Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ctepeo

Membru activ
 • Posts

  1,141
 • Joined

 • Last visited

About ctepeo

 • Birthday 12/27/1982

Recent Profile Visitors

936 profile views

ctepeo's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

 • Conversation Starter
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Reacting Well

Recent Badges

 1. A existat un model de radio 'Rossini' cu carcasa pătrăţoasă, stil 'Capri'. Avea tot cablaj clasic sau se trecuse la imprimat? Merge pusă scala de la 'Rossini' rotunjit pe ăla mai pătrăţos? Sau scală de 'Capri'? Dintre 'Rossini' şi 'Oberon' care-i mai bun?
 2. Bună-ziua. Poate realiza cineva un cablaj imprimat pentru placa audio a radiorceptorului 'Capri' (Grosssuper Capri Typ 6401).
 3. Bună-ziua. Pentru un radioreceptor 'Capri' puteţi realiza?
 4. Pentru deţinătorii de modele interbelice sau de aparate (producţie capitalistă), maxim 1952-1953 cu 4-5 lămpi pentru audio + recepţie R.F.: cum se descrucă la selctivitate, sensibilitate faţă de cele post 1953-1954 care au cel puţin 4-5 lămpi pentru R.F.
 5. Dar ştiţi pe cineva care poate executa cablajul imprimat pentru placa audio?
 6. Are cineva manual de service în ENGLEZĂ pentru "Saba" 300 Automatic-Stereo11? Ce lămpi sunt echivalente cu ECL 86?
 7. Din păcate deja am găsit unul. Dacă e să mă răzgândesc, dau de veste.
 8. Adică aparate precum cele de mai jos. Mă interesează în mod special aparate duale pentru 8 m.m. (adică să accepte Regular 8 şi Super 8, eventual şi Double 8; unele acceptă doar unele dintre standarde). Caut de asemenea şi pentru 16 m.m. Atenţie, 16 m.m., nu double 8. Mă interesează aparate care au metal, nu plastic la mecanică. Prefer să cumpăr din Bucureşti, pentru a putea proba. De asemenea caut splicer (nu ştiu cum îi zice în Română) pentru ambele tipuri de peliculă, dar modelul care are perforator şi foloseşte bandă de lipit. Am găsit din alea care folosesc lipici, dar nu mă interesează aşa ceva.
 9. Dar voi aţi comandat o altă placă audio sau aţi păstrat-o pe cea veche?
 10. Pe mine nu m-a ajutat nimeni (contra cost, fireşte) să refac cablajul de la 'Capri'. Aşa că fără placa audio şi fără transformator funcţional stă nefolosit de 3 ani şi probabil tot atâta va mai sta nefolosit.
 11. Da. Ce sacrificii cerea pe vremuri. Meserie toxică. Uite că şi pe la noi mai sunt unii ca pe vremuri: https://www.digi24.ro/regional/digi24-cluj-napoca/secretul-de-plumb-din-cazarma-234086 'Trabant' P60 ...rar. Am văzut unul Kombi. 'Wartburg' din alea mai găseai în anii '90. După "creşterea nivelului de trai"
 12. Mi-am dorit în anii '90, dar nu a fost să fie. În 2014 a fost expoziţie feroviară la Gara de Nord şi au făcut o linie de ecartament îngust între Muzeul C.F.R. şi Pasajul Basarab (Băsesco - Videano - Oprescian). Dacă nu a mers Ştefănuţ la mocăniţă, a venit mocăniţa la Ştefănuţ. Iuţela maximă a locomitiviei cred că era de 30 k.m./oră.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines