Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Photo

ue40d5000


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   profimex

profimex

    Membru

  • Membru activ
  • PipPip
  • 598 posts
  • Locatie:caransebes

Posted 17 July 2017 - 05:35 PM

Buna ziua am o problema cu acest model de samsung :

 

La pornire apare samsung luminat dupa care televizorul porneste dar ledurile nu.

 

Cu ledurile decuplate nu porneste televizorul apare sigla samsung si se restarteaza intruna.

 

Ledurile sunt bune  problema este la mainboard. 

 

Are cineva un soft sau un dump  pentru bn94-04593e ?



Cu_reclama

Cu_reclama
  • Membri

#2 OFFLINE   attilaa0

attilaa0

    Electronist

  • Membru activ
  • PipPipPipPip
  • 1,457 posts
  • Locatie:Targu Mures

Posted 17 July 2017 - 06:34 PM

Oare un factory reset nu ajuta?

 Apasati Info,menu , mute ,power.

Asta dupa ce tv este in st-by. si cautati Factory reset.

Poate reusiti asa .Merita incercat.



#3 OFFLINE   profimex

profimex

    Membru

  • Membru activ
  • PipPip
  • 598 posts
  • Locatie:caransebes

Posted 18 July 2017 - 12:11 PM

Oare un factory reset nu ajuta?

 Apasati Info,menu , mute ,power.

Asta dupa ce tv este in st-by. si cautati Factory reset.

Poate reusiti asa .Merita incercat.

am incercat  cand pornesc televizorul si ii dai cautare programe se lumineaza cand e cu antena scoasa si scrie fara semnal nu se aprind leduirle :))






4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users