Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Romania de ce...

Evaluează acest subiect


Postări Recomandate

Vizitator mesterul strungar

Pe timpul comunismului cine era homo facea puscarie.Ce e prostia aia ca sa faca barbati porcoase si sexuri intre ei.Pe lume si asa e lasat de sus,ca barbatul sa se impreuneze cu femeia,si daca se poate sa faca si copi.Astea cu homo sunt contra naturi.

Link spre comentariu

Nu e prima perla ce-o scrii, dar mi se pare de departe cea mai fantezista afirmatie.

Nu-i vina ta, esti victima latrinei 3, si tu ca si multi altii.

Si tu victima cui esti, inteleptul satului?

Parca erau interzise de regulament anumite chestii.

 

Incet, incet se va face curatenie....

http://stirileprotv.ro/special/puteti-fi-dat-in-judecata-pentru-postarile-de-pe-facebook-justitia-din-romania-a-decis-ca-profilul-personal-e-spatiu-public.html

http://adevarul.ro/locale/pitesti/o-romanca-castigat-procesul-cei-vorbit-urat-despre-facebook-pretul-postarilor-denigatoare-1_58c13e225ab6550cb829d323/index.html

https://playtech.ro/2017/defaimarea-pe-facebook-te-poate-trimite-la-tribunal/

Editat de danpin
Link spre comentariu

Eu ti-am atras atentia referitor la exprimarea ta in legatura cu "latrinei 3". O faci cam des si ti-am sugerat in mai multe randuri, chiar si acum cu exemplele de pe net, ca o poti patii. Totusi te exprimi pe un forum public, proprietarul poate fi si el "tras de maneca" daca nu te potolesti.

Mi se pare ca tu ai o atitudine beligeranta.

Tine-ti totusi pistoalele in teaca....

Link spre comentariu

Da, si pe deasupra e si homosexual!!

 

Posibil.

Bineînţeles că glumesc şi eu, pe vremea lui Ceauşescu glumele şi bancurile reprezentau o formă de #REZIST, erau vremuri oxidate ca şi acum.

Totuşi, vă rog frumos să nu vă mai certaţi, viaţa e scurtă şi situaţia rămane la fel de gravă, cât se poate de gravă, şi nu ne spune nimeni ce ne aşteaptă, zău aşa.

În această perioadă a anului ţările fondatoare UE dar şi ţările din Grupul de la Visegrád, sau V4, se preocupă de soarta lor şi a Europei, noi fiind preocupaţi de familiile de homosexuali,

clar avem o problemă de poziţionare, ca să termin cu ce am început.

Link spre comentariu

Se intimpla ca unii se uita prea mult la Antena 3. Si cine nu e pe linie, e securist jegos.

A, meetingurile nu se mai autorizeaza, ci doar se aduc la cunostinta.

La cunostinta cui...? Desigur, cred ca la cunostinta primarului general....Gabriela Firea,care impreuna cu colegii(de partid) vor organiza ...o noua revolutie ! :wretre Desi nu sunt parlamentar,am o initiativa...legislativa,sa crestem salariul minim la aprox.1000 Euro....despre productivitate discutam altadata! :57 Dar meritam,nu-i asa??

Link spre comentariu

Se aduc la cunostinta primeriei si politiei. Aica ii informezi de ce vrei sa faci.


Fapta constituie o propaganda nationalista care aduce atingere demnitatii umane si creeaza o atmosfera degradanta, umilitoare si ofensatoare indreptata impotriva grupului de protestatari, respectiv impotriva comunitatilor care au fost afectate de regimul si doctrina fascista de-a lungul istoriei".

 

Hai ca ne c%*&m pe noi! Căci ca fincă, cum se zice mai jos:<„Arbeit macht frei”, adica „Munca te face liber” este un citat dintr-o nuvela germana moralizatoare de secol XIX care a fost ulterior folosit de nazisti.> Nazistii au imprumutat de la romani salutul si fasciile, ca de aici le vine numele de fascisti. Asa si, interzicem istoria imperiului roman? Hai ca am inceput s-o dam pe de balari! Nu intru mai adinc in comentarii fata de o anumita natie, ca ma baneaza Vasile!

Link spre comentariu
Vizitator mesterul strungar

Ce sa faca Romania,si de care progres,cind la tara are buda in fundul curtii.Unii acuma de pe la tara a bagat wc in casa,dara teava de dejectii a dus-o tot in fundul curtii in vechea buda.Si care nu are apa a facut un bazin cu robinet,numa ca in ziua de azi bazinele e din tabla zincata.Pe vremea mea eu le faceam de inox,si o canea de inox.

Eu nu pot sa intaleg de loc pe astia cu buda in fundul curtii,si care pe deasupra mai e si homo,oare cum se spala ei la dos,ca sa faca treburi contra naturii.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări