Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mircea Crisan

Membru cunoscut
 • Posts

  1,410
 • Joined

Contact Methods

Recent Profile Visitors

2,268 profile views

Mircea Crisan's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • Dedicated
 • First Post
 • Posting Machine Rare
 • Collaborator
 • Reacting Well

Recent Badges

 1. Pune un LM4780. Nu se aude rau. Vad ca ai +/-24 Vcc.
 2. Pune cartea tehnica sa aruncam si noi un ochi. E posibil sa fi gresit ceva la conectare. Trebuie sa se asigure tensiunea de excitatie a generatorului.
 3. De ce? Ai luat densitatea batuta in cuie de la constructia transformatoarelor monofazate de retea?
 4. Am vazut ca ai afumatoare. De ce nu-i afumi alternand fum cald si rece? Eu n-am mai mancat un crap bun de ani de zile.
 5. Somonul este cel mai greu de gatit daca nu vrei sa mananci carton. Trebuie sa-i dai crusta la exterior si sa ramana crud la interior. Nu vei reusi la gratar.
 6. A fost lupta grea sa scot 45 de volti la 4 Amperi. BCY-urile mele cam atat suporta C-E si am zis sa nu risc. Testul de sarcina l-am facut fara stabilizare iar sarcina a fost un calorifer electric cu doua trepte.
 7. Cel mai mult urasc sa bobinez. 12 spire in paralel de fi 0.6 mm or ajunge pentru 10 amperasi?
 8. Cam asta este. Imi tremura putin dosul fiindca am folosit banta canton pentru izolatie si transfer termic. Sper sa-l probez in weekend. Ma apuc de sursa in comutatie care va alimenta aceste module.
 9. Salut Maxente! Eu n-am mai lucrat nimic in ultimii ani asa ca nu am mai simtit nevoia sa solicit sampel. Oricum am un stoc important de piese care mi-ar ajunge multi ani.
 10. Am avut pofta de lipituri astazi.
 11. Deci tai cu flexul I-urile ca sa crez un intrefier? Nu e mai bine sa bag niste spire fara miez pe care sa le leg cu sfoara? Pe astea fara miez le mai scufund in lac si le mai coc? Mai bag prespan?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines