Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

PapaHell

Administratori
 • Content Count

  4,252
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-252

1 Follower

About PapaHell

 • Rank
  Bagator de seama
 • Birthday May 10

Profile Information

 • Locatie
  Piata Romana, Nr. 9

Contact Methods

 • Yahoo
  vasilecelrau

Recent Profile Visitors

4,083 profile views
 1. PapaHell

  Masini electrice

  Faci curent din motorina/carbuni sa alimentezi o masina electrica la care randamentul de incarcare a acumulatoriilor, motorul, etc este subunitar. Sa nu mai vorbim de contaminarea mediului cu acumulatorii si fabricarea lor. Sa nu imi ziceti ca avem excedent de energie "verde" Care este smenul ?
 2. PapaHell

  RIP Crown Audio

  Asta ce vrea sa fie ? Spuneti ca moderatorii au ceva cu voi dar dupa cate vad ii provocati
 3. PapaHell

  Cumpar laptop Gaming

  Cumpara-i un laptop normal si las-o sa invete nu sa se joace....
 4. PapaHell

  A fi sau a nu fi ... pe internet !

  O porcarie ! Americanii invadeaza lumea, rusii nu fac altceva decat se se apere de ciuma de peste ocean. Lumea este manipulata si spalata pe creier in(ex)clusiv prin filmele(artistice) ameicane. Ei ar fi in stare sa spuna ca Hristos sa nascut in america si sunt convins ca o mare cireada de prosti va sustine asta dupa ce se uita la niste filme "convingatoare"
 5. PapaHell

  A fi sau a nu fi ... pe internet !

  Hm... vad ca acum merge sa intru pe .org Din pacate vad ca thepiratebay foloseste acum niste pluginuri de mining foarte periculoase pentru orice calculator. Am auzit chiar de procesoare arse de astfel de situri.
 6. PapaHell

  Mufa alimentare radio

  cabluri cu mufa asta se gasesc la tot pasul... codul mufei este IEC C7 un exemplu https://www.tme.eu/ro/details/ak-440114-012-s/cabluri-alim-pt-computer-si-universale/assmann/
 7. PapaHell

  A fi sau a nu fi ... pe internet !

  Eu am o nemultumire cu internetul de la RDS si vreau sa ma mut la alta companie pentru ca nu mai pot accesa thepiratebay. Nu sunt de acord sa le platesc serviciile de internet cand acestea sunt restrictionate pentru un anumite site-uri perfect legale.
 8. PapaHell

  A fi sau a nu fi ... pe internet !

  nenea vax fa o pauza te rog(eu iti acord o invoire de 3 zile obligatorie) ! cred ca esti bolnav sau prea obosit de atata alergat dupa conspiratii si nu intelegi nimic din ce se petrece in jurul tau.
 9. PapaHell

  A fi sau a nu fi ... pe internet !

  Si aici ce crezi ca e WC public ? Si elforum este privat Probabil ca suntem prea toleranti dar ar trebui sa desfintam si noi unele conturi ale bagatorilor de seama
 10. PapaHell

  A fi sau a nu fi ... pe internet !

  Daca vrei sa te injuri cu cineva fa-o pe facebook ! Daca vrei sa discuti serios te asteptam pe aici cu ceva constructiv
 11. PapaHell

  A fi sau a nu fi ... pe internet !

  Sa ma citez: Voi(unii) vedeti teorii ale conspiratiei si cand va uitati in oglinda Voi credeti ca securitatea chiar face dosare la toti "tractoristii" ? Ca ai dosar acolo trebuie sa fi realizat ceva in viata.
 12. PapaHell

  A fi sau a nu fi ... pe internet !

  In cazul asta esti pierdut, nu mai ai nici o sansa, esti vax... VAX
 13. PapaHell

  A fi sau a nu fi ... pe internet !

  Ce perspicace Cum te-ai prins ? Voi(unii) vedeti teorii ale conspiratiei si cand va uitati in oglinda
 14. PapaHell

  Pret pistol de lipit

  Am si eu unul dar nu-l mai folosesc nici sa ma spargi... Se incalzeste prea rapid Iti rupe mana Pentru timpurile lui era excelent dar acum si un ciocan de lipit chinezesc de 9 lei face treaba mai buna Nostalgicilor va rog nu ma taxati prea tare pentru asta
 15. mosfet400 este o scheme functionala si fiabila 100% Eu personal am facut aproximativ 200 bucati si cred ca este printre cele mai fiabile scheme existente. Carp a facut si el kir-uri si cred ca a vandut o gramada ca era produsul lui principal acest amp. Am facut-o atat cu mosfeti normali cat si cu laterali si functioneaza in ambele cazuri perfect, aproape niciodata nu am imperecheat finalii si tot nu am avut probleme de nici un fel. Probabil adaptata un pic ar functiona si cu bipolari
×