Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

djvas

Membru activ
 • Content Count

  858
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

56 Se poate si mai bine

2 Followers

About djvas

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu am verificat nimic.. intai incerc sa gasesc o documentatie desi sunt slabe sanse. Constructia nu este foarte prietenoasa cu service-ul . Adica nimic nu se poate scoate / intoarce fara a dezlipi o groaza de fire. Oricum faptul ca am o variatie destul de liniara pe iesire intre 16 si 211 V ma face sa cred ca nu este ceva defect. Cel mult este ceva decalibrat. Este un pic de munca la ea mai ales ca trebuie curatata bine.
 2. Total gresit :(( Conteaza ! Am pus o rezistenta de sarcina de aprox 2.2 Kohmi pe iesire ( aprox 33 W ) si aparatul functioneaza ! Mai jos niste poze. Agilent-ul masoara iesirea sursei , Protek-ul masoara reteaua. Ma asteptam ca la 100% cele doua tensiune sa fie aproximativ identice.... ori este un pic decalibrat ori conteaza sarcina de pe iesire.
 3. Am achizitionat sursa care dupa parerea mea este un variator de tensiune de la o rezistenta sau alt element de incalzire. Am luat-o la pret de nimic in idee de a fi folosita ca variator de retea. Aparent este defecta, adica tensiunea de iesire sta la aprox 270 V orice as face. Asta fara sarcina la iesire desi nu cred ca conteaza. Din pacate google nu stie nimic despre ea. Poate are cineva documentatie sau a lucrat cu ea prin diverse intreprinderi comuniste.
 4. Oricum o dai fara microstepping nu vei obtine precizie la gravare.
 5. de ce nu folosesti codul de la o imprimanta 3d gen Prusa ? Codul este open source si functioneaza si mai mult este tot pe baza de arduino.
 6. djvas

  TL866 si PIC16F886

  VERSION: V6.85 Support:14337--2018.10.19 ADD: ATF20V8B FIXED: GAL22V10B M95320W M95128W Deci ce legatura are cu problema demai sus ? Dar totusi o sa instalez si V6.85
 7. Arunca-l cu incredere si nu mai cumpara altul identic.
 8. ai apucat sa faci ceva teste ? Pentru ca m-am apucat si eu de un proiect similar am niste intrebari : 1 . Cat este offsetul Dac-ului la zero cod ? 2. Cat offset ai obtinut in configuratia Dac + mcp601( Ic 8 ). Adica cu alte cuvinte la zero cod cat este curentul total al sarcinei. Eu visez la ceva cu rezolutie de 100uA si singura configuratie decenta a fost cu dac pe 16 biti ( al dracu de scump) in configuratie bipolar.
 9. Pune macar niste poze din interior si cu una si cu alta.
 10. djvas

  Kit ceas VFD iv11

  Se poate inchide.
 11. djvas

  Kit ceas VFD iv11

  Pentru moment mai am un singur kit complet pentru ceas cu VFD IV 11. Este proiectul prezentat aici : Pretul este 95 RON + 5 RON posta. Plata avans in cont
 12. Scurta completare Tensiunile de pe schema sunt : B+ ( tensiune alimentare ) 9 .. 15 V polaritatea mufei de alimentare este cu + pe centru VA+ ( tensiune anodica ) 30 V VF+ ( tensiune filament ) 6 V C2, C5 sunt 100u / 16V C4 este 100u / 35 V ( desi pe schema este trecut 220u ) Inainte de montarea PIC-ului, a RTC-ului si a modulului VFD in circuit recomand verificarea tensiunilor de mai sus.
×
×
 • Create New...