Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mica problema incubator


Vizitator lexe

Postări Recomandate

Buna noapte,

 

M-am inscris aici desi nu sunt de meserie pentru a va cere ajutorul, daca binevoiti.

E

vorba de un mic accident, bebelusul meu a bagat o surubelnita subtire (m-a vazut ca eu cu ea reglam temperatura) intre modulul prins deasupra incubatorului Cleo 5 si capac. Unde-s niste fire trecute prin gaurele.. am desfacut acolo pentru ca incubatorul nu se stabiliza la temperatura lui de lucru... si dupa doua ore am observat ca ajunsese la 39 grade.

Am descoperit o dracie mica prinsa pe suportul ventilatorului cu unul din fire desprinse. Am facut o poza ca sa vedeti despre ce-i vorba:

 

Stiu ca am pierdut garantia, nu-i problema, dar as fi vrut sa gasesc piesa asta acum, in doua trei zile cat mai sunt ouale proaspete.. La service probabil ca dureaza mai mult.

Din pacate nu stiu ce-i, dar cred ca ma descurc sa o montez, am pistol de lipit ramas de la tatal, cu pasta si cositor.

 

 

Va cer scuze daca las impresia ca profit de dvs, si va multumesc pentru oportunitate.

post-264429-0-66258100-1487462768_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator lexe

..Va multumesc foarte mult!

 

Stau in Militari - as merge oriunde prin Sector 6 sau Bucuresti - asa repede am gasit aici: http://www.conexelectronic.ro/ro/termistori/4173-TERMISTOR-100-K.html - au magazin undeva dincolo de Obor (oare in Bucur Obor gasesc?) si aici https://www.optimusdigital.ro/senzori-senzori-de-temperatura/798-senzor-de-temperatura-100k-ntc.html?search_query=termistor&results=6

Din cate inteleg, daca are plaja mai mare de maserare, ar fi mai bun.. mai precis (?)

Oricum eventual mai caut, m-ati ajutat cu tot ce-mi trebuie, nu puteam spera la mai mult.

Link spre comentariu

Acel termistor de la Conex este în principiu același cu cel din al doilea exemplu, doar că nu are fir de legătură.Cumpărați deci termistorul de la Conex și lipiți-l la firele unde era montat cel vechi,Nu are importanță care bornă vine la un anume fir, nu e polarizat......doar montați-l așa cum era și primul în clocitoare, doar poziția lui e în spațiu contează, fiindcă el citește temperatura dintr-un anume loc.Pe viitor evitați să reglați prea des din acel potențiometru, se va defecta și el, ar fi util să astupați gaura de acces cu un dop, să nu mai bage copilul ceva acolo.....aveți grijă să nu cumva să ajungă copilul la placa electronică a termostatului , fiindcă e conectată direct la tensiunea rețelei și e periculos.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări