Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Va salut, Nu am mai avut astfel de cerinta. Nu stiu daca se poate scoate mai putin de 12.2V din ea. O sa intreb si va anunt. Stima! Seb
 3. Alea sunt CII102Q, npn simplu echivalent cu 2N3303.
 4. Inca o recomandare pentru Dj_Dog, din partea mea: livrare prompta, in ambalaj facut cu grija.
 5. Hai ca inteleg ca poate sursa o ia razna si se mareste tensiunea , ce nu inteleg este ca de ce se ard rezistentele R917 , R918 , R919 pe iesirea finalului video spre katozi , daca era sursa cu probleme se ardea doar finalul video se ducea in scurt pe alimentare , eu as crede ca este tubul cu probleme si scapa de la pipa prin katozi tensiune daca sau umflat condesatori de 250v acolo a fost o tensiune mult mai mare peste 250v si nu avea de unde sa vina aceasta tensiune din sursa ca de altfel se umflau si condi de pe B+ crestea tensiunea mult mai mare de 160v , pe sursa sunt 135v exact cit trebuie
 6. Pestera lui Ali Baba ( electronistul ) la domnul Traian !
 7. O masina poti sa o distrugi si dupa un an, depinde cum o folosesti si cati km faci. La unul care are grija de masina si ii face intretinerea cum scrie in manual masina poate sa dureze 20 ani. Bineinteles, sunt modele si modele. Cand pica electronica nu prea ai ce-i face dar daca nu ii schimbi uleiul cand trebuie cred si eu ca nu dureaza.
 8. Era un exemplu de utilizare a unei palnii la captarea sunetului la distanta. In timpul ww1 nu exista radar si se utilizau palnii cu un militar ca asculta la ele, pentru localizarea directiei din care venea sunetul avioanelor. Cand era innorat si nu era vizibilitate directa.
 9. Vandute tuburile 6j1p si 6h3p Se adauga 4 variometre din pret 55/buc
 10. ok dl Doru, asa fac. Multumesc, astazi am sa trec pe la un magazin(cu electronice), poate gasesc niste rezistente mai batoase. O zi placuta si mii de multumirii. p.s. Inca o intrebare va rog, am televiziune de la upc acasa, am voie sa il conectez la cablu, va cunoaste acest model si va sti sa caute frecvente? sau e prea mult pt el?
 11. Va salut stimati colegi ! Am acest LED, care nu.i functioneaza WIFI. Cllientul s.a jucat prin setarile din menu service, fara sa stie ce face. Cand mi.a intrat in service, nu mai avea functional nici meniul de cautare canale. A trebuit sa intru si eu in MS., si sa.i dau factory reset.Dupa aceasta operatie, si.a revenit setarea de cautare canal, insa nu.mi gasea niciun program. Am intrat la setari tuner si am activat tuner automat.In sfarsit la o cautare a gasit canalale. Acum nu.i functioneaza WIFI. Am gandit ca buba este din setari. In meniul utilizatorului functia Retea este nefunctionala. Am gasit discutii pe forumuri la persoane care spun ca dupa un update de soft, s-au perdut setarile pt. WIFI. Altii spun ca in MS. la WIFI Region trebuie setata pe valoarea A. Am incercat si acolo dar nicio modificare. Daca s.a lovit cineva de acest defect, va rog sa ma ajutati (clientul vrea sa aiba WIFI), cu setarile. Si daca este defect modulul WIFI, rog colegii , poate ca cineva a dezmembrat un Samsung seria aceasta si poate sa.l vanda. Modulul este WIDT20R--BN59 01148B. Am cautat pe net sa.l cumpar dar in tara nu l.a pus nimeni la vanzare. Am mai observat inca o chestie, ca este o mica diferenta de serie. Sunt module care au la sfarsit litera A. Diferenta este la cupla de alimentare, cel cu B, cum este a.l meu are firul rosu in dreapta, si cel cu A in stanga.Incerc sa pun o poza cu el.
 12. Modele de top de la Mercedes, jaguar., Lexus, cred ca si bmw.
 13. Păi asta e altă mâncare de pește. Voi încerca (și) așa. Mulțumesc, @miticamy!
 14. Daca era sursa atunci pleca si BV-ul cu finalul video
 15. Este ultima versiune de soft instalata ver 2008. Azi vad ca a disparut iar un canal, o sa ii dau iar scanare si sa verific daca dispare, ce frecventa este si daca mai sunt si alte canale disparute de pe frecventa respectiva!!
 16. Vă salut! Am descărcat foile de calcul în Excel pentru calculul incintelor VTP. Toate bune și frumoase doar că nu prea înțeleg ce valori trebuiesc introduse la câmpurile "surround width" și "throat depth"... Dacă ar putea să-mi explice și mie cineva vă rog frumos, v-aș fi recunoscător. Vă mulțumesc anticipat!
 17. Adaug o pereche de socluri ceramice noi (folosite doar la un test) pentru 6C33C. Pret 75 ron/perechea.
 18. Today
 19. Sunt alea cu capsula mai subtire ( la inaltime ) , cam jumatate ?
 20. rog stergerea topicului, multumesc
 21. Tranzistor dublu pnp de tipul MD5000 (Motorola). Sunt tranzistoare de frecventa mare. Merg in amplificatoare limitatoare, in mixere echilibrate, oscilatoare, etc. Am mai multe tranzistoare CII104, care par a fi echivalente cu MD5000. Sunt din calculator Felix. Stie careva ce echivalente au tranzistoarele CII... din calculatoarele Felix ?
 22. Si cu ce ne ajuta asta? Putea fi si un ibric pentru cafea.
 23. Nu cumva sursa o ia razna si forteaza recuperatele de pe trafo linii ?
 24. Telefunken_T32TX128LBPS_VES315WNVS-01-B_17MB95S-1 Telefunken_T32TX128LBPS_VES315WNVS-01-B_17MB95S-1.rar
 1. Load more activity


×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.