Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Citeste in caz ca vrei sa ajuti.

Badman

Dupa cum stiti forumul a implinit 20 de ani zilele acestea, o multime de ani. Unii au crescut cu Elforum, altii si-au ftut tineretea pe aici iar altii au murit scriind pe forum, in orice caz unii au invatat chestii utile iar altii si-au impratasit cunoasterea spre primi. 

 

Cum orice chestie care la un moment dat devine prea mare este greu de intretinut si administrat si necesita cheltuieli, cheltuieli cu hostingul, cu domeniul, cu tot ce tine de functionarea lui iar cand sursele de venit sunt prea mici intervine problema finantarii acestui proiect.


O parte din finantare este din reclame, cum in momentul actual reclamele aduc doar cam 10% din venit pentru ca ori sunt blocate de voi cu adblock(desii pot sa interzic citirea pe forum pentru dei care folosesc adblock nu o fac) ori sunt prost platite iar restul din surse externe adica la voi. 
In consecinta daca puteti sa va "rupeti" ceva de la gura va multumesc si ne auzim la anul..

 

 

Linkul pentru donatii 

 

https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=N4R3KQZERC26S 

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines