciale pentru aplicatia\aplicatiile pentru care se doreste a fi folosit. In opinia mea, pentru rezultate optime este nevoie cam asa: - un disc pentru spintecare lemn (dinti putini - ATB 24 dinti) - un disc pentru retezare lemn (dinti multi - ATB 60 dinti) - un disc pentru PAL (dinti multi TCG 60-80dinti) - un disc pentru MDF (ATB 40 dinti ) Atentie, discurile bune sunt scumpe si un set de 3-4 discuri poate sa fie mai scumpe ca aparatul in sine.
 2. ahegyes

  utilaje Cormak Polonia ?Ce calitate au?

  DA, la Felder se asteapta cu lunile, motivul fiind faptul ca utilajul este fabricat la comanda cu accesoriile si facilitatile cerute de client. Daca ma intrebi pe mine, eu as da un ban in plus si as mege pe ceva de la Felder, chiar si ceva mai mic de la Felder, un Hammer, uite asa ceva: https://www.felder-group.com/fg-en/products/sliding-table-saws/panel-saw-with-the-comfort-feature-package-k3-winner-comfort.html si asta nu cred ca e mult mai scump ca acel Cormak.
 3. ahegyes

  Ajutor confenctionare masa pentru circular

  ce buget ai pt . circular? Nu de alta dar o masa de circular de formatizat poate sa coste si 40.000 euro. Banuiesc ca nu asa ceva cauti, dar totusi pentru a putea recomanda ceva e bine de stiut cam cat vrei sa chelui. Acum cateva saptamani scria cineva ca e incantat de o masa de circular de vreo 500 lei, noua.....
 4. ahegyes

  Circular de banc

  Uite, in imaginile de mai jos este unul dintre compasurile facute de mine, cel care seamana cu ceea ce doresti tu sa cumperi. Asta e o varianta mai complicata. Am si variante mai simple, am sa iti dau poze si cu alea.
×