Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare nebulizator, aparat aerosoli


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

...am vazut ca au presiune de la 0,8 la 4bar

:nebunrau: Cum am spus mai sus am Omron tip: NE-C28-E...nu stiu ce presiune are... isi face treaba .....dar totusi 4 bar ...este cam mult. :nas: ( compresorul meu de la aerograf ...se duce la 6 bar )PS: practic nu stiu de ce ar fi nevoie de compresor de 4 bar ....din moment ce scopul este de a transforma amestecul de medicamente (lichide) intr-o "ploaie" de particule care sa fie aspirate natural de "pacient" ...prin respiratie normala prin masca speciala (...sau exista tratamente de administrat prin nas .... )
Link spre comentariu

Eu am luat JoyCare. Aveam nevoie urgenta pentru copil, si am luat ce aveau pe stoc in farmacie :

http://www.linemed.ro/aparat-aerosoli-ultrasunete-Joycare-JC-114

 

Primul aparat s-a stricat in primele 3 minute , l-am returnat la farmacie , l-au schimbat , si cu cel nou (identic) nu am mai avut probleme. L-am folosit pana acum cam de 5-6 raceli de cate 4-5 zile . 3 sedinte pe zi.

Partea buna la aparatele cu ultrasunete este ca termina doza in 6-8-10 minute, in comparatie cu cele clasice de ~20minute, deci se chinuie copilul mai putin.

 

Nu inteleg la ce se refera cei 4 Barr din postul autorului, masca pentru administrare are niste gauri mari, tocmai pentru a asigura copilului o respiratie normala, nicidecum cu presiune.

 

O caracteristica care ar fi bine de avut in vedere este lungimea furtunului. Aparatul pe care i-l am are furtunul cam scurt (~40-50cm) si era un chin administrarea : sotia tinea copilul (1an si cateva luni) in brate, care de cele mai multe ori plangea, si eu trebuia sa tin in mana aparatul aproape de el ca sa-i ajunga furtunul . Daca copilul este mai mare nu cred sa fie probleme.

 

Un sfat : sa-l folositi doar dupa sfatul medicului, am citit undeva ca aerosolii sunt ca un fel de perfuzie , medicamentul intra direct in plamani si de acolo rapid in sange. Nu orice medicament se preteaza pentru aerosoli.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator superman_2002

Am eu Laika MD6026. Tocmai s-a stricat! Incerc sa-l repar. Temporizatorul de 12-14min functioneaza. Am descoperit ca tranzistorul final, 44h11 era dus. Am incercat in graba un 3055 si a iesit ceva fum din zona celorlalti tranzistori, se pare ca sunt din circuitul oscilatorului. Am inlocuit 3055-ul cu BUT12, tot nu obtin aerosoli. M-am gandit ca-i de vina traductorul ultrasonic (este pe 1.7 MHz). I-am aplicat prin placa de sunet semnal audio sweep si, pe la cativa KHz se auzea un chitait pe o subarmonica a celei de rezonanta. Deocamdata zace. Cand voi gasi ceva timp, ma reapuc de el. P.S. Un traductor expediat din China face vreo 2 luni pana la noi. Cred ca asta se duce si dupa aceea tranzistorul final.

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări