Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vasile

Administratori
 • Content Count

  4,435
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Vasile

 • Rank
  Membru evoluat
 • Birthday May 10

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/c/forhobby

Profile Fields

 • Location
  Romana Nr. 9

Recent Profile Visitors

7,861 profile views
 1. vine de la horă... dupa ce tragi cateva pahare iti vine sa dansezi
 2. Reseteaza convertizorul la setarile din fabrica si dupa aia fă setarile necesare.
 3. Asa ii trebuie... voi daca nu aveti elicopter aveti cu o sansa mai mult de a trai inca o zi In alta ordine de idei Sa-i fie tarana usoara si sa-i ierte cel de sus pacatele... Uratenia asta ?
 4. Sau la fel de bine se pot angaja la privat daca nu le convin conditiile de munca de acolo. Nu le-ar simti nimeni lipsa, in 10 minute toate posturile vacante ar fi ocupate. Stiu doar sa faca greva "spontana"
 5. Vad ca nimeni nu are nici o opinie, voi nu jucati nimic ? Va spun eu Nu merita efortul si timpul pierdut, totul se bazeaza pe un gamble teribil iar resursele(pentru echipament la caractere) sunt super limitate indiferent ca joci f2p sau "donator"
 6. Daca este asa dece nu va tratati acasa cu leacuri de la vraci ? Nu mai stati pe la usile spitalelor si impovara inutil sistemul public de sanatate ca oricum veti muri acolo!
 7. Stai linistit ca si ei poarta masca si inca mai constinciosi ca noi, noi stim doar sa fim gica contra(asa mai pe la spate ca pe fata suntem yesmeni) de aia suntem asa de inapoiati si asa o sa ramanem in veci vecilor... amin! Ei mi-am amintit, ei nu se feresc sa execute pulitrucii corupti, noi ii pupam in fund
 8. Vasile

  Polemici în gol

  Daca ai loc sa le montezi pui 3 rezistente de a le tale in serie si aproape ca te incadrezi in specificatile producatorului, 0,03R chiar nu mai conteaza.
 9. Vasile

  Polemici în gol

  Acest topic este un topic de flame si "polemici", nu are ce cauta pe forum
 10. De curand mi-am instalat acest joc anime doar din pura curiozitate si am constatat ca imi place.... Este posibil sa joci decent ca f2p ?
 11. Instaleaza nvidia control panel si vezi la "configure sorround, physX" daca merge cu 2 sau nu, eu am un 750 TI si merge in paralel pe 3 monitoare fara nici o problema, ba chiar poate afisa total altceva independent pe fiecare
 12. dar in ambele sunt 99% offtopic si eu cred ca le-am confundat...
 13. cred ca topicul asta ar trebuit sa fie unit cu asta, se cam discuta acelasi lucru in ambele Totusi ce se mai aude de............ - Pagina 7 - Discutii diverse - ELFORUM - Forumul electronistilor
 14. Am spus ca nu ii vad rostul dar nu l-am sters sau inchis Daca voi il vreti si nu incepeti sa va certati....
 15. Interesanta abordare, ti-ai raportat singur postarea E bine si 7 zile... le ai
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines