Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ELF terapia cu unde electromagnetice.


Postări Recomandate

Cei care aveti experienta si detalii va rog sa indrazniti sa postati.

Este cumva vorba de undele de frecventa extrem de joasa?...cum sunt cele generate de cutremure de exemplu?
Link spre comentariu

Este cumva vorba de undele de frecventa extrem de joasa?...cum sunt cele generate de cutremure de exemplu?In general aceste aparate lucreaza din 0,5Hz pana undeva la 100-200Hz deci frecventa joasa,multe din ele lucreaza cu frecvente care sunt de fapt frecventele undelor cerebrale .

Link spre comentariu

Eu am o parere foarte prosta despre chestia asta...

 

Dau ca documentatie un articol stiintific - pdf atasat.

Il iau pe unu' il baga intre magneti, si ii masoare EEG-ul.

 

Ce se intampla, perecum si detaliile tehnice ale experimentului : frecventa , amplitudine, cum o aplica si ce ra&@! obtin vedeti voi in articol. :ras:

 

Deci ce sa mai spun...vedeti voi articolul si daca va atrage domeniul puteti sa ii scrieti autorilor...

 

http://www.mas.bg.ac.rs/istrazivanje/biblioteka/publikacije/Transactions_FME/Volume34/2/6%20Irena%20Cosic%2093-103.pdf

 

Articol este:

Human Electrophysiological Signal

Responses to ELF Schumann

Resonance and Artificial

Electromagnetic Fields

 

Autor:Prof Irena Cosic

 

Daca nu se descarca articolul, scrieti-mi.

Il comentam si intrebati daca e ceva.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Postez schema aparatului vandut la noli in comert sub denumirea de spiridus.Comentarii vor fi multe.Eu pot sa va spun cateva cazuri concrete.Cu un aparat din asta o colega de-a sotiei a reusit salvarea unui deget care din cauza diabetului era propus spre amputare.Un alt amic de la 4 doze de insulina zilnic a ajuns la doua (cine are diabet stie ce inseamna asta)Un alt amic cu un accident grav la picior ,cu dureri mari i s-au calmat durerile dupa tratamentul cu asa ceva.Eu am facut mai multe si le-am impartit unor cunostinte.Ce am observat eu rezultate bune in cazuri durerilor reumatice,fracturilor,durerilor de cap.In cazul diabeticilor de asemenea rezultate bune.De la bun inceput trebuie spus ca nu este panaceul uniuversal,dar un electronist inmcepator il poate realiza intr-o ora .Riscuri nu sant asa ca nu aveti decat sa incercati si sa veniti cu conluzii de pe urma folosirii acestrui aparat care costa vreo 400 de lei parca si la care componentele nu cred ca depasesc 5 lei.Bobina este formata din 600 de spire pe miez de 5mm.

Link spre comentariu

"Un alt amic de la 4 doze de insulina zilnic a ajuns la doua" :speriat Si hemoglobina glicata peste 6 luni cat o sa fie? Ca dupa stiinta mea aia e singurul indicator fidel de control corect al diabetului... :speriat

Link spre comentariu

Analizele le face doctorul si el spune ce este bine si ce nu.In cazul asta doctorul a spus ca este ok asa.Trebuie sa fi inconstient ca la o boala cum este diabetul sa nu te monitorizezi permanent.Din pacate mai sunt si astfel de oameni.Eu am zis ca se poate incerca folosirea si analizele vor spune in continuare cum sta treaba.Risc nu exista la folosire asa ca nimeni nu are nimic de pierdut ,plus ca nu dai 400 de lei pe cel din comert ci 5lei pe componente.

Link spre comentariu

Sunt de acord ca nu exista riscuri in folosire. Eficienta insa ma lasa sceptic, nu prea vad prin ce mecanism celulele pancreatice ar incepe sa produca mai multa insulina din cauza unui camp electromagnetic.... Dar, atata timp cat nu se neglijeaza urmarirea si tratamentul corect al bolii, se poate incerca si aparatul...

Link spre comentariu

Sunt de acord ca nu exista riscuri in folosire. Eficienta insa ma lasa sceptic, nu prea vad prin ce mecanism celulele pancreatice ar incepe sa produca mai multa insulina din cauza unui camp electromagnetic.... Dar, atata timp cat nu se neglijeaza urmarirea si tratamentul corect al bolii, se poate incerca si aparatul...

Internetul e mare.studiati ca este ce in domeniul asta.Am mai spus si ma repet panaceul universal nu exista.Nici nu se poate spune ca ,daca la cineva are efect are sigur si la altcineva .Eu am spus cazuri concrete verificate deci nu povesti si parerea mea este ca daca altii fac bani frumosi vanzand asa ceva (si multi cumpara)de ce nu s-ar incerca si pe bani marunti ?
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Un alt amic de la 4 doze de insulina zilnic a ajuns la doua (cine are diabet stie ce inseamna asta)

Am ceva de remarc la testul tau: e dublu-orb ?glumesc, dar ceve esenta serioasa are si anume trebuie sa ai si un set de cazuri Placebo. Adica le dai aparatul, dar care in cazul lor nu functioneaza si ai sa vezi ca s-au vindecat si ei.Chestia cu autosugestia nu-i o simpa gluma. Mai ales in fazele precoce ale diabetului, acesta afectiune poate fi controlata cu succes chiar de catre bolnav; iar in stadiul tardiv, nu mai raspunde nici la insulina.

cum trebuie folosita mai ales ???

Tu vrei sa faci bani de pe urma unor astfel de aparate ?Eu nu ma bag decat daca e vorba de produse tahionizate.
Link spre comentariu
Un alt amic de la 4 doze de insulina zilnic a ajuns la doua (cine are diabet stie ce inseamna asta)

 

Am ceva de remarc la testul tau: e dublu-orb ?

glumesc, dar ceve esenta serioasa are si anume trebuie sa ai si un set de cazuri Placebo. Adica le dai aparatul, dar care in cazul lor nu functioneaza si ai sa vezi ca s-au vindecat si ei.

Chestia cu autosugestia nu-i o simpa gluma.

 

Mai ales in fazele precoce ale diabetului, acesta afectiune poate fi controlata cu succes chiar de catre bolnav; iar in stadiul tardiv, nu mai raspunde nici la insulina.

 

 

Un caz de 4 doze de insulina pe zi de peste 10 ani nu cred ca poate fi considerat precoce sau ma insel?Eu am spus ce am verificat .Eu nu am intentia sa fac absolut nici o afacere din asta pe forum asta e clar.Mie imi cer amicii aparate din astea sa le fac si sincer nu am timp de ele.Daca vroiam afaceri nu postam scheme si detalii cu care stau la dispozitie oricand si orice amator electronist poate realiza asa ceva .

 

 

 

cum trebuie folosita mai ales ???

 

Tu vrei sa faci bani de pe urma unor astfel de aparate ?

Eu nu ma bag decat daca e vorba de produse tahionizate.

Link spre comentariu

de doua ori citat si nici o informatie utila. foarte interesant.da, ma interesa frecventa exacta, sau merge la nimereala ? sau se incearca pe rand ?ma durea o mana si eram chiar interesat sa-l fac sau sa-l cumpar insa perfectiunea si transparenta detaliilor ma conving ca nu e decat o tzeapa, cel mult un placebo.acu poate are cineva vreo idee cum as putea sa omor cu ceva frecvente paralizante niste viermi care imi papa radacinile gazonului distrugand iarba.

Link spre comentariu

Schema prezentata,cred ca este preluata dintr-o carte editata de Teora.Cartea a aparut in anul 1997 si contine 300 de sacheme electronice,care au fost publicate dea lungul anilor in revista germana Elector.Daca a fost publicata in revista, inseamna ca e ceva serios.Schema este identica cu cea postata de dan cod.Suferind si eu de reumatism, ca majoritatea romanilor care au trait in blocurile comuniste si desfasurindu-mi activitatea profesionala in intreprinderile socialiste,la un moment dat am vrut si eu sa-mi construiesc aparatul ,numit in carte "magnetizor".Luat cu treburile am tot aminat pina am uitat.Comentariul din carte este interesant.Poate ca merita incercat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări