Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Componente originale / false


Postări Recomandate

Daca te intereseaza iti spun eu de ce nu au raspuns: de lene si egoism!

Scuza-ma, dar nu e prima oara cand jignesti oamenii pe forum! Daca tie ti se pare interesant topicul e ft. bine, dar asta nu inseamna ca tre sa placa sau sa intereseze si pe altii! Tu ai citit sau raspuns la toate thread-urile??? NU cred.
Link spre comentariu

Hei, oameni suntem, si alti mi-au adus atingeri in repetate randuri, si adevarul ca pentru multi reprezinta mai mare interes un flame decat ceva constructiv, dovada ca brusc a crescut numarul de oameni care posteaza aici. Tendinta de a haitui pe cineva este fascinanta la romani, care se aliaza brusc curentului invingator. Nu ma mai intereseaza comentariile voastre.

Link spre comentariu

Imi citezi din Patapievici sau din Cornel Dinu? Nu am scris mai sus cu gand de cearta sau ca sa te haituiesc, cum spui tu, ci doar pt ca nu mi-a convenit (ca multora dealtfel, dar vb numai in numele meu) sau fiu catalogat asa. Iar daca fraza aia a ta era constructiva... atunci ramane asa! Faptul ca altii ti-au adus atingere (si banui ca nu ai fost ft incantat) nu e scuza ca sa jignesti la randul tau. Rostul forum-ului este sa cauti parteneri de discutii. Sper ca de data asta m-am facut inteles. Bafta multa!

Link spre comentariu

parca subiectul asta a cam devenit off-topic.....parca trebuia sa puna multe persoane link-uri, sau poze cu diferite poze de tranzistori adevarati sau falsi...dar se pare ca nimeni nu vrea sa ajute sau nu stie.....sau nu le pasa, ca ei stiu cum arata si daca iau si altii tepe, treaba lor....totusi parca deja nu mai are ce sa caute la stiky, daca nu vrea nimeni sa zica nimic... :cry: :cry: :cry: :cry:

Link spre comentariu

- Pt. Vasile: imi cer scuze pt offtopics, m-au prins "baietii" intr-o pasa extraordinar de proasta.

- Pt restu': imi cer scuze pt ce "am debitat" mai sus si va rog daca decideti sa mai postati aici, postati link-uri in care latura pe care este inscris numele tranzistorului sa se vada clar, sa nu fie in umbra completa sau sa straluceasca din cauza luminii.

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări