Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programator jtag pentru ARM-uri


matzah

Postări Recomandate

Salut,

 

Am un smartphone ETEN x600 mort, practic cam tot ce e in memoria flash a aparatului e facut terci. Bootloader-ul e terminat, corupt, oricum o fi numai nu pot sa intru in el.

Stiu asta pt ca eu l-am omorat. :sparge:

Solutia care o vad e sa reprogramez bootloader-ul prin JTAG numai ca imi trebuie o interfata.

Cred ca asta ar fi buna:

http://www.adelaida.ro/product_info.php ... e2b4243fbe

 

Singura chestie e ca trebuie sa vad exact cum fac adaptarea de la interfata asta la placa eten-ului, aia are alt tip de conector, l-am identificat, dar nimic de pe internet nu spune care sunt exact pinii necesari. Alimentarea o gasesc eu, asta e simplu, nush cu ceilalti cum fac.

 

Are cineva o solutie mai buna? Daca se ocupa cineva cu asa ceva, eventual trimit aparatul voua, decat sa dau 150 lei pe interfata aia pe care oricum la altceva nu prea am pe ce s-o folosesc. Nu mai zic ca aia de la service-ul eten s-au scarpinat nitel la cap si au scos-o pe aia cum ca trebuie alta placa de baza, respectiv, niste 240 euro si vreo 2-3 luni pana o trimite din taiwan incoa....

Pe parte de software ma descurc, "carpesc" eu un ceva sa faca treaba.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

din câte-am în?eles, pinii jtagului depind de pinii arm-ului...caut? datasheetul ?i uit?-te, sigur î?i vine vre-o idee.dac? mai ai de-a face cu orice gen de sistem embedded, o s? mai ai nevoie de cablul jtag... de?i sunt ?anse s? fie nevoie de cabluri specifice fiec?rui tip de microprocesor!!!

Link spre comentariu

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări