Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. -Atlas-

  Free energy

  Buna Din cu totul alte motive. Spor Alex
 3. maxente

  George.

  Asta nu am sa o inteleg nici eu, ce a fost in capul alora din marketingu bancii cand au denumit serviciul ala in George. Inainte se numea 24 banking adica ceva de bun simt si foarte ok.
 4. alcon

  Free energy

  "Free energy" este un concept periculos, multi "oameni de bine" (capitalisti verosi) spun ca ar scadea calitatea si, de aceea, energia trebuie sa aiba un pret cat mai exorbitant. Tesla insusi a patit-o, i s-au taiat toate fondurile alocate acestui proiect...
 5. La multi ani dle FLORINEL sanatate multa putere de munca si multe realizari si tuturor foriilor. Sa netraitii ca ne trebuiti.....
 6. franzm

  George.

  Era pe vremuri un banc: "..... asa tânar si George?"
 7. franzm

  Free energy

  Free enerji nu-i aia care se produce gratis, ci aia care se consuma pi dijeaba. Ca multa se consuma degeaba, asta deja-i alta poveste.
 8. Fri ne Fri doa' ca materialele nu sunt Fri, alea costa tata...
 9. Energia solara(fotovoltaica )-12% din productia de energie in Romania, hidroelectrica -27%, eolian 700-1600MW. Free?
 10. A fost un raspuns corect. Penru a putea fi folosita in acel scop (sau in alte scopuri comerciale, cum ar fi un hotel, restaurant, etc.) trebuie filtrare, dedurizare, deferizare, denitrificare, sterilizare, etc. dupa caz, plus analize periodice pentru verificari. Vine periodic control de la Mediu ... te intreaba de sursa de apa... trebuie sa arati toate astea. Nu le ai... atunci amenda care poate ajunge si la zeci de mii de lei. Iar daca a cheltuit ca sa aiba toate cele, banii cheltuiti se regasesc in costurile produselor si serviciilor oferite, adica in cheltuielile consumatorilor... ale noastre. D'aia tot bat unii toba pe infrastructura: fara infrastructura (care include incluisv alimentare cu apa potabila si canalizarile) toti suntem nevoiti sa platim niste costuri si cheltuieli suplimentare din propriile buzunare si care astfel ne reduc nivleul de trai, ne reduc banii din salariu ramasi in buzunar fiecaruia in fiecare luna, indiferent ca am platit propria alimentare cu apa, o paine, cazarea la un hotel sau masa la un restaurant. Sunt zone cu case (dar sunt si blocuri in situatia aceasta!) dar fara canalizare unde pe respectivii locuitori, faptul ca lipseste canalizarea si ca sunt nevoiti sa foloseasca fose septice ii costa mai mult decat ii costa incalzirea caselor, iar asta se intampla nu intr-un sat din Botosani rupt de lume, ci aici langa Bucuresti intr-o localitate in interiorul Centurii unde primaria incaseaza bani grei de la o multime de firme din zona.
 11. Pai treaba este ca nu gasesc soft sa se potriveasca cu acest ecran. Am gasit unul de Finlux dar este cu capul in jos. Si nici un soft de reparare incercat nu se potriveste cu acest panel.
 12. Care sint alea pe bune?
 13. Orice acumulator Li-Ion se depoziteaza pe termen lung incarcat cu cca. 40%. De asemeni, este ideal sa fie pus la incarcat ori de cate ori este posibil, sa fie evitata descarcarea adanca, care modifica geometria electrozilor si duce la strapungerea membranei semipermeabile. Curentul de incarcare ideal pentru Li-Ion este de 0,5/C, dar acumulatorul rezista fara probleme si la 1/C sau chiar mai mult.
 14. Sanatate permanenta ! Cine "se ocupa" cu 3,3 Vcc pt. tuner ? Vine direct din sursa , e vreun regulator p'acolo ? Tv-ul are sunet/imagine corecte , sunt programe memorate ? De ce e nevoie de scanarea programelor ?
 15. Today
 16. George de câte ori vad ma gândesc la mine Desi când aud ma apuca greață,, giorgi,, da ce ba nu mai avem nume românești..... Lasa ca nici ing nu e departe, când erau cu piticii aia.... Mai aveau și niște comisioane... vorba unui păgubit,, li s-au urcat piticii la cap,,
 17. Stefan.

  George.

  George? Mare e gradina BCR-ului ... Bine că am am dispărut din selecta clientela a acestei bănci acum multi ani. Cum ... sa intru pe site-ul BCR și să apăs: Vreau George Macar aia de la ING au doar reclamele oligofrene, nu îți e scârbă sa utilizezi homebank-ul.
 18. la MB82 pui direct pe stick soft ptr ecranul tau si merge
 19. Buna ziua tuturor! Tv ul din titlu refuza sa porneasca scanarea programelor! Tensiunile la iesire sursa sunt toate ok mai putin la tuner la cea de 3.3v care este aproximativ 2.1 v! Multumesc!
 20. Ultima lista este valabila si astazi, 21.04.2019. Oferta promotionala! Alegi produse in valoare de 60 lei, platesti doar 50!
 21. Buna. Si eu am incercat sa-i fac "imbăiere"la traf(parafină de lumânare),dar fiind montat in carcasa neagră,vara la căldură a inceput sa curgă parafina. Nu cred ca e o solutie potrivita pentru termen lung. Asta e o părere personală!.
 22. -microampermetru 40uA cadran "jumbo"(115x115mm), se poate folosi ca ampermetru 0-4A(are shunt atasat de borne)-30 lei; -microfon dinamic Philips cu preamplificator pentru intrarea MIC de la placa de sunet a PC-ului. -15 lei -2 difuzoare Sena 15W/4 ohmi, diam. membrana=75mm -9 lei/buc -lot 3 bobine 13300 spire CuEm 0,1mm -10 lei -lot 10 condensatori MKP X2 0,22uF/250V~ -5 lei -lot 10 condensatori MKP X2 0,33uF/250V~ -5 lei -lot 10 condensatori MKP X2 0,47uF/250V~ -5 lei -4 condensatori Rubycon snap-in 120uF/400V, testati ESR=0 ohmi -3lei/buc. -2 condensatori 15.000uF/35V Nichicon ESR=0 ohm -4 lei/buc -alimentator 5V/2,5A, foarte buna calitate(Cisco) -25 lei -lot 10 casti(difuzoare) recuperate din telefoane mobile -5 lei -lot 8 microfoane cu electret de foarte mici dimensiuni -4 lei -lot 8 motorase -1 leu/ buc. -lampi vapori de mercur pt. aparat bronzat, noi, nefolosite, primele 2(400W) la 6 lei/buc, a treia lampa(800W) la 12 lei -lampa UV germicida Philips(253nm) 8W, cu corp de alimentare la 230V, noua, completa -45 lei http://www.med-shop.ro/dezinfectie-si-sterilizare/tuburi-uv/tub-uv-philips-8-w.html -drossel tuburi fluorescente 40W Electrofar -5 lei -drossel 18/20W tuburi fluorescente nou, neutilizat -6 lei -lot 10 toruri ferita -5 lei -conector 2 poli Japan, cabluri silicon, rezista la 20KV- 5 lei -cablu VGA prelungitor (mama-tata) -6 lei -CPU socket AM2 AMD Sempron SDD3000IAA3CN TDP35W -5 lei -placa adaptor PCI USB 5 porturi, testata OK -10 lei -gramada dibluri noi M4/M6/M8/M10-cca. 300 grame-15 lei -ESR-meter, realizat de colegul @iora, in perfecta stare, foarte putin utilizat -150 lei
 23. Am si eu un Sony cu licenta expirata. Nu avea ultimul update si i-am facut in speranta ca voi putea macar sa accesez Google, la Youtube nici nu ma gandeam. Degeaba. Licenta expirata si...gata. Alt televizor. Daca afli cum poate fi modificat softul incat sa activezi Youtube fac cinste. Asta daca vrei sa ne spui si noua.
 24. Care e schema lucrata si nu mere? Sa fiu eu sigur ca ma uit unde trebui... PS: Hai sa fim cu totii mai calmi
 1. Load more activity


×
×
 • Create New...